Geriye Kalan Beyaz Bileklik

Evli oldugunu bilerek taktigin o bileklik ağır gelmiyor bileklerine,nasil evli oldugunu bilen bir adamla bulusmaya gidiyorsun.sana söylenecek cok laf var yakısìrda sana bana söylemek yakısmaz.kızı olan evli barkli adama veda mesaji diye düpe düz benim ol demissin.ne askì evli biriyle ask olmaz onun adı farklì ama herkes anlamistir sanirim.

oyle egoya baslarım ben ve bı baskasını mutsuz edıp mutlu olunmaz allah bunu kımsenın yanına bırakmaz ve bırakmasında zaten ego tatmın edıceklerse eger baska turlu baska seylerle egolarını tatmın etsınler sevenler uzerınde degıl böyle insanlar yuzunden kimse eşini sevgilisini nişanlısını dışarı salmasın o halde bunumu ıstıyorlar sankı dunyada adam tukenmıs sen gıt evlı adama ask besle bıde ask mesajı at olcak ıs degıl allah ıslah etsın akıl fıkır versın...
suan buraya dunya kadar seyde yazsak konu sahibi uzerine alinmayacak maalesef o hala evli adami ayarttim ama evliyken birlikte olmadim gururluyum modunda olacak.
Allah ailemizi kardeslerimizi esimizi cocuklarimizi boyle kadinlardan da erkeklerdende korusun ıslah etsin bitmeyecek maalesef boyle insanlar

suan buraya dunya kadar seyde yazsak konu sahibi uzerine alinmayacak maalesef o hala evli adami ayarttim ama evliyken birlikte olmadim gururluyum modunda olacak.
Allah ailemizi kardeslerimizi esimizi cocuklarimizi boyle kadinlardan da erkeklerdende korusun ıslah etsin bitmeyecek maalesef boyle insanlar

allah inşallah yanına bırakmaz konu sahibininde böyle olan insanlarında...

boyleleri daha kiymetli daha mutlu oteki tarafta hesabi farkli tabi allah yanina birakmiyo ama boyleleri daha sansli adam birde kurban oluyormus bir kere kizina kurban oldumu acaba kizinin anasina oldumu hic sanmiyorum

hep diyoruz ya aldatmak bedenle değil kalple olur.

sen kalbini koy ortaya, o da koysun.

eşi de kapının önüne koysun.

adam da senin açık bıraktığın kapıdan gelsin.

benımde basımda vardı bı tane boyle eskı sevgılısıydı sevgılımın ama ben artık aynı konu sahıbının o adama yazdıgı mesaja benzer bırseyler yazdı ve hıc usenmeyıp numarasını buldum ılk basta guzellıkle konustum olmadı hiç üşenmedim trabzona gittim zaten aynı koylulerdı ve gıttım onu orda kendı yerınde bır guzel elaleme rezil ettim kendi köyünde ve şuanda insan içine çıkamayacagı için ablasının yanına yerleşmiş izmire dinsizin hakkından imansız gelir derler inşallah bu adamın karısıda konu sahibine aynısını yapar butun duam bu inşallah kadın elinden gelen herşeyi yapar yeter artık elalemin adamlarından uzak durun....

adam da senin açık bıraktığın kapıdan gelsin.
kız o adam buna gelmez ki.
düşün o adam bile geri gelmez buna.
şehir dışı kaçamağı yapmış kendine adam.
bu saf da kendine aşk senaryosu yazdı...
yaşadığını, daha doğrusu yaşayamadığını "aşk" zannediyo burda gelip büyük bir özgüvenle anlattığına göre..

Allah böyle insanlardan korusun hepimizi bunların yüzüne tükürsen Yarabbi şükür der kişiliksiz yaratıklar inşallah ettiğinizi yaşarsınız birgun o adamın karısının ne suçu var çocuğun ne suçu var Allah bilir çocuğunun yüzüne bile bakıyodum bu adam işi gücü uçkuru olmuş bu adamın

Konu Sahibi de takdir bekleyerek açtı konuyu herhalde 'bakın seviyorum ama reddettim. ..Bakın veda mesajı yazdım. ..Bakın aradı beni ama ben beni arama dedim.' Ya bu nasıl bir mantık aklım almadu

Sevginide götürüyorum aşkınida götürüyorum bak gidiyorum ha !:KK70:

Suya muhtaç Afrikalı cocuk gibi muhtacim sana falanlar üffff,karısı okumusmusta aramismista ne gurursuz kadin dimi adamı bi sana birakmadi piss kadin, sen cici kız:KK67:
Ay sorma ya gıcık oldum bu kadına böyleleri az değil piyasada Allahından bulsun ikiside içimden bu ikisine yakışan çok güzel argo kelimer geçiyor ama burda söyleyemiyorum

2 senedir sadece ismini bildiğim ve facebook ile instagramdan 1-2 kez merhabalaştığım biriydi o. yaşadığım şehre iş için geldiğinde merhaba demek için yanına uğramıştım öyle 2 dakika ayak üstü. Çeşitli fuarlardan biriydi ekipçe katıldıkları. 15 güne yakın şehrimde kalacaktı. Ertesi gün bana aylardır benden hoşlandığını kaybetmekten korktuğu için sustuğunu söylemişti. Etkilendim, oturup birer fincan kahve içtik. Bileğindeki bilekliği çıkartıp bileğime taktı. Direndim defalarca kendimce olmaz dedim. Evliydi o ve beni aylarca uzaktan sevdiğini söylüyordu. Kokumu derin derin içine çekip kurban olurum sana diye seven bir adam vardı işte karşımda. Bıkmadan usanmadan defalarca sevdiğini söylüyordu.
Son kez görmek için gittim yanına. Gözlerine bakmaya utanıyordum ne kadar çok sevsem de. Gittim, sımsıkı sarılıp gömdü başını boynuma. Patronunun yanında sımsıkı sarıldı bana standın orada herkesin içinde.İçim gitti ama uzak durmalıydım. Sevsem de sevse de olmayacak bir şeydi bu.

2 mayıs akşamı yaşadığı şehre döndü. O akşam mesaj attım ona veda mesajı.

''Bazen insan ne kadar sevse de imkansız olurmuş bazı şeyler. Ve bu demek değildir ki sevmiyor insan. hiç ummadığım bir anda düştün yüreğime. bile bile camların üzerinde yürümekti sanki bu. ayaklarım değildi bu sefer kanayan kalbimdi.o yüzden ben kanayan kalbimin kanlarını kendime akıtmayı tercih ediyorum. dedim ya sana afrikalı bir çocuğun suya olan muhtaçlığı gibi aşığım sana diye. ummadığım bir anda. sevdim sevdalandım sevilmenin bir adamın bir kadını aylarca uzaktan da olsa sevmesinin ne kadar güzel bir şey olduğunu anladım seninle. belki de uzun zaman sonra kokumla boynumda huzur bulan bir adam oldu.güldün, gülüşünü sevdim. Baktın bakışını sevdim, gözlerime her baktığında gözlerine bakmaya utanmayı sevdim. kokunu sevdim beni sevdiğini söylemeni sevdim. kısacası ben seni bana ait olmayacak bir adamı çok sevdim. yasaklara inat açtım yüreğimi ellerine. bir heves olsa keşke beni bu kadar sevmese dedim ama her seferinde bir kez daha anladım beni çok sevdiğini. standın orada kimseyi umursamadan uzun uzun sarılıp kokumu içine çektiğinde anladım aslında bana aşık olduğunu. Ama susmak, anlamamak kapılmamak istedim. her yazmayayım dediğimde kendimi sana yazarken buldum. Olmuyor be aşkım bana ait olmayacak,güne benimle başlayamayacak, hayaller dahi kuramayacağım bir adamı düşlemek olmuyor. Her şeyi geçtim aslında ama başka bir kadına ait adamı sevmek olmuyor. Sevmemeyi denedim yapamadım yine sevdim seni. Sevgimden şüphe duyma sakın ama gitmeliyim ben. Unutmalısın, sevmemelisin beni. En azından benim öyle bir derdim olmayacak. Bağlı olduğum sevgi bir tek sana olan sevgim olacak. Bu yüzden ben giderken sana olan sevgimi de götürüyorum yanımda. Adım, yüzüm, kokum silinmeli aklından benliğinden. unutmalısın beni. ama ben unutmayacağım seni. üzgünüm yerine kimseleri koymayacağım. kokunu başkalarında aramayacağım. ellerinin sıcaklığını başka ellerde aramayacağım. Ama sen beni unut olur mu? Adımı unut kokumu unut yüzümü unut. Unut beni ne olur. başkasına ait bir adam olarak sevme beni. Ben yine o cafede bir kahve içeceğim her gittiğimde. bu sefer ve her seferinde senin için. O kahvenin yanında ki nazar boncuğu daima o gömleğimde takılı kalacak. Bilekliğin daima bende hatıra olacak. özledikçe sıcaklığını hissedercesine takacağım bileğime, kıyamayarak da saklarcasına. Sen bunu okuduğunda ben olmayacağım artık. Çünkü engelleyeceğim de seni. Üzgünüm çok uzatmışım vaktini almış olacağım. Ama son kez dökmek istedim yüreğimi sana. Kendine iyi bak sevgilim, ben kalbimdeki sana çok iyi bakacağım. Hoşçakal şehrimin en güzel armağanı, çocuk bakışlım, yüreğimin en güzel yanı. Hoşçakal sevdiğim adam...''

Eşi görmüş mesajı defalarca arandım açmadım. Ertesi gün aradı sevdiğim adam tersledim bağırdım çağırdım ben sana yazmayacağım sende bana yazma dedim. Ne olursa olsun hep seveceğim ve seviyorum seni dedi.Müsait değilim dedim kapattım. müsait değilim arama beni yazma diye mesaj attım o mesajı da görmüş kadın. Ne yaptı bilmiyorum ertesi gün tekrar aradı ne olursa olsun sevmesem de o evde yaşamaya mecburum kızım ve kızımın annesinin olduğu o evde diye. Bir çok yerden engelledim şimdi. Telefondan, whatsappdan vs. 1 hafta oldu ne o aradı ne ben.

Kokunu özledim, kurban olurum sana diyen adamdan bir haberim şimdi. Canım yanıyor, özlüyorum. Ancak diğer yandan da vicdanım o kadar rahat ki.
iyi ki vicdanım rahat diye yazdın.
yazdığın bu mesajı"adamı ayartmak için son çaba" diye yorumlayacaktım. çünkü adam istemediği kadınla, kızı için yaşamaya mecburmuş ya hani. yoksa emin ol koşa koşa sana gelirdi.

bu uzun mesajı döşeyene kadar "neden mecbur bu adam? boşanan onca çift varken, çocuk dahi bahane olamazken, bu adam niye bahane üretiyor?" diye mantıklı önermelerde bulunabilirdin.

2 senedir tanışıyoruz. 2 senedir ilişkimiz yok. onun işi benim hobim diyebilirim. 15-20 günlük bir konuşma süreci 3 kez de görüştük yüz yüze. sadece sarıldığında başımı boynuna gömdü onun dışında yazdığınız ithamlarınız gibi adamın koynuna girmedim. whatsapdan engelledim instagramdan facebookdan ancak telefonumun engelleme özelliği yok. aradığında direk çalıyor yani. ısrarla 6-7 kere arayınca açtım.

nasıl telefonun engelleme ozellıgı yok en eskı nokıa 3310da bıle engellenıyor gecın bu yalanları sız hadı dıyelımkı yok yalana tamam de4dık operatorun cagrı merkezını arayıp bu numarayı engellemek ıstıyorum dedıgınızde ordan bıle halledebılıyorlar ıstesenız herseyı yaparsınız ama sadece adamın gelmesını beklıosunuz o kucucuk cocugunuda bırakıp sıze gelmesını beklıyorsunuz

X