Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
medin redinden ötürü canı sıkkındı
sahi bugün o da yok miamore de yok
kadesa da ne zamandır yok

Miamore birara burdaydı sanki, mednen kadiş bizi beğenmiyor artıkgelmediklerine göre

herkese merhaba..şehir dışındaydım kızlar dün döndüm evime pek de fırsat bulamadım nete bakmaya..ama zaten okuduklarımdanve gördüklerimden sonra ne yazacak isteğim var ne okuyacak gücüm ne de gelecekle ilgili bir umudum..

o yüzden susmayı tercih ediyorum,zaman buldukça okumaya çalışıyorum sizleri.

Palali sahis aciklama yapmis, beni darp ettiler is yerime zarar verdiler diye...O zaman git sikayetci ol..Ama olmaz polislerin gözü önünde direkt ceza kesiyor palasi ile..Polislerin mantigida igrenc yani, eylemcilerin düsmani dostumdur....

Akp de palaliyi savunanlar ve kinyayanlar ikiya ayrilmis.. Eayy be hala vicdanen insanliklari cikmadi ortaya...

O gaz fişeğide isabet etti mi kafa tasını parçalıyor

Kaç insanın ve ailelerin dünyası karardı hala aynı şeyi yapıyorlar.. ertesi gün haberlerde nişan alarak vurduğu insanın yoğun bakımda ölüm kalım savaşında olduğunu öğrenince ne düşünüyorlar merak ediyorum..

Bu konuda iktidar partisine oy verenlere veya eyleme destek verenlere koyun, sürü, ilk iki harfim, son beş harfim, oy satanlar, vatan hainleri vs vs yorumlar görmek istemiyorum, yetti artık birbirinize sıfatlar bulmanız, uyarıldığınız halde sözlere dikkat edilmiyorsa benden günah gitti, kelimeleri tükenip laf sokan herkes ceza alacak.

Birşeylere hayıflanırken benzer tavır sergilemenizi sorgulayın biraz...

düsünmüyorlar, bence bu olaylarda kimse düsünmüyor, hissetmiyor...Cünkü biz ayni Ülkenin vatandasiyiz, ayni dindeniz.. Yani pkk ya saldirir gibi hirsla saldiriyorsa bir güvenlik gücü bence düsünmüyor demektir...

saol canim benimmm, ultrasondan rahatsiz oldu bugün, dönüp duruyor sipa:))
prensesin rahatı bozulmuşRabbim kolaylık versin

yarın ola hayır ola
evet boş mermileri toplayanı gözaltına almışlar
palalı şahısın dün yaptıkları parkoncum,dün gece o adamcağızı gördüm tv den.palayla adamı yaralıyor kulağının hemen altı.

Benim aklım almıyor mia.
Bu olaylardan sonra bu kadar hırsla saldıran, bir çocuğun ölümüne sebep olma pahasına kafasına gaz fişeği atan polisin psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum ben.
Polis olabilmek için önce psikolog raporu alınması şart bence.

Rapor-psikolog... Bunlar yeniden insaa edilmesi gereken seyler.. Fakat ben izledigim tüm videolarda, polisin saldiri seklini hep bir filme benzettim. Yani okadar cok film izlemisler ki, kendilerini gösterme zamani gelmis gibi hareket ediyorlar..Sanki rol yapiyorlar, savas, aksiyon filmi cekiyorlar...

Bu olaylardan sonra halk-polis iliskisi nasil olacak cok merak ediyorum...

Park saat 23.45 te halka açılıyor. Halk TV

:26: :26: :26: :26:

Mümkün değiş bence, açmazlar.

Taksim dayanışması ve Tmmob şube yöneticilerini gözaltına aldılar, yoksa hazır onlar yokken açıverelim mi diyorlar:26:

Şu anda taksim civarından canlı yayın yapan bir yer var mıdır görebileceğimiz?

arkadaşlar abim aradı,gezide gelen halka üst çanta araması yapılıyomuş,resmen bize potansiyel suçlu muamelesi yapıyolar dedi
aramayı o kadar abartıyolarmış ki usanıp bırakıp giden insanlar oluyomuş

Bunca saat polise aksiyon olsun diye mi bu kadar insana saldırılmış?
Lise öğrencisi bunun için mi yaşam mücadelesi veriyor???
Allah bunları bildiği gibi yapsın....
Onlar bu saatte uygun gördü bu saatte gidilecek parka, 4 saat önce girilse idi b... mu vardı?
Hukuk önünde haksız çıkmayı yediremediler kendilerine halkla oyun oynuyorlar:

Son düzenleme:

benim de arkadaşım twitter a aynısını yazmış. umarım doğru değildir veya abartıdır diye düşünmüştüm, ama nafile

benim de arkadaşım twitter a aynısını yazmış. umarım doğru değildir veya abartıdır diye düşünmüştüm, ama nafile

yok güzelim nerde güya milleti yıldıracaklar
anlayamadılar hala gezi direnişi ruhunu
rte askerleriyle karıştırıyolar gezicileri herhalde
onlar gibi sıkıyı gördümü kayacaklarını sanıyolar

TABİPLER ODASI'NDAN AÇIKLAMA: SÖZÜN BİTTİĞİ, AKLIN DURDUĞU YERDEYİZ

İstanbul Tabipler Odası'ndan İstikal Caddesi'ndeki müdahaleyle ilgili yazılımı açıklama yapıldı.
Açıklamada,

"23 günden bu yana polis barikatları kurularak halka kapatılan Gezi Parkı bugün İstanbul Valisi’nin, Büyükşehir Belediye Başkanı’nın, Beyoğlu Belediye Başkanı’nın katıldığı resmi törenle tekrar 'halka açıldı'. Vali Hüseyin Avni Mutlu, kamuya açık olan bir alanın tekrar kamuya açıldığını ilan ederek bir ilke imza atmış oldu. Akşam saatlerinde yaşanan gelişmelerse, AKP Hükümeti’nin ve Valisi’nin akıl ve vicdan tutulmasının devam ettiğinin göstergesi oldu. Odamızın da bileşenleri arasında yer aldığı Taksim Dayanışması’nın bu akşam 19.00’da yapacağı basın açıklaması yine polisin şiddetli saldırısıyla engellendi" denildi.

Açıklama şöyle devam etti: "Odamız Genel Sekreteri Dr. Ali Çerkezoğlu, üyemiz Dr. Kamil Tekerek, Mimarlar Odası yöneticisi Mücella Yapıcı, TMMOB İKK Sekreteri Süleyman Solmaz’ın da aralarında olduğu (ulaşan son bilgiye göre) 35 kişi gözaltına alındı. AKP Hükümeti ve Valisi’nin demokratik, anayasal hakların kullanımına, kişi hak ve özgürlüklerine karşı giriştiği bu akıl ve hukuk dışı saldırıyı kınıyoruz. Haksız, hukuksuz yere gözaltına alınanlar derhal serbest bırakılmalı, kamuya açık Gezi Parkı ve Taksim Meydanı’ndaki polis işgaline son verilmeli, meydanlar ve parklar gerçek sahiplerine; halka bırakılmalıdır" denildi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…