Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
polis canlı yayın yapan halk tv binasına gaz bombasıyla saldırıyor.

SON DAKİKA ! Polis orduevlerine baskıya devam ederse ASKER çatışmaya gireceğini bildirdi !

boş oturuyoruz hiçbir şey yapamıyoruzz

şaka gibi ya yabancı kanallardan izliyoruz kendi vatanımızı kendi insanımızı. bu nasıl bir adalettir korkuyorum gelecekten

bizim ülkede ne zaman sorunsuz bir eylem oldu ki? ne zaman demokratik bir ülke gibi yaşayabildik?
ben olsam asla çocuğumu o ortama sokmazdım, ilerden görsem de çocuk varsa önlem alırım gitmem ne bileyim şuan çocuklara daha çok üzüldüm yazık olaylardan haberleri bile çok nasıl korkmuşlardır kıyamam

Yunus Gökçedağ: "Burasi cok kotu herkes kan revan icinde panzerin ezdigi kiz vardi kizin olum haberi geldi simdi .Ne taksimden cikabiliyoruz ne ilerleyebiliyoruz geberticekler bizi.Yalvaririm yapabildiginiz kadar yayin yapin durum paylasin medyada gosterilen ile alakasi yok.Telefonlara sinyal kirici koydular bi tatoo ci wifi paylasmis ordan baglandik nefes almak icin girdik buranin Misir'dan farki yok bildigin saldiriyolar coluk cocuk dinlemeden." Mesajla taksimden atilmistir

allahıııım, görebildiğimiz, göremediklerimizin şerrinden sana sığınırız!

kesinlikle umudun başladiği gündür bu.. her ideolojiden insan yürek yüreğe direniyor. en apolitik dediğim insanlarda bile bir direniş ruhu var. daim olsun. eee bi yerde patlayacaktı bu halkın sabrı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…