Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insanlara plastik mermiler
atiyorlamis helikopterlerle gaz bombasi atiyorlarmis
800 polis ve panzerler yoldaymis
MOBESE kapali!!!
ne yapacaklar ordaki insanlara??

Twitterda okudum 9 yasinda bir kiz cocugu kaybolmus herkes onu ariyor.Goz yaslarimi tutamiyorum kim bilir ne halde sag mi olu mu?Allahim sen lutfen o kucuk yavruyu evine kavustur.

Gazları da bitemedi gitti. Ne çok stok yapmışlar öyle!

Arkadaşım nette azcık haber taraması yap görürsün gazları 10 senedir artarak almaya devam ettiler. 10 sene öncekinin 10 katı oranında şu an alınanların sayısı....

Bu arada :
YARALILARI ITALYAN HASTANESI ACIL SERVISE TASIYIN. GONULLU DOKTORLAR BEKLIYORLAR 0505 894 90 54

sadece buradan çıkkınlık gösteren 1 2 kişiyle mi sınırlı bu savunanlar?
ülkenin yarısında çoğu böyle düşünüyor
yazıklar olsun ..

Polis geri çekilmek yerine kan dökülsün istiyor. Ne hırsmış, ne egoymuş, ne bitmeyen gazmış, ne kan dökme öldürme isteğiymiş be.

Bundan sonra benim lügatımda polis şehidi diye bir kavram yok!

Lütfen artık kelimelerinizin bir ayarı olsun, "şerefsiz ne demektir ?" saçmalamanın da anlamı yok.

2 kelimeyi bir araya getiremeyen, hakaret etmeden düşüncelerinizi yazamayan yorum yapmasın.

siz de ne yapin biliyormusunuz madem ordaki insanlar icin cok uzuluyorsunuz cocuklarinizi bahane etmeyin gidin cocuklarinizla sizde katilin. herkese bilgisayar ekranindan laf atmak kolay ..

Twitterda okudum 9 yasinda bir kiz cocugu kaybolmus herkes onu ariyor.Goz yaslarimi tutamiyorum kim bilir ne halde sag mi olu mu?Allahim sen lutfen o kucuk yavruyu evine kavustur.

ben de okudum çok üzüldüm

Bu arada Leyla ile Mecnun dizisinin videolu eleştirel eylemi:

[video=youtube;FGABerzC4lw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FGABerzC4lw[/video]

Son düzenleme:

Çevir kazı yanmasın...

Kime peşkeş çekilecekti bilmem ama bu eylemi de THY eylemi gibi destekliyoruz.....

http://www.kadinlarkulubu.com/turki...urk-hava-yollarinda-eylemi-destekliyoruz.html

siz de ne yapin biliyormusunuz madem ordaki insanlar icin cok uzuluyorsunuz cocuklarinizi bahane etmeyin gidin cocuklarinizla sizde katilin. herkese bilgisayar ekranindan laf atmak kolay ..

kendi aklını kendine sakla, gerçekten ilerde ihtiyacın olacak!

hele siz oturup izleyin oradan da dedğinizi yapacak çok kişi bulunur burada.

Norveç kanalından canlı yayın yapılıyor oradan izliyorum şu anda
Polis Harbiye ye de gaz bombaları attı deniliyor.
Sıkıştırmaya başlamış meydanı
Polis takviyesi anadolu yakasından devam ediyor.
Twitterdan güncel takip ediyorum bir yandan da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…