medin redinden ötürü canı sıkkındı
sahi bugün o da yok miamore de yok
kadesa da ne zamandır yok
Miamore birara burdaydı sanki, mednen kadiş bizi beğenmiyor artıkgelmediklerine göre
Yarın onuda bırakırlar.
Boş mermi kovanlarını toplayan vatandaşı alırlar içeri.
Bu arada palalı şahıs bugün yine iş başında imiş, videoyu açamadım ama bu sefer palasız saldırmış.
Artık yaralı görmeye yüreğim dayanmıyor.
Bügünde 17 yaşında bir çocuk gaz fişeğiyle kafasından yaralanmış, durumu ağırmış.
Bu gaz fişeği , gaz bombası dedikleri meret insana değmezse çalışmıyor mu????
Yere atınca gaz yaymıyor mu????
Yeter artık ya, bu gözü dönmüş bazı polis memurlarının çocuğu, kardeşi yok mu????
Biraz vicdan , biraz merhamet artık....
O gaz fişeğide isabet etti mi kafa tasını parçalıyor
Kaç insanın ve ailelerin dünyası karardı hala aynı şeyi yapıyorlar.. ertesi gün haberlerde nişan alarak vurduğu insanın yoğun bakımda ölüm kalım savaşında olduğunu öğrenince ne düşünüyorlar merak ediyorum..
prensesin rahatı bozulmuşsaol canim benimmm, ultrasondan rahatsiz oldu bugün, dönüp duruyor sipa:))
Yarın onuda bırakırlar.
Boş mermi kovanlarını toplayan vatandaşı alırlar içeri.
Bu arada palalı şahıs bugün yine iş başında imiş, videoyu açamadım ama bu sefer palasız saldırmış.
düsünmüyorlar, bence bu olaylarda kimse düsünmüyor, hissetmiyor...Cünkü biz ayni Ülkenin vatandasiyiz, ayni dindeniz.. Yani pkk ya saldirir gibi hirsla saldiriyorsa bir güvenlik gücü bence düsünmüyor demektir...
Benim aklım almıyor mia.
Bu olaylardan sonra bu kadar hırsla saldıran, bir çocuğun ölümüne sebep olma pahasına kafasına gaz fişeği atan polisin psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum ben.
Polis olabilmek için önce psikolog raporu alınması şart bence.
Park saat 23.45 te halka açılıyor. Halk TV
:26: :26: :26: :26:
ahahaha çok güldümben de memur mantığı olacak sanıyordum, sabah 8 akşam 5 diye bekliyordum
arkadaşlar abim aradı,gezide gelen halka üst çanta araması yapılıyomuş,resmen bize potansiyel suçlu muamelesi yapıyolar dedi
aramayı o kadar abartıyolarmış ki usanıp bırakıp giden insanlar oluyomuş
arkadaşlar abim aradı,gezide gelen halka üst çanta araması yapılıyomuş,resmen bize potansiyel suçlu muamelesi yapıyolar dedi
aramayı o kadar abartıyolarmış ki usanıp bırakıp giden insanlar oluyomuş
benim de arkadaşım twitter a aynısını yazmış. umarım doğru değildir veya abartıdır diye düşünmüştüm, ama nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?