• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gezi parkının açılışında Vali Mutlunun konuşmasını, olayları hiç bilmeyen, kanallar arası geçiş yaparken denk gelip öyle bir dinleyen biri sanar ki, direnişçiler parkı yakıp yıktılar, saolsun belediyemiz parkı halka açıyor.. ilk gün bir avuç insan orada olmasa, şimdiye park diye bir şey kalmazdı. Bugün de hala "parkımız çok güzel, insanlar çiçekler ve ağaçlarla dolu ortamda dinlenebilirler" deniliyor.

tövbe tövbe.. Şimdi "bu güzel parkımızı halka açtık" ne demek. Parkı yıkmaya çalışan onlar, parkı kapatan onlar, parkı yıkıp kışla yapıcaz diye direten onlar.. Utanmasalar başbakanı çağıracaklarmış park açılışına parkı kurtardı diye..

Görebilen gözler, işitebilen kulaklar, vicdanı olan yürekler ne olduğunu bilir canım.

ÜLKEMİZE VE İSLAM ALEMİNE;

ramazan-ayi-ile-ilgili-resimler2.jpg

Yapılan çevre düzenleme çalışmaları nedeniyle 24 gündür kapalı olan ve bugün açılan Gezi Parkı girişleri tekrar kapatılıyor.

Halkın Parkıymış? Bal gibi Vali Mutlu'nun mülkü işte. :ssz:

Parkı yine kapatmış , içerdeki Halk ta çıkartılıyormuş.
19 :00 da gezide toplanacaklar için hazırlık yapıyormuş polis.
Demekki Vali Bey in istemediği halk gidemeyecek parka:ssz:

'Silah yüklü Türk gemisi Yemen'de durduruldu'

Silah yüklü bir Türk gemisinin Yemen karasuları içerisinde durdurulduğu ve silahlara el konulduğu öne sürülüyor.
İran Fars Haber Ajansı, "Yemenli yetkililer, Türkiye'ye ait silahları taşıyan ve bu silahları Yemen'e transfer etmeyi amaçlayan bir gemiyi kendi karasularında durdurduklarını ilan etti" dedi.

Haberde Sky News'e dayanılarak "söz konusu silahların ilk önce küçük kayıklar aracılığıyla Yemen etrafındaki adalara ve daha sonra oradan da Yemen toprakları içerisine transfer edilmesi amaçlandığı" öne sürüldü.

Bu arada, Yemenli yetkililerin ayrıca "Yemen Yüksek Güvenlik Konseyi halen meseleyi incelemekte ve sonuç yakında kamuoyuna duyurulacaktır" dedikleri belirtildi. ANKA

Bu haberle ilgili bir açıklama var mı arkadaşlar? Doğru veya yalan dendi mi?

Bugun Almanya Düsseldorfta Demokrasiye saygı mitingi düzenlendi ve büyük coğunluğu genclerden oluşan
Gurbetciler Başbakan Erdoğan için tek yürek oldu... Ve sevgilerini dile getirdiler...

Plankartlara yansımış bir kaç yazı aktarıyorum;

Mesele gezi parkı olayı değilmiş Yeğen! hala anlamadın mı mesele darbeymiş! ( bu plankart amcalarımızın elinde) :)

'Senin kıymetini ancak biz 'Almancılar' biliriz, sayende gurbette başımız dik yürüyoruz, sende orda dik dur Başkanım!'

'Merkel ve benzerleri! siz ülkenizde ki NSU katliamlarıyla meşgul olun! Türkiye ile değil!

' Ta gurbetten bizler seninleyiz seni yedirmeyiz!

We are with you Erdoğan! '

Dik Dur Eğilme Delikanlı Türkler Seninle!

Büyük oyunu bozan büyük lider seni çok seviyoruz!

Başbakanım fethettiğin gönüllerdeki bayraği kimse indiremez!

Bu vatan besmele çekerek kurtarıldı!

We Love Erdoğan

Dedelerimiz Menderesle, babalarımız Özal'la bizlerde seninleyiz ey gönüller Kralı!

You will never walk alone erdoğan

Biz demokrasimizide, liderimizide seçtik!

Dik Dur eğilme Ahiska Türkleri seninle!

Başbakanımıza selam durmak yok yola devam!

BBC CNN stern WDR siz nerdesiniz? biz burdayız! Biz Erdoğana karşı değiliz Biz Erdoğanlayız!

Durmak yok yola devam AKP ile gurur duyuyoruz!

Sonuna kadar seninleyiz Büyük Usta!

Avrupa! Haddini Bil!

Ey başbakanım gördüğün hiç birşeyden korkmazsın biliriz ama heybetini gizli tut, yürüyüşün dünyayi titretiyor

Hakimiyet kayıtsız şartsız Milletindir

Başbakanım ayasofya yı açta yer yerinden oynasın !

Mısır değil yedirmeyiz!

Dik Dur eğilme Gurbetciler seninle!

diye devam ediyor Başakanımıza olan sevgi dolu ifadeler...

Gördüğüm kadarıyla başka ülkelerden de akın akın gelmişler

Müthiş bir dayanışma, Güzel bir atmosfer herkez gönül gönüle vermiş müthiş bir birlik ve beraberlik

Yürekten tebrik ediyorum gurbetci arkadaşlarımızı...

Buradaki sendikalar, dernekler hep bidiri yayinladilar. Biz katilmiyoruz, desteklemiyoruz, diye. O yüzden buralardan giden yok:))

Son düzenleme:
birileri bizimle fena dalga geçiyor ey dostlar...

sen önce "güzelim parkımızı açtık" ıdı vıdı de, konuş.. 3 saat geçsin, sonra kafana göre parkı gene kapat..

Şunu da belirtmek lazım, Gümüşsuyu'ndan Taksime giden yolu da yaya ve araç trafiğine kapamışlar.

Yakında İstanbul'u komple kapatacaklar diye korkuyorum :53:

Parkı yine kapatmış , içerdeki Halk ta çıkartılıyormuş.
19 :00 da gezide toplanacaklar için hazırlık yapıyormuş polis.
Demekki Vali Bey in istemediği halk gidemeyecek parka:ssz:

Vizesi olmayana giriş yasak olacağa benziyor.
Vize şartlarını acıklasalar da bilsek. :ssz:

Son düzenleme:
@khsyn94: Parkı kapatan polis ile yaşlı kadın arasında ilginç diyalog: Polis: Teyzecim kapatıyoruz
Yaşlı kadın:Evladım muslukmu bu? #direngezi

:9::9:

GÜNLERDİR gecenin geç saatlerine kadar süren torba teklifi görüşmeleri, milletvekillerinde yorgunluk belirtilerini gösterdi. AK Partililer, muhalefetin önergesi sanarak, yanlışlıkla Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık kurumlarına ek ödemeye yönelik bir maddeyi reddettiler.

AK Partililer nerge sandlar, maddeyi reddettiler - Hrriyet GNDEM

ay bende bunu paylasmak için girdim
cok komik ya
şimdi bir yorum yapmak istiyorum da yapamıyorum
benim nickimin ilk iki harfini düşün

kimlere oy veriliyor bir takip edilse ahhh ahh
sırf muhalefet onayladı diye red edenler
sonra da aman efendim biz yanlıs oy vermisiz demeler
neyin kafası bu ya

Son düzenleme:
GÜNLERDİR gecenin geç saatlerine kadar süren torba teklifi görüşmeleri, milletvekillerinde yorgunluk belirtilerini gösterdi. AK Partililer, muhalefetin önergesi sanarak, yanlışlıkla Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık kurumlarına ek ödemeye yönelik bir maddeyi reddettiler.

AK Partililer nerge sandlar, maddeyi reddettiler - Hrriyet GNDEM

Çok iyi yaa... Bütün işleri sorgulamadan,okumadan,bakmadan otomatik olarak el kaldırmak indirmek olduğu için hata yapmaları normal...

Meclisi hata yaptığı için sevinen vatandaşların olduğu tek ülkeyiz sanırım :27: :ssz:

Ben gerçekten çok sinirlendim son 1 saattir olanlara, oldukça trajikomik işler dönüyor. Ulusal kanalda canlı yayın vardı, hala vardır muhtemelen, muhabir istiklal caddesinden kamerayla görüntü aktarıyor. Polisler ve tomalar istiklalde aşağı doğru iniyor ve ara sokakların hepsine su sıkıyorlar. Gaz bombası da var, ama daha çok ses bombası atılıyormuş. Gaz bombası azmış.

Mantığı ve nedenini kavrayamadım, ama artık kavramaya da çalışmıyorum, çünkü mantık anlamlarımız kesinlikle aynı değil. Orada bu olaylarla hiç bir ilgisi olmayan, bir sürü insan istiklalde dolanıyor. Her zamanki gibi istiklal kalabalık.. 'halk toplanıyor' nasıl bir bahane olabilir? Bu olaylar olmadan önce de istiklal de devamlı milyonlar dolanıyordu zaten. Kime neyi yutturmaya çalışıyorlar?

Yine aynı canlı yayında, minicik çocuklar gördüm, 6 7 yaşlarında falan herhalde ( 3 tane ayrı ayrı çocuk gösterdikler, kameraya onlar yakalandı ) birinin ağzını kapamış babası, çocuğu kaçırmaya çalışıyor. Neden?

Polisin adım adım müdahale ettiği yerlerde, insanlar eyleme geçmiş ve polis daha da müdahaleye başlamış. Yaptıkları eylem ne mi? Alkış yapmak. Biri durup dururken beni bulunduğum yerden kovalamaya çalışsa ve üzerime su sıksa, ben de alkış yaparım, ıslık çalarım, durduğum yerden de gitmem. ister polis olsun, ister annem babam, isterse başbakan. İstiklal caddesi kimin tapulu yeri ki, kimi nerden kovuyorsun?

İnsanları kışkırtmaktan başka bir iş yaptıkları yok. Çok sinir bozucu..

AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin’in Taksim’de göstericilere palayla saldıran kişiyle ilgili mahkeme kararından söz ederken “Oradaki esnafın hukuk çerçevesinde yapmış olduğu bir eylem” demesi Meclis’te tartışmaya neden oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back