Ben arkadaşlarıma hala ulaşamıyorum. Şu an elim ayağım titriyor gönüllü doktorların falan numaları verilmişti bulamadım şu an bulan biri tekrar yazabilir mi? Aklıma en kötüsü geliyor numaralara ihtiyaç olabilir
Arkadaslar odakuleye doğru kaçmayın. O tarafta yaklaşık 50 tane polis aracı geldi. Yoksa koridorda kalacaksınız. RT!!!!
mesajda kısıtlama var biliyorsunuz ki var mı pro üye?
Ben ulkemden umudumu kestim , bu ulkede ne gezilecek ne icilecek nede eglenecek yerler kalacak , tamamen kisitlanmis seriat bir devlet yapmak isteyenlere lanet olsun.....gun gelip bu ulkeden kacacak cok insan olcak en bastada ben.....kahrolsun ozgurlugumuzu k7saitlayan ve hakkini arayan insanlara bu denli cahilce siddet gosterten insanlara
orada bulunanlar da yaralanmakdan ba$ka bi$ey yapamazken biz pc ba$îndan ne yapabilirizkiArkadaşlar ciddi anlamda soruyorum ne yapabiliriz? Öfkemiz bu topikte mi kalacak?!
Arkadaşlar ciddi anlamda soruyorum ne yapabiliriz? Öfkemiz bu topikte mi kalacak?!
Hiç birşey yapamamaktan oturup saatlerce ağlamak istiyorum ! Geleceği bu kadar karanlık bir ülkeye ben bir Türk genci olarak nasıl evlat getireceğim? Nasıl yaşayacağız biz böyle.. Sabahtan beri kanal kanal geziyorum bir kaç küçük kanal dışında duyarlı olan hiç bir kanal yok. Nasıl bastırıldılarsa artık! Benim insanımın orda canı yanarken Star tv Türkiye güzelini seçmeye çalışıyor. Yemişim güzelliğini.. BBC top listte 2 numara olmuş. Bizim medya ise korkak! Kendi ülkemde olan biteni yabancı medyadan takip ediyorum.Söyleyecek söz çok ama....
530 923 51 20, 554 656 51 57 bu iki numara gönüllü 2 doktorun numarasıymış burdan yardım isteyebilirsiniz. taksimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?