Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[h=1]Polislerden Gezi Parkı Müdahalesi İtirafı[/h]
[video=youtube;JDXIA1VJIHA]http://www.youtube.com/watch?v=JDXIA1VJIHA&feature=youtu.be[/video]

bir damla çocuk daha Ali' cik. nasıl kıydılar bu tazecik çocuğa hiç mi acımadılar nasıl da gözlerini kan bürümüş. yavrum ya 19 yaş nedir ya bildiğin çocuk

bana tarafsız bakın diyorsunuz ama siz taraflı bakıyorsunuz konuya ne yazık ki. kullanmadığım ifadelerle beni yargılamaya çalışıyorsunuz. ben çok başka bişey söylüyorum siz çok başka bişey söylüyorsunuz.
o zaman sizin tavriniza göre sadece masum olanları ele alıp onlar üzerinden masum olmayanları da suçlamazsak, öteki de kalkıp sadece masum olmayanları ele alıp masumları da suçlar.
siz şimdi topyekün iyi hepsi masum iyi diyorsunuz.
neyse ben konuyu çok uzatmak polemiğe girmek istemiyorum.
hayır zaten birbirimizin fikirlerini değiştiremeyiz ama en azından dışlanmamak ve hemen yandaş, taraflı yapıştırmaları yememek adına ben bir daha buraya yazmıyorum.
hepinize iyi sohbetler.

Son düzenleme:

Biz Halkız canım. Biz birlikte bu oyunları bozabiliriz.
Sınıfta kalan hükümetin yerine, takdir teşekkür kapasitesi yüksek bir Hükümet olacak İnşallah.

bir damla çocuk daha Ali' cik. nasıl kıydılar bu tazecik çocuğa hiç mi acımadılar nasıl da gözlerini kan bürümüş. yavrum ya 19 yaş nedir ya bildiğin çocuk

Eskişehir valisi açıklama yapmış,Ali'yi öldürenler yine kendi arkadaşlarıymış..kendi kendilerine saldırıp başka güçlerin üzerine yıkıyorlarmış!

bunu söyleyen bir vali,bir devlet adamı ama ah insanlık nerede acaba?

Polislerden Gezi Parkı Müdahalesi İtirafı

[video=youtube;JDXIA1VJIHA]http://www.youtube.com/watch?v=JDXIA1VJIHA&feature=youtu.be[/video]

son birşey gitmeden önce
paylaşımınız için teşekkürle eğer bunu ben paylaşsaydım eminim bana denmeyen kalmayacaktı.
siz hassasiyet gösterip paylaşmışsınız.

haa öyledir öyledir.
bunlarda halkı iyice kek sanıyorlar.

son birşey gitmeden önce
paylaşımınız için teşekkürle eğer bunu ben paylaşsaydım eminim bana denmeyen kalmayacaktı.
siz hassasiyet gösterip paylaşmışsınız.
polisi bu hale getirenler utansın. ne diyeyim.
hoş utanacak yüzleri varsa..

haa öyledir öyledir.
bunlarda halkı iyice kek sanıyorlar.

o zaten ayrı bir olay ama şu mübarek günlerde bir insanın vicdanı böyle bir yalana nasıl müsade eder ben işin orasındayım..

Allah rahmet eylesin,ailelerine sabır versin demekten başka yapabileceğimiz bir şeyin olmaması ne acı..

Kişi tutuklanmışsa yanı tutuklu yargılanacaksa bunun kanunları bellıdır..

Eylem esnasında bazı göz altına alınan kişilerin onceden arama kaydı vardı...Bundan tutuklandılar.

Bazılarıda polıse karşı gelmek vs vs......

Sırf ellerınde Turk bayragı yada Atatürk resmını taşıdı dıye degıl..

Olayları sadece bır resım veya tv haberlerden gorunce bu ulkede hıc mı adalet yok oluyor..
Benım eşım yıllardır adlıyede çalıştıgı ıcın az cok bılıyorum..

Kişinin serbest bırakılmasıda onun masum oldugunu göstermez..

Yargılama devam edıyor...Sadece tutuksuz yargılanacak..
Benımde begenmedgım bır cok kanunlar var o ayrı...

Sandıkta kendisine oy vermeyenler yok sayıldığı için olmuyor mu bunlar?
Hatta sandıkta destekleyen halk ta amaç değil, sadece araç olarak kullanılmıyor mu?
Bu memleket dingonun ahırı değil, kimsenin babasının çiftliği değil.

Elbette kaos ortamından nemalanmak isteyenler var, bu yadsınamaz bir gerçek lakin inan bana insanların farkındalığı artık çok yüksek. Neyin ne olduğunun bilincindeler.

Yanlış bir yerlerde değil, yanlış her yerde.
Yıllardır bu ülkenin üzerinde emperyal akbabalar ve onların işbirlikçileri vardı. Bu yeni bir şey değil.
Ama biz, tarihini, değerlerini unutan bir halk haline geldik.

Gözlerimizi ülke üzerinde oynanan bu oyunlara yıllarca kapatmayı tercih ettik, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık oynadık.
Atatürk ilke ve devrimlerinin, rejim unsurlarının bir bir baltalanmasına seyirci kaldık.
Elimizi bunca zaman taşın altına koymadık.
Ayırt edemedik vatanseverlerle vatan ve halk düşmanlarını. (Son 50 yıl için konuşuyorum).

Kabahatin büyüğü bizde. Ben bunu inkar etmiyorum.

Ama şuan ülkedeki direnişinin bu noktaya gelmesinin, bu ölümlerin, kıyımların sorumluları bellidir.
Doğruya giden yollar değişebilir lakin doğru tektir.

Bu tarihte ne kıyımlar oldu, bu halk ne acılar gördü kadiş..

Söz sırası gelmişken yine söyleyelim belki duyan, dikkate alan olur.
Demokrasi, hak, hukuk için sadece askeri darbeye karşı olmak yetmez.

12 yıldır süregelen sivil darbenin sonucudur bu yaşananlar.
İster kabul edilsin ister edilmesin.
Ama durum budur.

Evet söyleyen arkadaş eksik söylemiş..
Olduğu yerde duran insanların yaka paça göz altına alındığına da şahit olduk.

Bahsettiğiniz yıkımları yapanlar direnişçi değildir. Ne olduğu belli değildir.
Ayıralım lütfen.

İçim acıdı...Susma hakkımı kullanıyorum.
Güle güle Ali...

Son düzenleme:
[video=youtube;M_LhD0_5D6g]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M_LhD0_5D6g#at=111[/video]

Gözünüze görünemem, göze görünmez ölüler....
Yedi yaşında bir kızım, büyümez ölü çocuklar...

AĞABEY...
ALİ İSMAİL KORKMAZ'IN ABİSİ...
HANİ BABADAN ÇEKİNİLİR AMA ABİDEN KORKULUR...
SORGULARDI ALİ'Yİ...ESKİŞEHİRDE NELER YAPIYORSUN BAKALIM. SEVGİLİN VAR MI DİYE TAKILIRDI ONA...ONUN KÜÇÜK KARDEŞİYDİ.
İŞTE O CANINDAN SEVDİĞİ KARDEŞİ OKUMAK İÇİN GELMİŞTİ AMA DUYARSIZ DA KALAMAZDI. ÖZGÜRLÜK VE DEMOKRASİ İSTİYORDU.
KİMLİĞİ BELLİ "FAİLİ MEÇHUL" KİŞİLERCE HUNHARCA KATLEDİLMİŞTİ.
BU GÜN ONU BEKLEDİLER HATAYDAN.
GELDİ.
ÇOK SEVDİĞİ KARDEŞİNİ ALDI VE ORADAKİ İNSANLARA ŞUNU SÖYLEDİ."
BİZ HAKLI OLDUĞUMUZ HİÇ BİR DAVADAN DÖNMEDİK. LÜTFEN SİZDE İNANCIMIZ DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDİN,TEK VÜCUT OLUN"...
SANKİ BİR VASİYETTİ.
ALİ İSMAİL KORKMAZ'IN ABİSİYDİ.
ONUN ADI GÜRKAN KORKMAZ...

Arkadaşlar Gürkan Siviş`ten hala haber alınamıyormuş.
ekşide gördüm konuyu.
Burada paylaşmak istedim.
#gurcansivisnerede

Baksanıza Ethem'in annesi Ali'nin annesini teselli ediyor.
İkisi'de Hatay'dan

Eki Görüntüle 753012
yazıp yazıp sildim,
Hatay denilince karnıma bir sancı giriyor , bir de bu iki çocuğumuzun kaybı...
Allah ailesine sabır versin diyebiliyorum şuan sadece...
Dilerim bu son acıdır.

Kelimeler yeterli gelmiyor bazen içindekileri anlatmaya, İşte şuan bu noktadayım(z)

Gözaltına alınan bir arkadaşım ve 3 meslektaşım oldu.
Ne taş attıklarına ,ne sopa taşıdıklarına dair bir delil yok.
Suç aletleri birininin gaz maskesi,diğerininde boynundaki fular.
Yapmayın artık lütfen,fulardan suç aleti mi olur?
Biraz vicdanlı düşünelim olur mu.

Paylasan: Selen Kılıç

Arkadaşlar,

Marmara üniversitesi hukuk fakültesi öğrencisi arkadaşımız Ali Can Sünnetçioğlu, cumartesi akşamı gezi’de protestoya katıldığı için gözaltına alındı. Bu akşam da tutuklanıp cezaevine yollandı. Ve devletin elindeki tek delil: BARET VE DENİZ GÖZLÜĞÜ.

Tutuklama sebebi ise : Toplatı Yasasına Muhalefet.

Bir hukuk öğrenci olarak soruyorum size, ELİ SATIRLI insanların serbest bırakıldığı ancak elinde polisin atması gereken açıyla atmadığı ve atmasının bile yasal olmadığı biber gazı kapsülünden başını korumak için bareti olan bir hukuk öğrencisinin tutuklandığı bir ülkede yaşıyor olmak ve onun bu geceyi cezaevinde bir başına geçirecek olması vicdanınızı sızlatmıyor mu ?

Bizim içimizde her nefes alışımızda sızlayan bir diş var şu an. Yayabilirseniz yayın. Yaymazsanız da en azından zaman ayırıp okuyun.

Teşekkürler. Selen Kılıç
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1069361_10151543671203285_1264035755_n.jpg

12 yaşında çocuklar tutuklandı...Önceden arama kayıtları olamaz herhalde ya da polise karşı gelmek?12 yaşında çocuk?Yok canım daha neler...Ha bi de kardeşimin okulu Taksim'de.Olayların olduğu günlerde de okulda işleri vardı "giderken yanına gaz maskesi al bari nolur nolmaz" diyordum."Çantasında maske olanları direk topluyorlar nasıl alayım" diyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…