• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar Mobesse kameraları kapatılmış!!!!
Yüzlerce otobüs ve çevik kuvvet aracı e5 üzerinden taksime doğru geliyormuş!!! İnsanları sıkıştırmak için yeni planlar yapılmış.....
Ay hem sinirden hem üzüntüden ağlıyorum resmen :43:

umutluyum artık hem de çok umutluyum artık ben. orada bulunan herkesle gurur duyuyorum

ben de helal olsun hepsine!

kardeşimle konuştum şimdi ankrada ki eylemden dönmüş gece yola çıkıyor taksime gidecekmiş yarın,aslanım benim..artık susmayacağız diyor,artık susmasın kimse..

twitterda polise gerçek mermi kullanma yetkisi verildiğini okudum Allahım ne olur yalan olsun gerçek olmasın

inanın şu an çok korkuyorum

ayrıca helikopterle gaz bombası atıyorlarmış bu ne?! bu savaş mı? sen pkkyla böyle savaşmadın bu nedir Allah aşkına

Allah oradaki herkese yardım etsin eğer bir polis mermi sıkmayı kabul ederse Allah onun belasını versin!

emir kulu musun Allahın kulu musun karar ver ey polis!

şu savunanlar nereden bakıyor hayata bilmem ki?

zamanında bir kesim bazı nedenlerden dolayı eylem yapıyordu o zamanlar onlarda provakötördü. Töbe töbe ya ülken için canını veremeyeceksin emek harcamayacak mısın. Tüm taksimdekiler yanınızda olamasakta ruhumuz siiznle

Daha fazla şehirde yapılmalı !

$BLnV_GjCQAALOI1.jpg

Görüntüler gerçekten ürkütücü,
Halk nasıl da ayaklar altında...

akli olan canini dusunen evinde oturur tabi provokator degilse. ne isleri var orda. sonra arada kalip istenmedik durumlara maruz kaliyorlar.

sabrımızı mı sınıyorsunuz. hiç kötü niyetli biri değilim ben ama dilerim sizinde başınıza gelir . beni o aşamaya getirdi sizin gibiler. ne vicdansız insanlarsınız siz ya

Utanatak yazıyorumki hala evimdeyim ve oradakilere destek olamıyorum.Küçük bebeğim var bırakıp gidemiyorum.
Eminim benim gibi birçoğumuzun yüreği orada ama birşeyler yapmak lazım burada oturmakla olmaz bizimde sesimizi duyurmamız lazım :(

ben de aynı durumdayım bebeklerime bakacak kimse yok aksi gibi eşimin ayağı kırık olmasaydı belki eşim bakardı ben giderdim şu an evde oturmaktan utanıyorum ve çok rhatsızım gidip oradaki güzel insanlara omuz vermeyi ne çok istiyorum şu an .

Yazıklar olsun sosyal medyada dünyadan bi'haber kör gözlerle; 3-5 ağaç için olay çıkarıyolar sıkıldık yeter diyenlere, olayı ağaç deyip küçümseyenlere, olayı sadece ağaç olarak anlayan zihniyetlere, halkı provokatör olarak görenlere/böyle görmek işine gelenlere, parkta oturup ağacın dibinde kitap okuyan sözde provokatörlere gaz bombası atan yurdum polislerine ve hala bunu iktidar düşmanlığı zanneden okumuş ama boşa okumuş zihinlere kocaman bi'yazıklar olsun.

Şurda bi'kaç ay sonra gazeteci kimliğimle medyada yerimi alacağım. Medyayı da susturuyorlar yazıklar olsun!

Her şeye rağmen ben vatanımdan umudumu kesmiyorum. Atatürk'ün çocukları hala okuyor, görüyor, dimdik duruyorlar.
Hala "hayır"demeyi bilen, hakkını savunan insanlar var Allah'a şükürler olsun ki.
Umutsuz olmayın! Umut biterse her şey biter.

helikopterle biber gazı atıyorlar. ortalık cehennem gibi. medya bişey yansıtmıyor. hepsine yazıklar olsun. twitter ı olan girsin baksın neler dönüyor.
bugun itü öğrencisi öldü, spekülasyonlar var hala orda mı öldü kalp krizi mi bilinmiyor ama birileri öldü.
ve hala sen savunuyorsun.
olay iki iç ağacı çoktan aştı gitti. millet agacından çok hakkını savunuyor.
ama bilmeyen bilmez hak savunmayı birileri ne derse onu kabul görmeyi öğrenmişler, anlatamazsınız anlayamazlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back