Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@OzanMermer: İTÜ'de korsan öğrenciler başbakanın pankartını açtılar.Sonrada öğrencilere ve velilere saldırdılar. #direnitü #isyanbulteknik #karacaistifa.

@sedefgursu: Akgenclik denilen grup okula nasıl girdi? İçeriye kim aldı? #direnitü

@bringsyoujoy: kartımızı unutunca bizi okula almayan güvenlik eli taşlı yandaşları neden aldı? #direnitü #direnitu

Ve akgençliğin açtığı başbakan posteri.
Haksız mı şimdi bu çocuklar o rektöre arkasını dönmekte????

08/07/2013
İTܒnün mezuniyet töreni olaylı geçti. Gezi protestolarıyla başlayan törende karşı bir grupla öğrenciler arasında kavga çıktı. Rektör konuşurken öğrenciler kürsüye sırtlarını döndüler.
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 2012-2013 öğretim yılı mezuniyet töreni Gezi Parkı protestosuna sahne oldu. Üniversitenin Maslak kampüsü içerisindeki stadyumda yapılan mezuniyet töreni, öğrencilerin, ailelerin ve öğretim üyelerinin geniş katılımıyla yapıldı. Törenin başlamasıyla, fakülteler sırayla alandaki yerlerini almaya başladı. Öğrenciler, tartan pistte yapılan tören yürüyüşü sırasında Gezi Parkı eylemlerine destek veren pankartlar açarak “Bu daha başlangıç mücadeleye devam”, “Her yer Taksim her yer direniş” sloganları attılar. Protestolara, öğrencilerin aileleri ve öğretim üyeleri de alkışlarıyla destek verdiler.

İTܒDE GERGİNLİK

Karşı eylem

Protestolar sürerken stada Ak Parti ve Başbakan Erdoğan lehine slogan atan yaklaşık 50 kişilik bir grup girdi. Gruptakiler ellerinde taşıdıkları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan posterini stadın tel örgülerine asmak istedi. Bu sırada grupla öğrenciler arasında kavga çıktı. Grup töreni izleyen ailelerden de büyük tepki aldı. İki gruba da özel güvenlikçiler müdahale etti. Güvenlik görevlilerinin ve hocaların yatıştırmakta zorlandığı arbede, grubun dışarı çıkarılmasıyla büyümeden son buldu.

Rektöre sırtlarını döndüler

Törende İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, konuşmasını yapmak üzere sahneye doğru yöneldi. Rektörün ayağa kalkmasıyla statta büyük bir ıslıklı protesto koptu. Sahnenin iki yanındaki koltuklarda oturan öğrenciler, Rektör Karaca’nın konuşmasını ayakta ve sahneye sırtlarını dönerek protesto ettiler. Öğrenciler, rektör konuşurken, “Rektör İstifa”, “Yandaş rektör istemiyoruz” şeklinde sloganlar attılar.
Hürriyet

Önce eli sopalılar,sonra palalılar şimdi de silahlılar çıktı!!! Adam silahla havaya ateş açıp kaçmış.. binalar arasında havaya ateş açıyor.. Boş kovanları polise teslim eden vatandaşta göz altına alınıyor

epeydir girmiyor okumuyordum açtım sayfayı ve ilk senin mesajını gördüm ne güzel yazmışsın

sizde iyilikten anlamıyonuz metroya kadar size eşlik etmişler işte o kalabalıkta nolur nolmaz diye bu açıdan bakmak lazım ''dövek'' ''süpürmek'' hanımefendi kişiliğim gereği cevap vermiyorum ve dövek derlerken dizlerimizi dövek günlerdir neler ettik bu eylemcilere pişmanız manasında dövek demişlerdir...süpürmekte malum geçmişten kalan boş biber gazı vs..bıraktıklarından alanda onlara bi el atıverelim manasındadır Allahım polyanna olmuşum ya ben

Ben yokken medceziri biricik medimi redhack e gelin etmediniz dimi
Yüksek yüksek tepelere kızımızı vermediniz dimi

ben en son eli sopalı olarak bırakmıştım bunları görüyorum ki epey ilerletmişler
adalet içinde kalkınıyoruz!!!!!!!

yuh artık bir daha şaşırmam diyorum gene sasırıyorum aklıma ne geldi biliyor msun

siyaset topiğinde iranda tecavüze uğradı diye idam edilen bir kızın haberi var o geldi
3 defa tecavüze uğramıs
pislikler sokakta
ama günahı olmayan kız sokak ortasında boynuna asılan iple idam edilmiş

ne farkı var senin yazdığınla benim yazdığımın
iki olayda da caniler dısarda
masumlar içerde kimileri içerde bile değil mezarda

Artık yaralı görmeye yüreğim dayanmıyor.
Bügünde 17 yaşında bir çocuk gaz fişeğiyle kafasından yaralanmış, durumu ağırmış.
Bu gaz fişeği , gaz bombası dedikleri meret insana değmezse çalışmıyor mu????
Yere atınca gaz yaymıyor mu????
Yeter artık ya, bu gözü dönmüş bazı polis memurlarının çocuğu, kardeşi yok mu????
Biraz vicdan , biraz merhamet artık....

bende pek polyana gördüm senii

Son düzenleme:
Miamore birara burdaydı sanki, mednen kadiş bizi beğenmiyor artıkgelmediklerine göre

kizlaaaarrrr hayirli Ramazanlar.. Ben bu sene muafim sanirim:)))

Bugün doktor kontrölüm vardi, baska sehirde. Cok erken kalktim, öglende uyudum. Yarin yine erken kalkicam bu sefer baska sehirde ayrintili ultrason randevum var..
ayrica evde tadilat var, ayrica kayinpederim alzheimer ve su aralar evde datilat iscisi var diye cok heyecanli. VE en önemlisi günes gördük en sonunda:)))

buna ne diyorsunuz icim dondu resmen.....Mubarek günde cezasini vermeyenler de en az o pislik kadar sucludur diyorum ben..
Haber : 14 yaşında Kuran kursunda tecavüz! haberi

Hem geçmiş olsun,hem hayırlısı olsun o zaman canım.
Rabbim tamamına erdirsin.
Bugünkü tel güzel haber bu oldu.

Hiçbir farkı yok maalesef... tecavüzcüler,katiller serbest;masum vatandaş içeride.. Nasıl bu kadar rezil bir ülke olduk

düşünüyorum da ben orada olsaydım ben de kovanları toplamak için atlardım,kaçırmasınlar,kaybolmasın diye.. iyilik yaptığımı sanarak..

ateş eden şahıs gözaltına alınmış!!!!

Yarın onuda bırakırlar.
Boş mermi kovanlarını toplayan vatandaşı alırlar içeri.
Bu arada palalı şahıs bugün yine iş başında imiş, videoyu açamadım ama bu sefer palasız saldırmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…