- 11 Nisan 2008
- 3.194
- 0
-
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
- #1.321
kızlar gün altınlarımdan 3tanesini kaybettimmmafoldumben
parça parça verdiler bi kısmını kayınvaldem verdi onu eve koydum
sora bi kısmını meydanda birine bıraktılar ordan aldım çantama attım kutuda
dün çıktım bozdurcamda kardeşim laptop alcaktı onavercem baktım yok düşürdümmü nettim bilmiyorummafoldumben
apoyada söleyemedim dünden beri başım öle arıyoki kaldıramıyorum başımı ayağamafoldumben
gülşen kayınvaldem 3tane verdi koydum kutuyaa çekmeceye koydum daha sora aradıki denizablana bıraktılar 3tane daha onuda al bende c.tesi çıktım aldım onlarda kutuda hemde bantlamışdüşmesin die yeni çantama koydum
resmen şoktayım yane:1shok:
nasıl olur yaa
altınlarımdan derken altın kartmıı bilezik filanmı ????
ya kaybetme işi kötü ya..
bende paraya üzülmüştüm dün...
insan üzülüyo ..
insan giden paraya mala üzülmüyo nasıl gider ona akıl erdiremiyo...
nilü snein bu altı kaybolma olayın çok oluyo ogünden sonra kim girdi evine
hemde belki apo görmüş kaldırmıştır biyere :S
altın karttt edaa
evettt bende üzülüyorum ama sora yapacak bişemin olmadını görüyorumm
apoya desem bana çok kızıcak dicem eninde sonunda ama bisürü barıcak banaki çok dikkkatsizsin
çok kaybediyorum çünkü
kayınvaldeme dicem
yani o deniz ablandan aldıkların çantaya attın yokra yok oldu...
evdekiler duruyo ama..
uff ya ne gıcık olay...
inşallah çıkar biyerden ... çantanı nerde değiştiysen orda yerlere filan bak yere koltuk altına filan kutuyla düşer belki... çantalarını dökmüşsündür zaten eminim...
giden gidiyo.. ben dün anneme diyomki acaba 3 harfliler alırmııı... çünkü bende cüzdanımı hiç açmamıştım nasıl kayboldu bende anlamadım...
acaba kızz ogün kahve içtik ben dalga geçip fal baktım bize musallatmı oldular :))
evett çok biliyosun sende
kız kimse gelmediiiiiiii
bizzz apo benn
saten c.tesi aldım eve geldikkkkk yattım kalktıkkkk
pazarforuma gttikk çantamı almadımsaten
kayınvaldeme gittik orda iftar yaptıkkk sora eve geldik okadarrr yani düşündüm bende birimi geldi yooo gelmedii apo kaldırmas çünkü bana bozdurdunmu dedi
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin :Saruboceq:
kadir geceniz mübarek olsun allahım herkesın dualarını kabul etsın:Saruboceq:
bu arada kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun inş.
akşam kısmet olursa camiye gidicem
evet kadir geceniz mübarek olsun kıslar herkesin duaları kabul olsun
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin :Saruboceq: