Bacak aranızı çeker yayınlarım diyen vekille aynı durumdadır benim gözümde bu vekil de...
Bu vekil twitlerini silmiş diğeri şaka yaptım demiş ne çare kadınların kullanılmasından, aşşağlanmasından bıktım, yoruldum...
Eki Görüntüle 754821
Taksim Dayanışmasının çağrısı üzerine onlarca kişi akşam saatlerinde Galatasaray Meydanında toplanmaya başladı.
Toplanan grup İstiklal Caddesi'ne doğru yürüyüşe geçti. Gösteri yapmak isteyen gruba polis müdahale etti. Müdahale sonrası bazı göstericiler ara sokaklara kaçtı. Kaçan göstericileri takip etmek isteyen gazetecilerle çevredeki esnaf arasında tartışma yaşandı. Tartışmaya karışan bazı göstericiler iş yerlerine saldırdı.
(CİHAN)
Ben hakaret içeren birşey görmedim.
Silinen kelime nedir acaba?
Bu arada sayın AKP milletvekilinin bayan gazetecilere " ben sizin bacak aranızı çekiyormuyum" lafını da hakaret kabul ediyorsunuzdur umarım.Sosyal medyada bunada tepki gösterdimi bahsettiğiniz şahıslar?
Bence de parkoncum.
Başbakanın Hangi anne baba kızının birinin kucağına oturmasını ister? Sözüne ne demeli?
ORTAK KINAMA
Yıldıray Sapanın yazdığı mesaj, TBMMde önce gerginlik yarattı. Ak Parti milletvekillerinin terbiyesizlik bu şeklindeki tepkileri kısa sürede yerini ortak harekete bıraktı. Önce AK Partinin kadın milletvekilleri, sonra tüm grup temsilcileri olayı kınadı. CHP yönetimi, Başbakandan ve kızından özür diledi. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, parti olarak milletvekili hakkında gerekenin yapılacağını söyledi. Değerlendirmeler şöyle:
Engin Altay (CHP Grup Başkanvekili): İncelettim, böyle bir vaka olduğu görülüyor. Her ne kadar ifade cinsel içerikli olmasa da, CHP adına Başbakandan özür diliyorum, milletvekiline yakışmamıştır. Kadın CHP milletvekilleri de aynı tavrı göstereceklerdir. Hoş olmayan bu mesajdan dolayı tekrar tekrar özür diliyorum. Başbakanın mahremiyetine yönelik olayla ilgili olarak partimiz gereğini yapacaktır.
Binnaz Toprak (CHP Milletvekili): Ben de CHPli tüm kadın milletvekilimiz adına bu sözü kınıyorum. Milletvekilleri olarak hassas olmamız gerekir. Bu kişinin ismini vererek, bu isimle bağlantılı olarak bu ifadelerin kullanılması o kişiye zarar verir. Onu mağdur eder. Bu yüzden tartışmaların burada bitmesi mağduriyet yaratmamak için önemlidir. Toprak konuşmasının ardından bir araya gelen AK Partili kadın vekillerin yanına gidererek özrünü açıkladı.
Ben basbakanin mitinglerinde polise emri ben verdim afisleri alin, kimseyi zevk icin sopalarla döverek öldürmeyin sakin, hele ki 19 yasinda hayatinin baharindaolan gencleri diye bir cümle duymadim. Duymadigim seyleri yalan yazamam kusura bakmayin.
Komiser görev basinda kaza gecirdi. Eger kaza olmasaydi saniyormusunuz ki suclula tespit edilmesin ve afise edilmesin.. Lütfen biraz daha yansiz ve fanatik olmadan bakalim. Partiler gelip gecer, basbakanlarda. Ama su anda savundugunuz eylemler ömür bpyu vicdaninizi birakmaz. Bakis acinizi lütfen birlik ve bütünlük yönünde degistirin bir kere, bakalim vicdaniniz ne diyecek sizlere..
twitten rahatsızlık duyduğunuzu samimiyetle söylediğiniz,"aa ne varmış onda,bak burda şuda şunu demiş ama" demediğiniz için kendi adıma tebrik ediyorum sizi...
Vah vah Star yazari gezi parki eylemlerinden bikmis demek.Biz de 10 yildir maruz kaldigimiz baskilardan,hakaretlerden,adaletsizlikten biktik onu napicaz?Ha bir de taksimde toplananlari halkin disinda tutmus da oradakiler nijerya vatandasi mi ayiptir sormasi?
ee gezi eylemcileri ve destekçileride aynı şeyi yapmıyormu ? halk sokakta,halk gezide,halkın sabrı taştı,halk uyandı vs.vs. bu durumda geziye katılmayan ve desteklemeyenlerde papua yeni gine vatandaşı oluyor sanırım.
Olayı saptırıyorsunuz bence, bu kadar tüme varım yapmaya gerek yok, kedi dört ayaklıdır ve hayvandır, buna göre bütün dört ayaklılar hayvandır örneğine benzedi sizinki...
Orada halk lafının kullanılması normal, çünkü herhangi bir örgüte ya da partiye mensup insanlar değil, içerisinde çoluk çocuk, yaşlı, kadın, erkek hepsi var ne denmeli peki??? Halk denildiğinde aklımıza sadece 75 milyon mu gelecek?
Peki Basbakanin polisi sivil halki oldurmesinden dolayi tebrik edip polise emri ben verdim dedigini nerde duydunuz cok merak ettim malum siz yalan yazamazsiniz bir kanitiniz olmali mutlaka demi ve taksim meydaninin temizlendigi afislerin toplandigi gun ben kimsenin sopalarla dovulerek oldugunu hatirlamiyorum o olayin eskisehirde oldugunu ve eli sopali kisilerin polis olduguna dair bir kanit olmadigini hatirlatirim
nasilki molotof atan pravakoterler samimi eylemcilerle karistirmiyorsak eylemcilere saldiran pravakoterleride polisle karistirmayalim bunun kimseye faydasi yok
ve bu guzel dileklerinizin aynisini bende sizin icin temenni ediyorum
bil mukabele
Eki Görüntüle 754814
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan hakkında attığı tweet büyük tepki çekti.
Palalı saldırganın serbest bırakılmasını eleştirirken, Sümeyye Erdoğana hakaret eden CHPli vekil, gelen tepkiler üzerine daha sonra tweeti sildi. Ancak, hakaret içeren tweet sosyal medyada dalga dalga yayıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?