Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
orada bulunan insanlarin icinde bircogu provokator. turkiyeyi bir kaosun icine cekmeye calisanlar. yemezler daha cok calismalari lazim..

o zaman asker de provakatör. hatta atatürk zamanında ağaç kesilmesin diye evi taşıdığı için de provakatör değil mi....
bu siyasi bi eylem değil arkadaş. şu an farklı partilere oy veren bi sürü arkadaşım da bunun farkında....

orada bulunan insanlarin icinde bircogu provokator. turkiyeyi bir kaosun icine cekmeye calisanlar. yemezler daha cok calismalari lazim..
hımm.orada sökülen ağaçlarda provokatör o zaman
hemde gay provokatör. bencede yemezler.o gay ağaçlar bizi elmalı kekmi sanıyor:)

ozellikle kopege sykilmamistir biber gazi arada ona denk gelmistir.

pes diyorum sadece pes,o görüntüyü izleyin sonra neyi savunduğunuz anlayın.....biz tepkimizi gösteriyoruz siz bahane bulmaya devam edin..ben utanıyorum şu anda oradaki yaralıları gördükçe burada rahat rahat oturuyorum diye utanıyorum..

e polisimiz de bi zahmet sadece o provokatörleri yakalasın o zaman
bebeklere kadınlara çocuklara atmasın gaz bombası
bu ne ya iç savaş gibi
yazık günah
Türkiyeyi kaosa çekemye çalışıyolar dediğiniz de mantıksız, yaopmasınlar ozman avm
mecbur mu yani yapmaya
Allahın ayeti mi bu
biraz demokrasi ya
insan hakkı
ayıp ayıp

bu konu hakkında bu ülke hakkında bu hükümet hakkında yazacak, söyleyecek ve hatta sövecek o kadar çok şeyim var ki benim.... buraya kussam içimdeki nefreti bloklanır,forumdan atılırım herhalde....

bu olaylardan çok önce ; 20 gün önce olan olaylarda umudum bitti benim... ben Antakyalıyım... orada olanları yazıp anlatabilsem şurada keşke...

Gezi parkı olayı bence artık AVM olayı olmaktan çıktı... ama maalesef gene yatışacak gene aynı bildiğimiz hikayeyi okuyacagız diye ödüm kopuyor... ki okuyacagız... bu yapılan halka şiddet değil de nedir ya? bu haberleri okudukça şu soru geliyor aklıma... Biz halkına zulüm uygulayan Esad'ın iç işlerine karıştık ya, şimdi Esad da halkına zulüm uyguladığı gerekçesiyle bizimkini mi indirmeye çalışsa anlarmıydı bu millet azıcıkta olsa yapılanları?

Son düzenleme:
zaten hep aynı kelime provakator hee hep oyledir zaten milletin işi gucu yok toplanıp sanatcısı ogrencisi calısanı emeklisi gidiyor provakate etmeye te Allahım ya..polis askere bile bir dahaki sefere gaz bombası atarız diyor askerde provakator zaten hukumet karsıtı herkes oyle bi siz iyisiniz hossunuz herseyi biliyorsunuz..

Son düzenleme:
Bu devlet terörü bitirmek için bu kadar savaşmadı, Allah belalarını versin.

Takaim olaylarını sonuna kadar destekliyorum ama arkadaşlar o köpeğe biber gazı sıkma olayı türkiye değil eski bir fotoğraf o.

trajikomik olansa;

milleti dövmekten, gazlamaktan yorulan polis, uğruna dayak yenilen ağaçların gölgesinde dinlendi.

e hani bindiğin dalı kesmeyecektin?

Ben mesela olayları Sabah Gazetesinden ! takip ediyorum.Sizede tavsiye ederim.Sayfalarca bahsedilmiş.Oku oku bitmiyor.

SABAH - Haber! Güncel haberler, son dakika haberleri

Otu boku haber yapan Ntv,Haberturk,Sktyurk,Bloomberg tv nerdesiniz ?? Ne iş ?? Tüm dünya canlı yayın yapıyor ?Nerdesiniz ? Neyin boyunduruğu altındasınız ? Tarafsız habercilik anlayışınız peşkeş çekmekmi ??Bu kadar aleni mi?

Susacaktım dimi ben !!

Arkadaşlar bu resmi internette gördüm. Bu resim paylaşılıp polise hakaretler ediliyor. Herhangi bir tarafı savunmak için yazmıyorum sadece şu köpek olayıyla ilgili benim yorumum. Lütfen
sanki ben polismişim gibi yorumlar yapmayın. Yoksa bende orada biber gazı sıkılmasını savunacak değilim.

güzellik yarışması var resmen ya . ulusal ve halk tvde yayın devam ediyor. Twitter en canlı ve güvenlir haberler var. Bu gezi parkıyla başlamış olabilir ama mesele ağaç değil artık. Belki de vatanaımızı geri alma vaktidir

evet bu foto bize ait değil şükür ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…