Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Tunalı-Kızılay'da polis tomalarla dört yolu tıkadı. Evimize gidemiyoruz. Biber gazından çok etkileniyoruz.Yardım edin" demiş bi arkadaşım....

Diğer arkadaş da "Polis, dayanamıyorum diyip gaz maskesini kızın birine verip istifa ettim diye bağırdı" diyor...

halkı polisten kim koruyacak!!!

bu nasıl bir vicdan kendi insanını nasıl yerden yere vurursun.
kendi bayrağına nasıl tazyikli su sıkarsın aklım almıyor.
ve medya..
medyanın da taa....
norveç kanalından takip ediyoruz olanı biteni..
herşey o kadar net ki.
anlamayanın beyni kıttır artık!

Gerçekten içim acıyor...
Giderek modernleşiyoruz, gelişiyoruz, büyüyoruz bakın artık her yer avm dolu, gökdelen dolu...
Ve onların yerindeyken kesilip tarihe gömülen ağaçlarla dolu ülkemiz.
Konya'da da Mevlana türbesinin önündeki asırlık ağaçlar kesildi.Nelere şahitti o ağaçlar ne dualar edilmişti altında.
Ama şimdi bomboş bir arazi.
ve susuyoruz, sustukça daha da büyüyecek çoraklığımız.

umutluyum artık hem de çok umutluyum artık ben. orada bulunan herkesle gurur duyuyorum

içim patlıyo artıkk yaaaa patlıyoo yaniii ne hale geldik aklım almıyoo...
yakılıyo yıkılıyoo bizler sadece biber gazlarıyla, tazyikli sularla kalıyoruzzz..
taksimde biber gazı kapsülü gelen çocuk felç olmuşş..
başka biri ölmüşş
bunların çoğunu basında göremiyoruz bilee
yazıklar olsunn yaa yazıklar olsunnnn

"Ağaçları söktürmeyiz." diye direnen eylemcilerin çadırlarını yakıp, gaz bombası atan polisler yorulunca o ağaçların gölgesinde dinlendi....

Bir an eski bi film olan Manisa Tarzanı filmi aklıma geldi...................

daha neler görecek bu ülke
şu halimize şükrettiğimiz zamanlar göreceğiz
savunanlar, siz sağolun eserinizle övünün .

Hala olayları savunanlar yok mu bir de? Yeter yahu Allahtan da mı korkunuz yok, hiç mi vicdanınız yok. El insaf be!

akli olan canini dusunen evinde oturur tabi provokator degilse. ne isleri var orda. sonra arada kalip istenmedik durumlara maruz kaliyorlar.

akli olan canini dusunen evinde oturur tabi provokator degilse. ne isleri var orda. sonra arada kalip istenmedik durumlara maruz kaliyorlar.

milletin siz gibi sessiz kalmak istemediğindendir hanımefendi
bana dokunmayan yılan demediğinden dolayıdır!

Türk bayrağına tazyikli su sıkanları mı savunuyorsunuz!!

Fawkes maskeleri takmış, parlamento binasının havaya uçurulmasını seyreden bir halk hayal ediyorum!

haziran anneleri topiğinde konu ile ilgili bir gönderim silinmiş! doğumuma iki gün kaldı, arkadaşlarım eylemde, kardeşim eylemde eğer bu halde olmasaydım ben de eylemde olurdum..Kadınlar kulübü yöneticilerinin bu konuya nasıl bir tavrı var ki gönderim siliniyor

bir insanı eğitebilirsiniz. onu akıllı biri bile yapabilirsiniz. ama bir insana ''vicdan'' veremezsiniz. eğitimsizlik,cahillik bunlar vicdana engel midir ?
babam haklı isterse kardeşin olsun bunlara oy veren,sileceksin hayatından .
tiksinti duyuyorum hepsinden.

Neden? Herkes evinde otursun, bazıları istediği gibi at koştursun diye mi? Bitti o işler artık hanımefendi. Oradaki kimse provakatör değil, oradakilerin hepsi ülkede yapılanlardan bıkmış insanlar.

Keşke hepimiz orada olsaydık da bu direniş bu kadar uzun sürmeseydi!

Ne kadar alışkınsınız önünüze geleni kabullenmeye, padişahım istedi padişahım çok yaşa!

Utanatak yazıyorumki hala evimdeyim ve oradakilere destek olamıyorum.Küçük bebeğim var bırakıp gidemiyorum.
Eminim benim gibi birçoğumuzun yüreği orada ama birşeyler yapmak lazım burada oturmakla olmaz bizimde sesimizi duyurmamız lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…