• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunların ne halt olduklarını hala anlamadınızmı
vermeyin artık oy vermeyin, bakın bu ülkeye neler yapılıyor bakın insanlara neler yapılıyor....

Harbiye Orduevi 8 tane gazbombası isabet alıyor Komutan: Tek bir gaz bombası daha atılırsa askerlerme VUR emri vereceğim!

burda can cekisiyoruz!!!! gercek mermiler kullanilmaya baslandi, ciddi yaralilar var.fitas sinemasinin yaninda starbucks dayiz.kapitalist diye kizdigimiz starbucks tum personeliyle urun ve tibbi yardim destegi vermekte... ambulans yok!! doktor yook!!! burasi merkezimiz ve onbinlerce kisi istiklal caddesinde!!! buraya gelecek olan varsa, gelebilecek olan varsa ve elinde hoparlor vb birsey varsa halki orgutleyebiliriz...burada artik oldurmek icin var polis!!!!!!

sürekli alıntı yapın,i bu sayfada kalmasın;

İSTİKLAL CAD. FİTAŞ PASAJI NO :12 BEYOĞLU GAZ MASKESİ DAĞITILIYOR. LÜTFEN PAYLAŞIN!

Arkadaslar odakuleye doğru kaçmayın. O tarafta yaklaşık 50 tane polis aracı geldi. Yoksa koridorda kalacaksınız. RT!!!!

Son Dakika : Polis biraz daha orduevlerine baskı yaparsa Askerlerin çatışmaya gireceği açıklandı.

izlemek isteyen arkadaşlar nurten e link attım.
direk açılıyor.prolu birisi alırsa isteyene de atar.

izmir'den 51 otobüs ve 25 minibüsle istanbul'a doğru göztepe ve karşıyaka taraftarları yola çıktı...
Adanada atatürk parkında çadır kurdular.

arkdaşlar twitter dan okan bayulgen, sıla, asuman dabak, kenan doğulu, ne bilim ordaki kişileri takip edin
an an haber yayınlanıyo
ordan acil haberler rt yapın
savaş var ülkede ya savaşş

O değilde ben bu %50 nin yorumlarını merak ediyorum.

Var mı aranızda bi adım öne çıksın bakalım.

'''''POLİSİN YAKALADIĞI 50 KİŞİLİK FENERBAHCELI GRUBU GALATASARAY TARAFTARININ POLISI KOVALAMASIYLA KURTULDU İŞTE SÖZÜN BİTTİ YERDEYİZ”

kardeşlik budur.:34:

Ben arkadaşlarıma hala ulaşamıyorum. Şu an elim ayağım titriyor gönüllü doktorların falan numaları verilmişti bulamadım şu an bulan biri tekrar yazabilir mi? Aklıma en kötüsü geliyor numaralara ihtiyaç olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back