Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben şahsen sizinle aynı fikirde değilim... olay sadece katledilecek ağaç olsaydı polisin ve devletin müdahalesi bu şekilde olmazdı... ve halk bu kadar büyük bir tepki koymazdı ortaya... bu olanlar bir direniştir!

Sonundaki vatandaşı vatandaşa kırdırtmayı başardılar, insanları birbirine düşman etmeyi başardılar. Allah hepsinin cezasını versin.

bu Taksimde olanlar
TR nin heryerinde ayni kareler var ve lanet olsun o fotografi bebek katillerrinin sozcusu payla$iyor .. gormuyolar propagandayi , orada ki toplumun 90% agaç içinse kalani ba$ka $ey için bunu ben bile goruyorum di$ardan ama koca hukumet gormuyor, yaziklar olsun

topbas açikalma yapti, yonetemedik diye, iyi halt ettiiler ...

Sonundaki vatandaşı vatandaşa kırdırtmayı başardılar, insanları birbirine düşman etmeyi başardılar. Allah hepsinin cezasını versin.
tam tersine, insanlar şimdi birlik oluyor. taksimdeki otellerin çoğu odalarını açtılar hastalara yaralılara destek oluyor. insanlar tanımadıkları kişileri evlerine alıyor.
herkes binlerce kişi taksimde herkes birbirine destek oluyor herkes birbirine haber uçuruyor.
şu an direnişi kırmaya çalışan halk değil, polis.
bir panzer nasıl türk bayrağına tazyikli su sıkabilir. nerde kaldı bizim kutsallarımız.

Polis, dayanamıyorum diyip gaz maskesini kızın birine verip istifa ettim diye bağırdı...

Arkadaşlar Halk Tvde web sayfası görüntülenemiyor diyor ya siz nereden izliyorsunuz? Çalışıyordu noldu anlamadım link verebilir misiniz?

Norveç kanalından izliyoruz canım
VGTV

bu arada az evvel taksimden çekilmiş bir kare:

Esad'a Esed demeye başlayıp küçümseyen adamlara bakın.... Esad bile bundan medenidir!
Kendi halkına işkence yapıp Suriyelileri baş tacı edenler bunlar...

aynı fikirde olmamıza sevindim. Bende aynı şeyden bahsediyorum olay sadece DOĞA, kesilecek ağaçlar değil !

Doğa katlediliyor maskesini takmak doğru değil o halde değil mi ? Sadede gelelim ...

"Polisler İETT'leri ve ATM 'leri parçalıyorlar gözümüzün önünde sonra halk zarar verdi demek için"

"hilton otelinde oldukca kalabalık bi grup olarak mahsur kaldık. polis kapıda çıkanı gazliyor." twitter online paylaşımlardan !

türk baharı provası mı bu yaa
neler oluyor ben anlayamıyorum
lütfen içişleri bakanı göreve
emniyet müdürü göreve
bu olayları yatıştırmak gerek

İnsanların ağaçları devletten koruması ne kadar garip... Halbuki devlet değil miydi "çimlere basmayın" levhaları koyan?

Helikopterle biber gazları, kulağı kopan, gözü çıkan insanlar, plastik mermiler, ölen olduğu bile söyleniyor...

Ve hala birileri bu olayı savunuyor ya işte bu yüzden umudum yok...

Yazıklarr olsunn yazıklarr olsunn sabahtan berii haber okumaktan izlemekten hiç bişey yapamadım o kadarr sinirliyim okadar üzgünümkiii taksim savaş alanı gibiii..
Devletle halkın savaşıı Helal olsun..!

Ayırmaya çalıştığın Türkü Kürdü, Sunnisi Alevisi Hıristiyanı, Fenerlisi Galatasaraylısı Beşiktaşlısı sana karşı birleştiyse,sabır taşmıştır.

Polis 50 GFB li taraftarı göz altına alırken 400 kişilik ultrAslan grubu Gfb'yi polisin elinden aldı.

Olay zaten,ağaçları katledip o alanı kendi yandaşları veya üç kuruşa sattıkları yabancılara peşkeş çekmek değilmi.
Ha yandaşına vermiş ha başkasına bir önemi yokki giden hep halkımdan değilmi?
Benim çocuklarımın geleceğinden

daha neler yazarım ama banlanırım. bu olayların sorumlusu olan herkes bu yaptıklarının hesabını verecek, o kafasına gaz bombası yiyen kadının, gözü çıkan öğrencinin ve dahasının hesabını verecek.

Seninle aynı korkuları yaşıyorum bende, Mısır daki olayların sosyal medya ile ateşlendiği düşünülünce haksız da sayılmazsın.

Dediklerinize katılıyorum. Kastettiğim polisle vatandaşın karşı karşıya olması, asker ile polisin karşı karşıya olması idi. Hepimiz aynı ülkenin vatandaşıyız...

vatandaş vatandaşı kırmıyor ki arkadaşlar,polis vatandaşa saldırıyor hala ??? neden ???? kimse de taş yok sopayok ,silah yok , amapolisplastik mermi kullanıyor heilkopterle gaz sıkıyor neden ????????????
hatta doğruluğundan emin değilim amagerçek kurşunlar bile kullanıldı deniliyor bazıları tarafından
nedenn ???????*
asker ,sivil kurumlar kapılarını açıyor halk ı içeri alıyor amapolis hala devam ediyor ???????
neden ??????????**

Polis yavaş yavaş ilerlemeye başladı sanırım sıkıştıracaklar

ve sokakda gorse birbirinin yuzune bakmayan futbol takimlari polisin elinden kurtariyor birbirini ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…