- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
polis destan yazmaya devam ediyor!!
Eki Görüntüle 751103
Bülent Arınç: Gezi protestoları Bakanlar Kurulunda görüşülmedi, görüşülmeye değer bir konu da değil''
ne yaygara yapıldı gezi diye ağaç diye hepsi hikaye millete malzeme gerekmiş meğer. yazık günah o polislarinde evı var ailesi var. herseyı polıse yukluyor herkes neden kımse onlara taş molotof atanları soylemıyor kaldırım taslarını sökup polısı taslayanları kımse neden gormuyor?
hepsınden önce o polısler görevlerını yapıyor herkes evıne ekmek götırme derdınde onlar ıstemı sokaklarda eglemcı kovalayıp mıllete gaz atsın. yada tasa sopaya ellerıne gecenle onlara saldırana karsı kendını kporumak zorunda kalsın.. el ınsaf el vıcdan beee bırazda tarafsız bakın ayıııııııpppp
ben bu gün taksimde gezi parkındaydım tam saat 14-00 de.
öyle kalabalık değildi,vali ve eşrafı geldiğinde gazeteciler parkın içindeydi bizler dışarıdaydık
derkennn bir hanımefendi protestoya başladı alkış oldu ıslık çalındı
oradan birisi(sanırım amir) ''süpürün şunları''dedi.bir anda o kadar çokkk polispolislerden biri''gidekte dövek''diye konuşuyordu gülüşüyorlardı milleti metro durağına doğru süpürdüler(onların deyimiyle)
cok komikmiş gül gül öldük deseydin abla
ters ters baktım
ne yaygara yapıldı gezi diye ağaç diye hepsi hikaye millete malzeme gerekmiş meğer. yazık günah o polislarinde evı var ailesi var. herseyı polıse yukluyor herkes neden kımse onlara taş molotof atanları soylemıyor kaldırım taslarını sökup polısı taslayanları kımse neden gormuyor?
hepsınden önce o polısler görevlerını yapıyor herkes evıne ekmek götırme derdınde onlar ıstemı sokaklarda eglemcı kovalayıp mıllete gaz atsın. yada tasa sopaya ellerıne gecenle onlara saldırana karsı kendını kporumak zorunda kalsın.. el ınsaf el vıcdan beee bırazda tarafsız bakın ayıııııııpppp
o kadar içim yanıyor ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?