- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
siz de ne yapin biliyormusunuz madem ordaki insanlar icin cok uzuluyorsunuz cocuklarinizi bahane etmeyin gidin cocuklarinizla sizde katilin. herkese bilgisayar ekranindan laf atmak kolay ..
siz de ne yapin biliyormusunuz madem ordaki insanlar icin cok uzuluyorsunuz cocuklarinizi bahane etmeyin gidin cocuklarinizla sizde katilin. herkese bilgisayar ekranindan laf atmak kolay ..
Norveç kanalından canlı yayın yapılıyor oradan izliyorum şu anda
Polis Harbiye ye de gaz bombaları attı deniliyor.
Sıkıştırmaya başlamış meydanı
Polis takviyesi anadolu yakasından devam ediyor.
Twitterdan güncel takip ediyorum bir yandan da
vah vah sizden akıl alacak duruma geldi mi bu ülke. ben çerkes kızıyım. çok sürgün edildim . yarın kızılaya gidip suyla sürgün edilsem ne fayda ? dokunur mu sanıyorsunuz bizlere ? .. sorsam türksünüz değil mi ?
'Sadece taksim ilkyardım hastane sinde 118 yarali 2 si agir...gaz kapsulunden 2 ogrencinin gözü cikmis. Ve Norveç kanali bile bu vahseti canli yayinliyor
bizdede ,miss turkey.
eyleme giden bir bayanın attığı msjı okudum ve şok oldum.
yazdıklarının özeti şu;
"polis eylemcileri dağıtmaya değil, öldürmeye çalışıyordu. gazı yedik, kaçmaya çalıştık, yolumuz kesildi polisler tarafından. nefesim kesildi, artık midem iyice bulanmaya başladı, son anda rüzgar yön değiştirdi. etrafa baktım, sersemlemiş olanlara coplarla girişiyorlardı (o kanların sebebi cop müdahalesi) cafélere sığındık, oraya da attılar gaz bombasını."
dağıtmaksa amaç, dağılıp kaçmaya çalışanlar neden kıstırılıyor? kıstırıp neden gaza devam ediliyor? adam zaten gaz yemiş, nefes alamıyor, gözler gitmiş, neden copla girişiyorsun?
yazıklar olsun.
........
.....
dip not; gezi parkının yok edilip, yerine yapılması planlanan avm var ya, arıncın oğlu işte ortak o avmye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?