- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.209
- 88
- Konu Sahibi birokuzmagduru
Annesinin adını koyduğunu nerede söylemiş? Ben göremedim de
1-2 sayfa önce okumuştum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesinin adını koyduğunu nerede söylemiş? Ben göremedim de
Kizimizin ismi yani benim koydugum isim annemin ismi. Soyledigim diger isimleri begenmedi ben de hem isim guzel diye hem de inat olsun diye annemin ismini soyledim tamam dedi.
Sacma sapan inatlar kavgalar 35 yasinda adamsin yakisiyor mu. Ama okuz
kızının ismi anne ismi olduğunu öğrenince bende sizin gibi düşündüm, bence dede+baba koysanız da dede ismini kullanırsınız siz, zaten dede isminde mutabıkmışsınız, ne farkedecek ki, aynı kızınızdaki sistem olacak.Konu sahibi kızınıza annenizin ismini vermişsiniz. O da babasının ismini vermek istemekte haklı değil mi?
Sistem aynı diyeceksin. Kızın ismi: anne ismi + eşin istediği isim
Erkeğin ismi: baba ismi+ eşin istediği isim
Babasının adını istemiyorum deme lüksünüz yok sizin.
ya bu erkekler ne kadar bencil sadece erkeklerin mi annesi babası dedesi var acaba ? kadınlar ağaç kabuğundan mı geldi neden hep erkeklerin anne baba ismi diretiliyor ? madem öle senin babanın ismini koyun anlasın nasıl oluyormuş.
İsmi sevmiyorum anlami hos degil ve direkt olmus babalarinin yerine benim cocugum gelmis gibi anlamlar yukleyecekler, sacma sapanİki ismi de o seçemez. Ya dedesini ya da babasını seçsin. Siz neden dede diye diretiyorsunuz? Baba + 2. İsim istemiyorsunuz? Siz kendi anneniz adını koyduğunuz için kayınpeder ismini direkt elemeniz garip geldi.
aaa kız kendi annesinin adını mı koymuş ben kaynanasının koydu zannettim . olsun yinede mümkün değil hayatta koymazdım tüm ağrı acı lohusalık ben çekecem isme karışanı vururdumAnnesinin ismini koymuş zaten.![]()
Ayni sistem nasil oluyor ben mi anlayamiyorum acaba sizikızının ismi anne ismi olduğunu öğrenince bende sizin gibi düşündüm, bence dede+baba koysanız da dede ismini kullanırsınız siz, zaten dede isminde mutabıkmışsınız, ne farkedecek ki, aynı kızınızdaki sistem olacak.
İsmi sevmiyorum anlami hos degil ve direkt olmus babalarinin yerine benim cocugum gelmis gibi anlamlar yukleyecekler, sacma sapan
Oyle de annemin adinin yaninda babaannesinin adi var. Zaten kredisini kullanmis.Keşke en başından kendi annenizin adını koymasaydınız o zaman sonuna kadar haklı olacaktınız. Aile adı istemiyorum demeye de yüzünüz olurdu.
Kendimi koyuyorum bu durumda, eşim anasının adını koyacak çocuğuma, senin babanın adı güzel değil diyecek sonrada bana he?![]()
İlkini annenin koyması ile ilgili değil sanki.. Daha çok aile bireylerinin isimlerini koymak ve buna istemediği halde zorlaması kötü olan. Ne yapacak soyunu mu tekrar yaşatacak adam osmanlı mı anlamadımDoğru diyor ilkini siz koymuşsunuz adamin hiç koyma hakki yok mu birlikte karar verseniz güzel olur ama ilk cocuğubuza siz koymussunuz zaten
Aaa bu detay kötü olmuşKeşke en başından kendi annenizin adını koymasaydınız o zaman sonuna kadar haklı olacaktınız. Aile adı istemiyorum demeye de yüzünüz olurdu.
Kendimi koyuyorum bu durumda, eşim anasının adını koyacak çocuğuma, senin babanın adı güzel değil diyecek sonrada bana he?![]()
Oyle de annemin adinin yaninda babaannesinin adi var. Zaten kredisini kullanmis.
Buyuklerin isimlerini koymayi sacma buluuyorum zaten inadina koydum.
AhhahahYanlış olmuş inat için çocuğun adında böyle yapar mı insan. Allahtan saçma buluyorsunuz aile adı koymayı 2 isim de ana bananne adı falan. Bi de saçma bulmasaydınız ne olacakmış Allah muhafaza.![]()
Ahhahahinat kotu de neyse ki annemin ismi guzel.
Biz çocuklarımızın sahibi değiliz. Sadece onların dünyaya gelmesine vesile oluyoruz. Bu sebeple en iyisi anlamı güzel ve kulağa hoş gelen isimler koymak. İnat uğruna isim koymanızı ve annenizin ismini koyup da eşinize müsade etmemenizi anlayamadık biz. Heleki ilk çocuğa iki annenin ismini koymak çok manidar olmuşYanlis mi ifade ettim acaba kendimi. İlk cocugun ismini sadece ben koymadim. İki ismi var birini ben birini esim koymus oldu. Bu da oyle olsun diyorum . bazilari ikinci ismi isimden saymiyor herhalde anlayamadim![]()
Bibi ismiyle yaşasın deyimini hiç duydun mu? Bilemiyorum benimde babam vefat etti,eşimin de oğlum olunca asla içime sinmezdi babamın yada eşimin babasının ismini vermek. İsımlerin agırlığı olduğuna inanırım içten ice,bu sebeple ölen bir yakınimin ismini vermek istemem şahsen. Düsunsene cocuğa eşşek sıpasi diyeceksin ağız tadiyla diyemezsin bileArkadaşlar zaten ilk cocuğa ismini vermis kadın ikinciyede adamın hiç hakkı yok mu yahu babasıda yeni ölmüş bu kadar anlayışsız olmaya gerek yok