Polis emir kulu istemez elbette.
Eylemciler de hiç istemez yaralanmak, hayatını kaybetmek pahasına müdahaleye maruz kalmayı.
Lakin Türkiye'nin Milli değerlerinin yok edilmesine, talan edilmesine, peşkeş çekilmesine ve yandaş medyayı
arkasına alarak gerçeklerin maskelenmesine daha fazla seyirci kalamadı. Bıçak kemiğe dayandı.
Sade vatandaşı huzursuz eden sebeplerin kaynağı, sırça köşklerinden düğmeye basarak polis ile halkı
karşı karşıya getirenlerdir.
Tarafsız bakarak geçekleri görmek için çaba göstermek her Yurttaşın vazifesidir.
Bu insanlar hangi sebeple haftalardır direniyor? Niçin canları, sağlıkları pahasına eylemleri sürdürüyor?
Şimdi bunu anlamaya çalışmak birinci vazifemizdir. Her birey fanatikliği bırakıp objektif olmak zorundadır.
ben bu gün taksimde gezi parkındaydım tam saat 14-00 de.
öyle kalabalık değildi,vali ve eşrafı geldiğinde gazeteciler parkın içindeydi bizler dışarıdaydık
derkennn bir hanımefendi protestoya başladı alkış oldu ıslık çalındı
oradan birisi(sanırım amir) ''süpürün şunları''dedi.bir anda o kadar çokkk polispolislerden biri''gidekte dövek''diye konuşuyordu gülüşüyorlardı milleti metro durağına doğru süpürdüler(onların deyimiyle)
Önce eli sopalılar,sonra palalılar şimdi de silahlılar çıktı!!! Adam silahla havaya ateş açıp kaçmış.. binalar arasında havaya ateş açıyor.. Boş kovanları polise teslim eden vatandaşta göz altına alınıyor
Önce eli sopalılar,sonra palalılar şimdi de silahlılar çıktı!!! Adam silahla havaya ateş açıp kaçmış.. binalar arasında havaya ateş açıyor.. Boş kovanları polise teslim eden vatandaşta göz altına alınıyor
Ben yokken medceziri biricik medimi redhack e gelin etmediniz dimi
Yüksek yüksek tepelere kızımızı vermediniz dimi
sizde iyilikten anlamıyonuz metroya kadar size eşlik etmişler işte o kalabalıkta nolur nolmaz diye bu açıdan bakmak lazım''dövek'' ''süpürmek'' hanımefendi kişiliğim gereği cevap vermiyorum ve dövek derlerken dizlerimizi dövek günlerdir neler ettik bu eylemcilere pişmanız manasında dövek demişlerdir...süpürmekte malum geçmişten kalan boş biber gazı vs..bıraktıklarından alanda onlara bi el atıverelim manasındadır Allahım polyanna olmuşum ya ben
medin redinden ötürü canı sıkkındı
sahi bugün o da yok miamore de yok
kadesa da ne zamandır yok
Miamore birara burdaydı sanki, mednen kadiş bizi beğenmiyor artıkgelmediklerine göre
yuh artık bir daha şaşırmam diyorum gene sasırıyorum aklıma ne geldi biliyor msun
siyaset topiğinde iranda tecavüze uğradı diye idam edilen bir kızın haberi var o geldi
3 defa tecavüze uğramıs
pislikler sokakta
ama günahı olmayan kız sokak ortasında boynuna asılan iple idam edilmiş
ne farkı var senin yazdığınla benim yazdığımın
iki olayda da caniler dısarda
masumlar içerde kimileri içerde bile değil mezarda
kizlaaaarrrr hayirli Ramazanlar.. Ben bu sene muafim sanirim:)))
Bugün doktor kontrölüm vardi, baska sehirde. Cok erken kalktim, öglende uyudum. Yarin yine erken kalkicam bu sefer baska sehirde ayrintili ultrason randevum var..
ayrica evde tadilat var, ayrica kayinpederim alzheimer ve su aralar evde datilat iscisi var diye cok heyecanli. VE en önemlisi günes gördük en sonunda:)))
yuh artık bir daha şaşırmam diyorum gene sasırıyorum aklıma ne geldi biliyor msun
siyaset topiğinde iranda tecavüze uğradı diye idam edilen bir kızın haberi var o geldi
3 defa tecavüze uğramıs
pislikler sokakta
ama günahı olmayan kız sokak ortasında boynuna asılan iple idam edilmiş
ne farkı var senin yazdığınla benim yazdığımın
iki olayda da caniler dısarda
masumlar içerde kimileri içerde bile değil mezarda
Hem geçmiş olsun,hem hayırlısı olsun o zaman canım.
Rabbim tamamına erdirsin.
Bugünkü tel güzel haber bu oldu.
ateş eden şahıs gözaltına alınmış!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?