• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taksim ara sokaklardan kaçmaya çalışanlara polis pusu kurdu göz altına alıyor lütfen toplu hareket edin!

530 923 51 20, 554 656 51 57 bu iki numara gönüllü 2 doktorun numarasıymış burdan yardım isteyebilirsiniz. taksimm

Ben ulkemden umudumu kestim , bu ulkede ne gezilecek ne icilecek nede eglenecek yerler kalacak , tamamen kisitlanmis seriat bir devlet yapmak isteyenlere lanet olsun.....gun gelip bu ulkeden kacacak cok insan olcak en bastada ben.....kahrolsun ozgurlugumuzu k7saitlayan ve hakkini arayan insanlara bu denli cahilce siddet gosterten insanlara

Rüyalarında görürler onu.. Hiçbirini yapamayacaklar !!

şu başlıkta yazanlar birleşip birşey yapabilsek keşke... insanlar sokakta bildiğin savaş veriyor, benim burda otururken ya da yarın yapabileceğim birşey olmalı.... İstanbul şu an kıyamet...

431846_585492791491220_574914196_n.jpg

an itibariyle istiklal caddesi

Astım ilacı, sargı bezi ve ventolinlerle geliyoruz taksime. İhtiyacı olanlar 0532 300 07 02

Arkadaşlar ciddi anlamda soruyorum ne yapabiliriz? Öfkemiz bu topikte mi kalacak?!
orada bulunanlar da yaralanmakdan ba$ka bi$ey yapamazken biz pc ba$îndan ne yapabilirizki
dunya basininin gelip dur diycek hali yok ya olanlara
dua etmekden ba$ka bi$ey gelmiycek galiba elimizden :(

Alıntıdır;

''TAKSİMDE HERKES OLDUĞU YERDE KALSIN
ELEKTİRİKLERİ KESTİLER TAKSİMDE KIYAMET KOPUYOR!!!!''

Hiç birşey yapamamaktan oturup saatlerce ağlamak istiyorum ! Geleceği bu kadar karanlık bir ülkeye ben bir Türk genci olarak nasıl evlat getireceğim? Nasıl yaşayacağız biz böyle.. Sabahtan beri kanal kanal geziyorum bir kaç küçük kanal dışında duyarlı olan hiç bir kanal yok. Nasıl bastırıldılarsa artık! Benim insanımın orda canı yanarken Star tv Türkiye güzelini seçmeye çalışıyor. Yemişim güzelliğini.. BBC top listte 2 numara olmuş. Bizim medya ise korkak! Kendi ülkemde olan biteni yabancı medyadan takip ediyorum.Söyleyecek söz çok ama....

yedikleri içtikleri haram kardeşim haram
sen de doğur kardeşim doğur
sen doğurma ben doğurmayım nolacakkk

İTALYAN HASTANESINDE YARALILAR İÇİN GÖNÜLLÜ DOKTORLAR BEKLIYOR 0505 894 90 54

beşiktaştaki arkadşlara içn yayalım lütfen! BAHÇEŞEHİR ÜNİ.de kapıalrını açtı,herkesi BEKLİYOR.TÜM güvenlkleriyle !!

İSTİKLAL CAD. FİTAŞ PASAJI NO : 12 BEYOĞLU GAZ MASKESİ DAĞITILIYOR. SERİ YAYALIM BU BİLGİYİ ARKADAŞLAR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back