Bende tebrik ediyorum
Ne kadar eglenceli pankartlar hazirlamislar
Bundan sonra leman uykusuz yerine miting pankarti okuycam
Yine sidik yarıştırıyorlar demesin kimse ama söylemeden geçemeyeceğim;bir bizim çapulcuların pankartlarındaki yaratıcılığa,espri yeteneğine bakın bir de bunlara...cık cık hiç olmamışBende tebrik ediyorum
Ne kadar eglenceli pankartlar hazirlamislar
Bundan sonra leman uykusuz yerine miting pankarti okuycam
Yine sidik yarıştırıyorlar demesin kimse ama söylemeden geçemeyeceğim;bir bizim çapulcuların pankartlarındaki yaratıcılığa,espri yeteneğine bakın bir de bunlara...cık cık hiç olmamış
Gülün canım kusura bakılacak birşey yok miting pankartlarını okurken ben de güldüm çünkü...Üslubumda sıkıntı yok da hani bazı konularda ister istemez hükümet yanlıları ile karşıtları arasında ister istemez bir karşılaştırma oluyor ya bu durumda da "yine sidik yarıştırıyorlar" deniliyor.Ona ithafen dedim benim cümlem değil yani.kusura bakmayın ama yorumu okuyunca bir tebessümü eksik edemedim:)
ama yinede lütfen uslubumuz bu şekilde olmasın lütfen.
Birlik beraberlik olmuş insanlar bir araya gelmiş, burada amac Türkiye yi savunmak iken
Siz olayı, siz biz olayına çevirmiş ve 'bizim capulcuların pankatrları' ifadesiyle miting pankartları kıyaslama işlemine girmişsiniz :). Böyle bir niyetle paylaşımda bulunmamıştım. Bunun için şaşırdım gerçekten. Aslında bir yandan üzücü de bir durum bu.
Yarışdan bahsetmişsiniz, Yüreklerindekileri bugun dile dökenler de böyle bir yarış içersinde değiller onlar Almanyaya ve Avrupaya mesaj vermekteydiler. Bu vesileyle bunları yazan yüreği yanık gurbetcilerimiz adına, uslubunuzda ki ifadenin yersiz olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.
Bu yaklaşımlarınızın önyargıdan kaynaklandığını düşünüyorum. Ama inşAllah biraz daha empati ve hoşgörüyle ve içimizdeki bu olumsuz düşüncelerden de kurtulursak düzelecek bu durumlar diye düşünüyorum ve ümit ediyorum.
Önemli olan dıştaki görünüş değil dir ki; Ordakilerin niyetleri güzel ya bu yeter... Ve niyetleri bilen Allah,
Allah yardımcıları olsun.
insanın duası yeter ya...
Hayırlı geceler :)
Sen ordamıydın pin?
Ben hiç takip etmedim festivali , niye böyle düşündün merak ettim ama.
slm muhacir misinz neren geldnz
bizde öle kırımdan gelmişiz.... işte tarih okumak ne kadar önemli neler çekmişiznelermerhabalar.. kafkasyadan gelmek zorunda kalmış atalarımız abhaz ım ben türkiyede bilinenle abaza yani
bizde öle kırımdan gelmişiz.... işte tarih okumak ne kadar önemli neler çekmişizneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?