- 18 Eylül 2013
- 1.564
- 3.233
- 333
- Konu Sahibi birokuzmagduru
-
Ben isimlerin enerjilerine inanırım. O kişinin hayatına bakarım yakın çevremdeyse. İsmiyle bütünleşir bende hayatı da davranışları da. Ama koymazdım yine ne kendi ailemden ne de eşimin ailesinden. Koymadım da zaten. Koymayacağım da yakında doğacak bebeğime.
Bence adamın babasının ismini koymaya hakkı var. Zaten kötü bir dönem onun için. Ama hem babamın hem dedemin ismini koyacağım demesi yanlış. Bir isim de annesi koysun adil olsun sistem. İlk çocukta da o şekilde yapmışlar kadın kendi istediği ismi koymamışki tek. İsteyen çocuğa babaannesinin adıyla da hitap edebilir sonuçta onların tercihi. ( illa diğer isimle seslenince diye baskı yapmadığını düşünerek söylüyorum bunu.)Arkadaşlar zaten ilk cocuğa ismini vermis kadın ikinciyede adamın hiç hakkı yok mu yahu babasıda yeni ölmüş bu kadar anlayışsız olmaya gerek yok
Çocuk yapmadim onuda yapanlar düşünsün
Kaçak cevap verme bana, koydururum Abuzeddin koyduramam, net konuş bana nxbdjÇocuk yapmadim onuda yapanlar düşünsünhelede 2 cocuk yapacaksam ona göre davranırim isim konusunda tutturmam ilkinide ben ikincisinide ben koyayım diye
İlk ismi ben koyduysam 2.yi istediğini koyma hakkı otomatik doğar ben eşitliğe inanırımKaçak cevap verme bana, koydururum Abuzeddin koyduramam, net konuş bana nxbdj
Abuzeddin yes, Abuzeddin no ? Daha nasi sorayım lanİlk ismi ben koyduysam 2.yi istediğini koyma hakkı otomatik doğar ben eşitliğe inanırım
Cevabım gayet açık ilk ismi ben koyduysam isterse satılmış koyar buna da o hakkı ilk ismi ben koyarak ben vermiş olurumAbuzeddin yes, Abuzeddin no ? Daha nasi sorayım lan
Ben öyle kıvırma falan da bilmem yani yazdığım gayet açık çok netimdir dümdüzAbuzeddin yes, Abuzeddin no ? Daha nasi sorayım lan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?