Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oky ım meg bizi iftara yada dondurma yemeğe çağırıyor herhaldegörecekmişiz bak:)

oky,
sende eski üyelerdensin bende, sitede o kadar vakit geçiriyorum ki, hangi lafın ne amaçlarla kullanıldığını, ismin -e halinden, -den haline geçişindeki ince çizgiyi çok iyi bilirim.

Yok artık ya!

oky,
sende eski üyelerdensin bende, sitede o kadar vakit geçiriyorum ki, hangi lafın ne amaçlarla kullanıldığını, ismin -e halinden, -den haline geçişindeki ince çizgiyi çok iyi bilirim.
anladım. mune..senelerin deneyimi tabiiki.

neyse ben dondurma yemeye gidiyorum. iftara çağrıldım.

Çok güzel yazmış valla... Duygularıma tercüman oldu diyebilirim.

Fotoyu gördüğüm de ilk Rahmetli Sevim Tanürek geldi aklıma.Çarpanın nasıl aklandığı,aklayanların terfileri.

Reklam şeklini beğenmedim

ay kusura bakmayın gülüyorum artıkJohn Milton denen yazar Türk'tür hanımlar "John Milton" rumuzudur
acep neden rumuzunu JOHN MİLTON olarak seçti, şimdi ben de çok güldüm :)

başbakanın da ayırt etmesini elbetteki doğru bulmuyorum.
ben parti meselesi peşinde deilim, bütünlüğümüz bozulmasın diye,
acizane fikrimi paylaşıyorum.
ne iktidar ne de muhalefet babamın oğlu.

hanımefendi yazımın son kısımını tekrar okursanız eger kiseyi savunmadıgımı daha net anlayabilirsiniz.
kapalılara oldu açıklara da olsun diye bişi demem, insanlığıma sığmaz.
misilleme havasında da yazmadım.
rica ediyorum yazımı tekrar okursanız yanlış sanılardan kurtulablirsiniz.
herkesin her yazdığını bu kadar karşıdan görmem gerek.

Iste düstügümüz, icinde oldugumuz durum...Kardesi kardese kirdirmak bu olsa gerek...Polisin yetersiz kaldigi yerde sivil halk, din kardeslerine haddini bildiriyor..Rabbim sonumuzu hayir eyleye...

Son düzenleme:

Tamam objektif olmak istiyorsaniz, ülkemiz bölünmesin sessiz kalin, boyunduruk altina girin, kim ne yaparsa yapsin görmezden gelin diyemezsiniz... Cözüm üretmeliyiz, ne kacamak ne de ölümüne savasmak cözüm. Bir orta yolu mutlaka var, o orta yol mutlaka bulunacak... Bu saatten sonra kimse evine girip susmaz, basbakan da geri adim atmaz...Cözümsüzlügün ortasinda masum halk darbe aliyor, polis insanligindan cikiyor..Meydan da arkasina yaslanip, gün bugündür diyen bölücülere kaliyor... Bir basbakan halk ile inatlasamaz!!!Cözüm bulmak zorunda...

acep neden rumuzunu JOHN MİLTON olarak seçti, şimdi ben de çok güldüm :)
Sizce neden?Komik bir sebep mi?Sebep her ne olursa olsun araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle türk bir yazarı yabancı olarak addedip ırkçılık yaptığını iddia etmekten daha komik olamaz da...neyse işte

Son düzenleme:
antikapitalist müslümanlar ve çarşı' nın organize ettiği galatasaray lisesi' nin önü ne güzel olmuş yeryüzü sofralarıyla tam islamın emrettiği gibi mütevazı, israfa kaçmadan, paylaşarak, bölüşerek, bir arada iftar yapmak... insanın içi huzur doluyor. haftasonu misafirlerimiz gelecekti iftara bize az önce arayıp hep beraber yeryüzü sofralarına katılalım yiyeceklerimizi alıp dediler :) bebişlerim iftar saati gece uykusuna yattıklarından biz gidemeyeceğiz ama kalbimiz orada

Son düzenleme:
Sizce neden?Komik bir sebep mi?Sebep her ne olursa olsun araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle türk bir yazarı yabancı olarak addedip ırkçılık yaptığını iddia etmekten daha komik olamaz da...neyse işte

söyle de olabilir, silivri korkusu... neden olmasin. Düsünce özgürlügü var diyorlar ama inanma, demokrasi var diyorlar onada inanma...

istiklalde kilometrelerce uzanan yer sofraları o kadar güzelki.hep özlediğim-özendiğim kardeşlik,karşılıklı sohbet,mütevazilik,paylaşma.elbette belediyelerin yaptıkları da güzel.onlarda masa kurmuşlar.olsun.karnı aç insanlar yeterki mutlu olsun.en çok sevindiğim sokakta yaşayan gariplerin karnı doyacak,yiyeceklerden kalanlarla hayvanların karnı doyacak.hoşgeldin ramazan.artık bereket ve bolluk olsun.tüm sıkıntılar geride kalsın:)

sessiz kalmak çözüm değil ben de biliyorum.
zaten susun da demiyorum.
elbetteki düşündüklerinizi savunacaksınız.
benim demek istediğim nokta şu, her kapalı akpli değildir her açık bayanda akp karşıtı değildir.
başkaları bölmesin bizi.
yıllarca sorun olmadı şimdi sorun oluyor.
gereken cevabı sandıkta görmek gerek.
ırkçılık yapıyo tabiki, kendini Türk olarak kabul etmiyorki bu ismi seçmiş.
o bayanın açık olmasını problem yapmış,
zaten bu türkiyenin kanayan yarası. daha neyi niçin üstelemiş anlamış değilim.

O bayanın açık olmasını problem yapmasının sebebi sizin çok savunduğunuz Rte'nin ırkçılığından kaynaklanıyor hanımefendi. Ama sizin bunu anlamanızı bekleyemem, ne de olsa sizde görüntüye bakıp yargılamaktasınız. Takma ismi yabancı diye, kendini türk olarak kabul etmemesini nasıl çıkardınız hayret.

Son düzenleme:
Palali ve silahli kisler tutuklanmis. Bakalim kac günlügüne ya da saatligine...
Palalı da, silahlı da tutuklandı | Sözcü Gazetesi

Benimde merak ettiğim
Biri askere gittiğinde gittiği yerdeki askerler ve üsleri nasıl hazırolda durduysa,
palalıların önünde de durulmuşmudur?

Biri askere gitmesin diye çürük raporu veren dr nasıl terfi olduysa?
Palalılarda bir yerlere atanmış mıdır(...güvenlik müd.)
iyi gaz sıkan ve jop kullananlara verilen ikramiye palalılarada verilmişmidir?

Hak yemezlerde o bakımından

Kendini Türk olarak görmemekle ne ilgisi var?Ben de dahil buradaki üyelerin de büyük çoğunluğu yabancı dilde rumuz kullanıyor.Kendimizi Türk olarak görmediğimiz için mi?Irkçılık ne alaka ayrıca?
O bayanın açık olmasını problem yapmamış,o bayanın açık olması bazı mercilere göre bir eksiklik,farklı muamele görmek için bir sebep zaten o da bunu belirtmiş.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…