Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umudunuz bitmesin!!!
Görün işte ve gösterin oy verdiklerinize.. Havada gaz bombası atılıyor bu nasıl insanlık dışı olay. Allah belanızı versin

Bildiğim kadarıyla taksimdeki olaydan nasibini alan hayvanlar için haysev ve haçiko ulaşım numaraları dağıtmışlar. Yanlış biliyorsam düzeltin?

Gardiyanları ve yargıçları ve savcıları
Hepsi halka karşıdır
Kanunları, yönetmelikleri, bütün kararları
Hepsi halka karşıdır
Dergileri, gazeteleri, bütün yayınları
Hepsi halka karşıdır

Bunların hiçbiri onları kurtaramayacak
Durduramayacaklar halkın coşkun akan selini

Panzerleri, kelepçeleri, bütün silahları
Hepsi halka karşıdır
Zindanları, tutukevleri, işkenceevleri
Hepsi halka karşıdır
Borsaları ve şirketleri ve iktidarları
Hepsi halka karşıdır

Bunların hiçbiri onları kurtaramayacak
Durduramayacaklar halkın coşkun akan selini

Bertolt Brecht

bugün bir kız panzer altında ezilerek öldü ! arman var da vicdanın yok mu be adam ? kim olsa küfreder bu durumda yapmayın. ben tanımadığım insanlar için göz yaşı döküyorum burada.aileleri düşünün,annenizi,kardeşinizi,evladınızı. akan her gözyaşı için,her kan için sorumludur bu insanlar ..

bu arada bugün Kerem Can Karakuş Taksim olaylarında atılan gaz bombasından kaynaklı kalp krizi geçirip öldü arkadaşlar... Kendisi İTÜ Uzay bilimlerinde öğrenciydi....
Kulağını koparttıkları bir amcanın fotoğrafı ulaştı sosyal paylaşım sitelerine... Elinde tutyor kulağını amcam, ambulans yok gelemiyor... ; ve Sağlık bakanı diyorki hem devlete karşı çıkacaksın hem devletin hastaneinden yararlanacakın yok öyle şey!

Polis bizi korumak için vardı bu ülkede... Halkı öldürmek için değil... Arada mutlaka iyi polisler vardır ama ben artık bu topluluktan nefret ediyorum...

polis olsam oraya göreve gönderseler istifa ederdim.bu ne meslek aşkıdır.hiç mi vicdan yok bu insanlarda.yazık çok yazık!

26 yaşındaki kızı ezip öldüren panzer, kolu kopmuş kişiye - iç kanama geçiren kişiye - gözü çıkan kişiye ambulans/doktor yaklaştırmayan polis.

Polisin işi beni korumak, beni öldürmek değil.

link verildiyse kusura bakmayın.

http://occupygezipics.tumblr.com/

polismizi askere karşı hale getirdiler ya, polis sen benim vergimle ordasın ve bana karşısın. Halka karşı olan polis kimin yanındadır. Bİtmeyecek gereken kıvılcım ağaçlardan başladıysa bizde yanarız her yer yanar ama onlar da yanar

polis olsam oraya göreve gönderseler istifa ederdim.bu ne meslek aşkıdır.hiç mi vicdan yok bu insanlarda.yazık çok yazık!

e yok yani
illa görev yapacaksa havaya atsın gazı
mecbur değil insanların kafasına atmaya

benim vergilerimle elınan gazı zırt prıt kullanamasın
kendi maaşından kesilsin bakiim ozman öle bol keseden atıyo mu

Polis plastik değil gerçek mermi kullanmaya başlamış.
Bir sürü insanı öldürecekler.

Bu milleti orantısız güç kullanarak susturamayacaklar artık, olayların ana sebebi yapılan baskıdır. Sabır taşının çatlamasıdır. Halkın uyanmasıdır.

Polis kızıyım, bu zamana kadar polislere hep bi pozitif ayrımcılık vardı içimde. An itibariyle bitmiştir.

Delu arkadaşım neden desteklediğimi sormuş. Çünkü artık milletin dayanacak gücü kaldığını düşünmüyorum bu olay sadece "3 tane ağaç" kesilecek diye çıkmadı bu bir patlama reyhanlının , emeğin daha bir çok olayın patlaması bir uyanış bence.

Polisin orantısız güç kullanmasıda ayrı bir mesele.

Şu görüntü beni benden aldı

Bu artık ağaç olayı değil arkadaşlar bu artık giden şehitlerin,ağlayan anaların canı yanan kardeşlerin feryatları. Ben dahil gidemiyoruz ( mazaretlerimizden dolayı ) ama gönlüm yüreğim canım taksimde. Bu RTE nin sonu olsun. Bu artık dünya olayı sadece ağaç için değil bu olaylar. Lütfen ama lütfen yaşlısı genci çocuğu bu KİŞİNİN gerçek yüzünü gösterin

Son düzenleyen: Moderatör:

Pardon ben polisi desteklediginizi sandim yanlis anlamisim

Kulagi kopan amcanin fotosunun altindaki yorumlari gorseniz Allahim insanlar bu kadar mi vicdansiz ?

Provakator pis bolucu ve daha ne kufurler

Boyle uyuyoruz iste
Allah akil fikir versin insanimiza
Egitim egitim dediler o da bitti amac dusunmeyen insan yetistirmek goruyoruz iste
sorgusuz sualsiz her yaptigi onaylanan iktidar !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…