Geyiğin Gülleri

bende merinosta görmüştüm
kullanışlı olabilir ama

kız şeker seni gel bi öpimm..Şeniz
kız merinos dedin girdim merinosa güzel şeyler varmış...
1 yatak odası begendim gibi :)))

bu
25122008141917-526.jpg

güllü sabah doktorum programında gördüm böle delik açıyolar öle yapıyolar göbekten şaşırdım kaldım ben şeyindne giriyolar sandımdı

bi kadında polikistik over var ve kesintisiz tam 65gün adet görmüşşş allahım neler var yaa

bende izledim onu sabah kız 64 gün adet görmüş bide gülerek anlatıyo. bende oldum evet hem ben nişanlıydım ozaman hatta dr demiştiki madem nişanlısın şeyapsanızda alttan rahat rahat görsek. apo diodi saglık içinse tabe diye :roflol: benimde delikle yapcaklardı hazırlık öleydi ameliyat esansında ikinciyi farkedince kesmişler ama sezeryan gibi degilde nerdeyse onun ceyregi büyüklükte bi izim var.

ben dün tüm öğleden sonra toplantıdaydım ne anlatcam size. toplam 4 kişiydik ikisi oruc ikisi degil. gitiğimiz şirketin yönetim kurulu başkanı var o degil bizim diğeer av. var o degil sadece benle şirket müdür orucuz. bunlar yedi içti alıştık zaten neyse saat oldu 5 gibi artık varya iyicer susadım başım agrıdı yoruldum. bunlar bir tabak dolaptan çıkmış yeşil üzüm getirmesinlermi ortaya. böle üstünde bugusu duruyo. şaşatım kaldım bi güzel onuda yediler. dışarı cıktık şirket müdürü geldi yanıma bu kadar olur bunlar bilmio ayıp diye bişeyi felan dedi söylendik. yazık diyorum hristiyanlar
bile bizim tutmayan müslümanlardan daha cok dikkat ediyo:eek:klava:

artık kımse dıkkat etmıyo ki tubi
burda bile öyle ki istanbulda olması normal
yolüstündekı kafeler restorantlar dolu ınsanlar yıyo içiyo bi güzel
ne dıyelım allah affetsin onları
gitgide ddaha beter olcak bence hele seneye hep yaz nası olcak bılmıyom

tubim ama görmedinmi doktor ne dedi orda estetik dikiş yapıyos dedi hiç belli olmuyo demek seni öle yapmadılar..

öle deme tutmayanlar için bak onlardan çok günaha girdin her koyun kendi bacandan asılırr mübarek günde günaha girme allah onları ıslah etsin.

burada da öle
önceden oruç tutmasalar bile gizli yerler içerlerdi
şimdi herşey aşikar
kafeler çay bahçeleri
genci yaşlısı hiç fark etmiyor
ellerinde çayları sigaraları yiyecekleri
tutmasanız bile tutana saygı göstermeleri lazım
ALLAH sonumuzu hayr etsin

ben beğenmedim aynası lavabo aynası gibii şifonyeri eski usül dolabıda küçük gibi yatapını hiç sölemiyorum öle sakın alma bazalı al

bunun rengi siyah beyaz oluşu hoşuma gitti..
aslında şuana kdar baktıklarımızdan en güzel kelebekte bi tane begendim sitesinde var ama flash oldugu için ekleyemiyom buraya..
bayıldım ama rengiii açık süt kahve formika gibi... ama çok güseldii... koyusu olsa 1 dakka düşünmem alırdım

tubim ama görmedinmi doktor ne dedi orda estetik dikiş yapıyos dedi hiç belli olmuyo demek seni öle yapmadılar..

öle deme tutmayanlar için bak onlardan çok günaha girdin her koyun kendi bacandan asılırr mübarek günde günaha girme allah onları ıslah etsin.

benmkide estetik dikiş. estetik dikiş dedgi yani delikler yok hani böle dikiş degil gibi adı yapıştırma hatta. ama mümkün degil iz olmaması onlara bakma sen. tabi cok yakından bakınca bellli yoksa eskiler gibi devasa degil. resmini çeker paylaşırdım ama :roflol::roflol:

göksenin allah onları ısla etsin
gerçekten yabancı insnalar bizden daha duyarlılar en azındna saygı gösteriyoalr birbirlerine
bizimkilerde hoşşikler . allah affetsin onları yola getirsin habu mübarek günde

X