Geyiğin Gülleri

günaydın yawru kuşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kadir geceniz mübarek olsun allahım herkesın dualarını kabul etsın:Saruboceq:

ayy lülü geçmiş olsun ya ınsanın canı sıkılır
ama belkı evdedir biyere saklamışındır

ayyy yazık ya
çantanın astarına falan iyi baksaydın canım belki yırtılıp içine düşmüştür

resmen şoktayım yane:1shok:
nasıl olur yaa
gülşen kayınvaldem 3tane verdi koydum kutuyaa çekmeceye koydum daha sora aradıki denizablana bıraktılar 3tane daha onuda al bende c.tesi çıktım aldım onlarda kutuda hemde bantlamışdüşmesin die yeni çantama koydum
sora hiç bakmadım işte gerekduymadım çünkü dün dedimki bozayım onları diğer çekmecedekileride aldım baktım çantamdaki yok aradım diğer çantamı heryeri bşalttım yokk mafoldumben

altın karttt edaa
evettt bende üzülüyorum ama sora yapacak bişemin olmadını görüyorumm
apoya desem bana çok kızıcak dicem eninde sonunda ama bisürü barıcak banaki çok dikkkatsizsin
çok kaybediyorum çünkü
kayınvaldeme dicem

eve falan bırakmışsındırda hatırlamıyorsundur belki nilü
yada kömürün dediği gibi küçük bir kutu falansa bir köşede olabilir
oluyor bazen öyle
geçmiş olsun inş.bulursun

saolun kıslarr
ya baktım evi döktümmm çekmeceleri çantamı yeni almıştımmm onun minik gözü vr koydum orayaa ne bilim ben mnik kutu ama öter içindekiler sallıyomki sölediniz gibi astarı felan yırtıksa ora gider ama yok
neyse üzüldüğüm bu kart gününe annemden borç alıp yakıta vermiştik kışın bende bu güne girdimkii alırım anneme veririm annamde kardeşime laptop söz vermişş bende dün bozdurup parasını vercektim
apo akşam laptopu getirdii para yokkk

bende rüyamda bileziklerimi incelttiğimi görüyorum (benim bileziklerim kalın)
eşimle kuyumculara giriyoruz en dandik en ince bileziği bi sürü kalın bileziğimle takas ediyorum ala alada 3 - 4 tane alıyorum sonra bayram olduğunu biliyorum eşime diyorum ki gel gidip benim bileziklerimi geri alalım öyle saçma bi rüyaydı
sabah kalkıp bileziklerime bakıyorum ama yakın zamanda bankadan kasa kiralıycam

nilü snein bu altı kaybolma olayın çok oluyo ogünden sonra kim girdi evine
hemde belki apo görmüş kaldırmıştır biyere :S

evett çok biliyosun sende
kız kimse gelmediiiiiiii
bizzz apo benn
saten c.tesi aldım eve geldikkkkk yattım kalktıkkkk
pazarforuma gttikk çantamı almadımsaten
kayınvaldeme gittik orda iftar yaptıkkk sora eve geldik okadarrr yani düşündüm bende birimi geldi yooo gelmedii apo kaldırmas çünkü bana bozdurdunmu dedi

yani o deniz ablandan aldıkların çantaya attın yokra yok oldu...
evdekiler duruyo ama..
uff ya ne gıcık olay...
inşallah çıkar biyerden ... çantanı nerde değiştiysen orda yerlere filan bak yere koltuk altına filan kutuyla düşer belki... çantalarını dökmüşsündür zaten eminim...
giden gidiyo.. ben dün anneme diyomki acaba 3 harfliler alırmııı... çünkü bende cüzdanımı hiç açmamıştım nasıl kayboldu bende anlamadım...
acaba kızz ogün kahve içtik ben dalga geçip fal baktım bize musallatmı oldular :))

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin :Saruboceq:

çantamı deişmedim edacım ay neyse başım hala çatlıyoooo
dünakşamdan beri varya ilaç içtim geçmedii yok zamanda olan işe bak ben nerden bulup vercem şimdi mafoldumben

benneyaptımki bişwe anlamıyom bu işten ben üzüldüm valla

:Saruboceq:Allah razı olsun canım seninde kadir gecen mubarek olsun.

kadir geceniz mübarek olsun allahım herkesın dualarını kabul etsın:Saruboceq:

bu arada kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun inş.
akşam kısmet olursa camiye gidicem

evet kadir geceniz mübarek olsun kıslar herkesin duaları kabul olsun

kim gelmişş :))) opuyorumnanaktan

:Saruboceq: kızlar hepimisin kadir gecemiz mübarek olsunnn bu gece hep dua edelim.. karşılıklı yapılan dualar kabul olurmuşşş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…