Geyiğin Gülleri

çantamı deişmedim edacım ay neyse başım hala çatlıyoooo
dünakşamdan beri varya ilaç içtim geçmedii yok zamanda olan işe bak ben nerden bulup vercem şimdi mafoldumben

üff ya inşallah çıkar biyerden nilü inşşşş... sende üzme kendini fazla... ben dün evde ne altınım var ne param varrr hepisini aldım gıcık oldum olaya herşeyimi kaldırdım çok gisli yerlere koydum hırsız gelse bulamas radarı yoksa :))

geçmiş olsun nillüm sıkma canını inş çıkar bi yerden çıkmazsa da cana gelen mala gelsin sadaka niyetine geçsin inş..

hepinizin kadir gecesi de mübarek olsun kıslarra.s.

nilücüm apoyla sorun olacaksa
kendi annene söylesen
o versin parayı eğer varsa sen ona ay ay ödesen
naçizane bir fikir...

öle yapıcam şeker kayınvaldeme sölesem dedim saten kiramızı o verdi maaş alamadım için
tekrar söleyemem ona
anneme sölicem o benden paniktirr kızıcak üzülücek ama napim başka çarem yokk

benim herşeyim kayınvaldemde tatile giderken küçük olanları bile verdim
gelincede almadım
amanya çok gerek bana altınnn sanki saklayabiliyorumda bukadar aptallık olmas

benim herşeyim kayınvaldemde tatile giderken küçük olanları bile verdim
gelincede almadım
amanya çok gerek bana altınnn sanki saklayabiliyorumda bukadar aptallık olmas

nilüüü şu bankadan kasa kiralama işi nasıl oluyo..?aylıkmı para veriyosun yıllıkmı..
ben bilmiyom ama aslında altının fazlaysa kayınvalidene vereceğine koy kasaya.. benim bi akrdşım herşeyini kasaya koydu okdar rahatkii... kullanacagımı aldım gerisi hep kasada diyodu.mantılı yanii

eda yıllık veriyosun parasını fakat benim öle aman aman altınım yok kayınvaldemin okadar çok var o bile kiralamadı ne bilim ya
mesela babannenin halanınnn eltisinin tüm altınları kayınvaldemde durur o sakalrr senelerdir böleymişşş

nilüüü şu bankadan kasa kiralama işi nasıl oluyo..?aylıkmı para veriyosun yıllıkmı..
ben bilmiyom ama aslında altının fazlaysa kayınvalidene vereceğine koy kasaya.. benim bi akrdşım herşeyini kasaya koydu okdar rahatkii... kullanacagımı aldım gerisi hep kasada diyodu.mantılı yanii

evet kasa kiralama çok mantıklı. bende öyle düşünüyodum ama sonra bozdurup araba aldık..

benımde kasada burda bayramda falan çok lazım olursa setimi alıyom içinden takıp geri koyuyom
içimde rahat evde hiç bişe yok

güllü sabah doktorum programında gördüm böle delik açıyolar öle yapıyolar göbekten şaşırdım kaldım ben şeyindne giriyolar sandımdı

bi kadında polikistik over var ve kesintisiz tam 65gün adet görmüşşş allahım neler var yaa

evet ya bu polikistik overde kimisi hiç olmuyo aylar kimiside böle uuzun oluyoo
allahım kimseye dert veripte derman aratmasın çaresiz dert vermesinnn

X