Geyiğin Gülleri

bide kızlar makinemin üstüün yaptırcamya dolap sizce makinemide kapattırıyımmı kapak yaptırammı bide tavana kadarmı dolabı yaptıram bakın bi çektim resmini :)

Son düzenleme:
nilü mutfağın daha ne akdar büyük olcaktı kız

ayrıca makinenin üstüne dolap yap bence bütün aç koy çamaşırı kapa bilmem ne sıkıntı gibi gelio

ama hol çok boğulmasmı edaa kapıların renginden yaptırıcamm haliyle koyu yane karanlık olar gibi geldi
bide seviyomya makinemi kapanmasını istemiyorum gerçii kapalı daha derlitoplu olar satenparasını ev sahibi vercek ben deil :))

inşallak şekerimmm çok gereklii gerçektenn
heleki mutfakta uff hala sığdıramıyorum
o yüzden büyük eve çıkmak istiyorum

lülü allaktan belanımı istiyonn evin kocaman daha ne istiyon zaten salondakii kapalı dolapların dünyaya deger benim dolap yaptırmaya yerim yokkkk oyüzden sıkıntılı olcak..

haha sütyenini unutmuşsun aynalının üstünde yoksa sennnn cıbıl cıbılmı dolanıyon şimdi :):):):))))) hehehe :roflol: :roflol: :roflol:

efet südyen takmam evde delii unutmadım görünmes dedim ama çakal gördün:)
nilü mutfağın daha ne akdar büyük olcaktı kız

ayrıca makinenin üstüne dolap yap bence bütün aç koy çamaşırı kapa bilmem ne sıkıntı gibi gelio

annamadım seni güllü yap dolap dedinnn sora aç kapa koy çamaşırı sıkıntı geliyo dedin yapimmi yapmimmi:)

lülü allaktan belanımı istiyonn evin kocaman daha ne istiyon zaten salondakii kapalı dolapların dünyaya deger benim dolap yaptırmaya yerim yokkkk oyüzden sıkıntılı olcak..

eda misafir salonumdaki koltuklarım hiç görünmüyokii görmüyonmuu geniş bi ev olsa daha güsel görünür eşyamm halılarım hep masa altında ne bilimm şükürlerolsun yine ama az daha büyük olsa diyomm

bnm yaka odası konsolum yatak odama sığmadı oturma odasına koydum mecburen

lülü kapattır hep ya nevarsa doldurursun içine battanıye şu bu oh ferah ferah
bana da çok lazım ama malesef ev sahibim yaptırmaz hoşşik nolcakkötükedihüso

kız battaniyenin ne işi var orda :))) havlularımı felan koysam yeter bana banyoyada bi dolap ben yaptırmıştım ona koyuyom şuan ama yetmiyoo iştee sorduram bakam kaça yaparlarr

insan oğlu işte hep daha fazlasınıistiyoz
küçük oluyo büyük büyük oluyo daha büyük:S

bende yaza taşıncam ordan eğer bu kışıda atatabilirsem ..
şimdiden bakıyom evlere kendime uygun bulursam hemen çıkıcam

çıkıyom kıslar namazkılıp çıkıcam kardeşimle buluşcam daha sora ferideye bolera alcam sora mugabeleye gidicem 2de akşamda camiye gidicem teraviye. birbirimize dua edelim bende size etcem tekrar kandiliniz mübarek olsun mucaks hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…