Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bundan sonra "polis, imdat" değil;

"imdaaaat polis!"

insanlığımızdan çıktık, geleceğimizden vazgeçtik...anlamıyorum, anlayamıyorum . h0ly demiş ya öğretmenim bir umudum vardı ama artık yok, çok haklı. evet bir umudumuz vardı bizim yetiştirdiğimiz nesillerden. yetişecek yeşereceklerdi. ama artık umudun tükendiği yerdeyiz.

Sivil polislerin ATMlere saldırdığı söyleniyor, sırf halkı suçlu göstermek,terör estiriyorlar diyebilmek için.. Bir emniyet müdürü görevden alındı, darısı diğerlerine!!

Ben de çerkesim Türk olmak kanla, ırkla olmuyor canım işte en canlı örneği bu arkadaş

burada doydum burada yaşıyorum.. sözde türklere inat bayrağa ,atatürk e saygım sonsuz. ben burada oturdum saatlerdir ağlıyorum. ne için ? para mı,toprak mı ne için. masum insanlar ölmesin diye tepkim. körlerin gözünü açmaktan vazgeçtim, körse birde sen oyacaksın artık !

siz de ne yapin biliyormusunuz madem ordaki insanlar icin cok uzuluyorsunuz cocuklarinizi bahane etmeyin gidin cocuklarinizla sizde katilin. herkese bilgisayar ekranindan laf atmak kolay ..

çocuğum yok henüz ama olunca ilk önce sizin gibi boyun eğmemeyi öğretecem onlara... bilgisayar başındayım çünkü onlarla aynı şehirde değilim.... ama onlar sonuna kadar savunurum...

haber kanallarının bile haber yapmadığı bir ülkede halk haber almak için interneti kullanır hem bilgi almak hem bilgi vermek için... sesimizi daha büyük çoğunluğa ulaştırmak için... sizin gibi herşeye çamur atmıyorum ben burada...

Bu eylemi yanlı olarak siyasi eyleme dönüştüren herkesi kınıyorum ...

Yetmedi mi din, şehitler şimdi de doğa üzerinden yapılan siyaset ...

herkesin derdi başka, yazık....

dip notu ben ekledim, bayanın yazdıklarının özetini yukarıya yazdım. neden bu kadar insanın hayatıyla oynanıyor ve o hayatlar hiçe sayılıyor, bilinsin istedim.

offfffffffffffffffffffffff (((((((((((((((

"Burasi cok kotu herkes kan revan icinde panzerin ezdigi kiz vardi kizin olum haberi geldi simdi .Ne taksimden cikabiliyoruz ne ilerleyebiliyoruz geberticekler bizi.Yalvaririm yapabildiginiz kadar yayin yapin durum paylasin medyada gosterilen ile alakasi yok.Telefonlara sinyal kirici koydular bi tatoo ci wifi paylasmis ordan baglandik nefes almak icin girdik buranin Misir'dan farki yok bildigin saldiriyolar coluk cocuk dinlemeden."

Mesajlar taksimden atilmistir arkadaslar lutfen yayalim

Son düzenleme:
Yazıldı mı bilmiyorum ama kan ulaştırılamadığı için polisin panzerle ezdiği 26 yaşındaki Aylin hayatını kaybetti.

kim verecek bunun hesabını şimdi ? bizlere ancak buradan Allah'tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı dilemek düşer. biz katılalım katılmasına şehirdeki eylemlerimize ama bu giden canın hesabını kim verecek ?

Yazıldı mı bilmiyorum ama kan ulaştırılamadığı için polisin panzerle ezdiği 26 yaşındaki Aylin hayatını kaybetti.

bu tweet çok geçti ama resmi kaynak dogrulamadi
in$allah dogru deildir haber

9 ya$inda bide çocuk kayipmi$ , çocugu niye goturursun sava$in ortasina

bide polisler ortaligi yakip yikiyor yarin eylemcileerin uzeerine suç atmak için diyolar
sivil polisler dukkanlari kirip dokuyormu$ ,tutukluyormu$ gostericileri ..

telefonlari bozdular , arada twitter bile kapaniyor

şu akpnin oyları düşsün inşALLAH . tayyip defol hayatımızdan. müslüman olan bir karıncayı bile incitmekten korkar sen ne yapıyorsun peki bi ormanı yok ediyorsun. Allah belanı versin

niye gocunuyorsunuz miss turkey izlemekten zamaninda sizin atalariniz getirdi turkiyeyi" miss :turkey" acilimini. niye zorunuza gidiyorki simdi. oturun pasa pasa izleyin . cagdas olun medeni olun biraz canim ...hadi iyi geceler...

Ya Norveç kanalını izliyorum. Polisler nöbetleşe yer değiştiriyorlar. Bildiğin mermi salıp duruyorlar etrafı yıkıyorlar... Polisler gitse şu an orda millet sanki birbirini mi dövecek? Ölüm yaralanma falan olmaz... Bir mayısta da taksimi emekçilere açsa en fazla birkaç kişi kazara yaralanırdı....
Amaç insanı korumak değil yaralamak bu kesinleşti.............

Allahım savaştayız resmen

arkadaşla paylaşmam ne kadar doğru link bilmiyorum ama;bunun Türk halkının iyi niyetinin suistimali için kullanıldığını düşünüyorum ki akp den nefret ederim.İnanın bi şeyle dönüyor...

1.https://www.....................php?v=516925958374328 Bu Banu Avar ın olaylara bakışı ki kendsinin her dediği çıkmıştır er ya da geç.Ayrıca kendisi hükümet taraftarı değildir hiçbi şekilde çünkü trt den kovulmuş gerçekleri söylediği için belgeselinde ve şu an işsiz bir gazetecidir.

2.Reyhanllı olayı: Reyhanlı'da lokanta işleten ABD'li istihbaratçı mı? - Radikal Türkiye

ve 3. Ameika bizim ülkemize ne karışır!! Yoksa bizim ülkemize de mi barış getirecek! AB'den Trkiye'ye knama - DHA Doan Haber Ajans

Ve son olarak sormak istiyorum.Bunca yıl pkk ya bu kadar sabrımız tükenmedi.bu isyan inanın ki çok güzel aslında bir şeyler yapılmak isteniyor ilk defa uyanış başlıyor.Ama doğru mu oluyor doğru zamanda doğru şekilde mi işte bunu bilmiyorum! Bu uyanış başka bir uyku halinin başlangıcı mı onu da bilmiyorum lütfen okuyun ve kendi yorumunuzu yapın.Ben yanlış da yorumlamış olabilirim nihayetinde insanım.Ama göz kapamamak taraftarıyım.Savaş istemiyorum ülkemde açık ve net!

niye gocunuyorsunuz miss turkey izlemekten zamaninda sizin atalariniz getirdi turkiyeyi" miss :turkey" acilimini. niye zorunuza gidiyorki simdi. oturun pasa pasa izleyin . cagdas olun medeni olun biraz canim ...hadi iyi geceler...

senin yüzünden banlanmak istemiyorum!
bilirdim ne diyecegımı de dua et

dip notu ben ekledim, bayanın yazdıklarının özetini yukarıya yazdım. neden bu kadar insanın hayatıyla oynanıyor ve o hayatlar hiçe sayılıyor, bilinsin istedim.

O zaman talihsiz bir açıklama yapıp konuyu başka bir şey bağlamışsınız.

O eylemde konu bu alan için kime peşkeş çekildiği mi ? yoksa katledilecek ağaçlar mı ? Bence birinde karar kılın ...

bahsettiğiniz çocuk bulundu çok şükür, olay yerinden yayın yapan bazı insanlar var.. twitter'da linkler paylaşılıyor ara ara. polis durmadan saldırıyor, ara sokaklara sıkıştırmaya çalışıyor insanları. starbucks insanlara kapısını açmadığı için birlikte çalıştığı bir şirket sözleşmeyi iptal etmiş, herkes bir şekilde tepkisini gösteriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…