O zaman talihsiz bir açıklama yapıp konuyu başka bir şey bağlamışsınız.
O eylemde konu bu alan için kime peşkeş çekildiği mi ? yoksa katledilecek ağaçlar mı ? Bence birinde karar kılın ...
tam tersine, insanlar şimdi birlik oluyor. taksimdeki otellerin çoğu odalarını açtılar hastalara yaralılara destek oluyor. insanlar tanımadıkları kişileri evlerine alıyor.Sonundaki vatandaşı vatandaşa kırdırtmayı başardılar, insanları birbirine düşman etmeyi başardılar. Allah hepsinin cezasını versin.
Arkadaşlar Halk Tvde web sayfası görüntülenemiyor diyor ya siz nereden izliyorsunuz? Çalışıyordu noldu anlamadım link verebilir misiniz?
ben şahsen sizinle aynı fikirde değilim... olay sadece katledilecek ağaç olsaydı polisin ve devletin müdahalesi bu şekilde olmazdı... ve halk bu kadar büyük bir tepki koymazdı ortaya... bu olanlar bir direniştir!
O zaman talihsiz bir açıklama yapıp konuyu başka bir şey bağlamışsınız.
O eylemde konu bu alan için kime peşkeş çekildiği mi ? yoksa katledilecek ağaçlar mı ? Bence birinde karar kılın ...
arkadaşla paylaşmam ne kadar doğru link bilmiyorum ama;bunun Türk halkının iyi niyetinin suistimali için kullanıldığını düşünüyorum ki akp den nefret ederim.İnanın bi şeyle dönüyor...
1.https://www.....................php?v=516925958374328 Bu Banu Avar ın olaylara bakışı ki kendsinin her dediği çıkmıştır er ya da geç.Ayrıca kendisi hükümet taraftarı değildir hiçbi şekilde çünkü trt den kovulmuş gerçekleri söylediği için belgeselinde ve şu an işsiz bir gazetecidir.
2.Reyhanllı olayı: Reyhanlı'da lokanta işleten ABD'li istihbaratçı mı? - Radikal Türkiye
ve 3. Ameika bizim ülkemize ne karışır!! Yoksa bizim ülkemize de mi barış getirecek! AB'den Trkiye'ye knama - DHA Doan Haber Ajans
Ve son olarak sormak istiyorum.Bunca yıl pkk ya bu kadar sabrımız tükenmedi.bu isyan inanın ki çok güzel aslında bir şeyler yapılmak isteniyor ilk defa uyanış başlıyor.Ama doğru mu oluyor doğru zamanda doğru şekilde mi işte bunu bilmiyorum! Bu uyanış başka bir uyku halinin başlangıcı mı onu da bilmiyorum lütfen okuyun ve kendi yorumunuzu yapın.Ben yanlış da yorumlamış olabilirim nihayetinde insanım.Ama göz kapamamak taraftarıyım.Savaş istemiyorum ülkemde açık ve net!
tam tersine, insanlar şimdi birlik oluyor. taksimdeki otellerin çoğu odalarını açtılar hastalara yaralılara destek oluyor. insanlar tanımadıkları kişileri evlerine alıyor.
herkes binlerce kişi taksimde herkes birbirine destek oluyor herkes birbirine haber uçuruyor.
şu an direnişi kırmaya çalışan halk değil, polis.
bir panzer nasıl türk bayrağına tazyikli su sıkabilir. nerde kaldı bizim kutsallarımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?