ozellikle kopege sykilmamistir biber gazi arada ona denk gelmistir.
orada bulunan insanlarin icinde bircogu provokator. turkiyeyi bir kaosun icine cekmeye calisanlar. yemezler daha cok calismalari lazim..
hımm.orada sökülen ağaçlarda provokatör o zamanorada bulunan insanlarin icinde bircogu provokator. turkiyeyi bir kaosun icine cekmeye calisanlar. yemezler daha cok calismalari lazim..
ozellikle kopege sykilmamistir biber gazi arada ona denk gelmistir.
Ne rahat soyluyorsunuz denk gelmistir diye.Ordan sizin evladiniz gecse mesela ona denk gelse bu kadar skain olur musunhz?ozellikle kopege sykilmamistir biber gazi arada ona denk gelmistir.
orada bulunan insanlarin icinde bircogu provokator. turkiyeyi bir kaosun icine cekmeye calisanlar. yemezler daha cok calismalari lazim..
bayag bir anti akpci var burda anlasildi:)
Neden destekledigini bilmek isterim.Takaim olaylarını sonuna kadar destekliyorum ama arkadaşlar o köpeğe biber gazı sıkma olayı türkiye değil eski bir fotoğraf o.
çok canım yandı ya , bizi yok etmeye çalışıyorlar resmen
Arkadaşlar bu resmi internette gördüm. Bu resim paylaşılıp polise hakaretler ediliyor. Herhangi bir tarafı savunmak için yazmıyorum sadece şu köpek olayıyla ilgili benim yorumum. Lütfen
sanki ben polismişim gibi yorumlar yapmayın. Yoksa bende orada biber gazı sıkılmasını savunacak değilim.
Eki Görüntüle 725607
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?