Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taksim ara sokaklardan kaçmaya çalışanlara polis pusu kurdu göz altına alıyor lütfen toplu hareket edin!

530 923 51 20, 554 656 51 57 bu iki numara gönüllü 2 doktorun numarasıymış burdan yardım isteyebilirsiniz. taksimm

Rüyalarında görürler onu.. Hiçbirini yapamayacaklar !!

şu başlıkta yazanlar birleşip birşey yapabilsek keşke... insanlar sokakta bildiğin savaş veriyor, benim burda otururken ya da yarın yapabileceğim birşey olmalı.... İstanbul şu an kıyamet...

Astım ilacı, sargı bezi ve ventolinlerle geliyoruz taksime. İhtiyacı olanlar 0532 300 07 02

Arkadaşlar ciddi anlamda soruyorum ne yapabiliriz? Öfkemiz bu topikte mi kalacak?!
orada bulunanlar da yaralanmakdan ba$ka bi$ey yapamazken biz pc ba$îndan ne yapabilirizki
dunya basininin gelip dur diycek hali yok ya olanlara
dua etmekden ba$ka bi$ey gelmiycek galiba elimizden

Alıntıdır;

''TAKSİMDE HERKES OLDUĞU YERDE KALSIN
ELEKTİRİKLERİ KESTİLER TAKSİMDE KIYAMET KOPUYOR!!!!''

yedikleri içtikleri haram kardeşim haram
sen de doğur kardeşim doğur
sen doğurma ben doğurmayım nolacakkk

İTALYAN HASTANESINDE YARALILAR İÇİN GÖNÜLLÜ DOKTORLAR BEKLIYOR 0505 894 90 54

beşiktaştaki arkadşlara içn yayalım lütfen! BAHÇEŞEHİR ÜNİ.de kapıalrını açtı,herkesi BEKLİYOR.TÜM güvenlkleriyle !!

İSTİKLAL CAD. FİTAŞ PASAJI NO : 12 BEYOĞLU GAZ MASKESİ DAĞITILIYOR. SERİ YAYALIM BU BİLGİYİ ARKADAŞLAR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…