• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olanlardan bihaberdim, burdan öğreniyorum, biraz araştırdım canlı yayın izliyorum, tweetlere bakıyorum, inanamıyorum bunlar ne böyle burası Türkiye mi :26: :26:

niye gocunuyorsunuz miss turkey izlemekten zamaninda sizin atalariniz getirdi turkiyeyi" miss :turkey" acilimini. niye zorunuza gidiyorki simdi. oturun pasa pasa izleyin . cagdas olun medeni olun biraz canim ...hadi iyi geceler...

biz atalarımızla gurur duyuyoruz ama sende anladın ki burada ki provoken işe yaramadı,gündem değiştirme politikasını yemiyoruz artık...haydi iyi geceler- iyi uykular sana..

evet hükümet halkına savaş açtı...
hayırlı olsun...bunları başımıza getiren hala şiddetle savunanlar kına yakın...

dış basında görüntü "Türk Baharı"

satın, yakın yıkın, he tarafa iğrenç binalar dikip AVM çöplüğü haline getirin güzel ülkemi...biber gazınız bitsin mermi sıkın (evet biber gazı bitince polis halka plastik mermi sıkm

artık sakin olamıyorum, lanet olsun hepinize, hayatımda bu kadar beddua ettiğimi hatırlamıyorum...

offfffffffffffffffffffffff :((((((((((((((((

"Burasi cok kotu herkes kan revan icinde panzerin ezdigi kiz vardi kizin olum haberi geldi simdi .Ne taksimden cikabiliyoruz ne ilerleyebiliyoruz geberticekler bizi.Yalvaririm yapabildiginiz kadar yayin yapin durum paylasin medyada gosterilen ile alakasi yok.Telefonlara sinyal kirici koydular bi tatoo ci wifi paylasmis ordan baglandik nefes almak icin girdik buranin Misir'dan farki yok bildigin saldiriyolar coluk cocuk dinlemeden."

Mesajlar taksimden atilmistir arkadaslar lutfen yayalim

İnsanlıktan çıkmışlar inanamıyorum :14:
niye gocunuyorsunuz miss turkey izlemekten zamaninda sizin atalariniz getirdi turkiyeyi" miss :turkey" acilimini. niye zorunuza gidiyorki simdi. oturun pasa pasa izleyin . cagdas olun medeni olun biraz canim ...hadi iyi geceler...

Tamam anladık hadi güzelim git tv de tam senlik diziler var.:34:

beyaz şov iptal edildi, çünkü izleyici olan öğrenciler stüdyoyu terk edip taksime gitti, deniyor.

bazı üyeler tahrik adına ne varsa yapıyor, vicdan diliyorum herkese, vicdan ve empati yeteneği. bugün olanların ne için olduğunu anlayamayanlar olsa bile, uygulanan orantısız güç nasıl zorlarına, gariplerine gitmez? insanlar öldürülüyor, insanların bir yerleri kopuyor, bu nasıl kara bir kalp gözü, nasıl kara bir vicdan yarabbim. benim kanım çekildi, dondu, olumsuz ne his varsa hepsini aynı anda yaşıyorum, allak bullak oldum.

nasılda belli ediyorsunuz kendinizi. sizin atalarınız demek. atatürk değil mi bizim atamız. senin atan da peygamber yerine koyduğunuz feto !

Bu kareler unutulmasın!

$_1280.jpg $tumblr_mnohdpqHx21ste7qoo1_1280.jpg

Son düzenleme:
kimsenin gazına gelmeyin ! Ağız tadında devam etsin fişeklemek isteyen yazar yazar cevap alamayınca gider .

Onbinlerce can söz konusu.. kapsüller yüzünde iki öğrencinin gözü çıkmış..bir amcamızın kulağı koptu.. kaç tane vatandaşın kolu koptu.. bu nasıl bi vahşet?

Cadde resmen duman altı oldu
Sigara dumanı değil gaz dumanı !!!

Gelen mesajlara göre polisin amacı dagıtmak degil , öldürmekmiş :(

Kimi kime vurduruyorsunuz ya?
Amaç bundan sonraki eylemlerde göz dagı vermek insanları sindirmek mi?

Nasıl bu ülke bu hale gelir?
Aklım almıyor

Sana da tatlı rüyalar

Arkadaşlar Halk Tvde web sayfası görüntülenemiyor diyor ya siz nereden izliyorsunuz? Çalışıyordu noldu anlamadım link verebilir misiniz?

sizin atalarınız dediğini yeni okuyorum ya:53:
Atatürk'e düşmanlar resmen bu kadar belli ediyorlar
sormaz mı Allah o şehitlerin hakkını ya hu
hangi dilden anlarsınız bilmem ki

herşeyin yeri ve zamanı var.
siz ailede biri vefat ettiğinde ,müziği sonuna kadar açıp güler eğlenir misiniz.
buda onun gibi işte.
hey Allahım bu mesaja başka nasıl cevap verilirki.
örnekleme yaptım. umarım anlamışsınızdır. :ssz:

ben de izliyorum norveç kanalında canlı yayın. yerler halı gibi gaz bombasıyla dolu. insanların üzerine gaz bombası sıktılar defalarca. ayrıca orda bir tanıdığımda var. polislerin hala saldırdığını söylüyor facebookta.... mobese kameraları kapanmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back