canım bugün mümkün değil, ay sonu malumunuzcuma günü yaptırabilirim ancak ama ağzından bal damlıyor inşallah allahım bu bekleyiş hayırlısıyla biter ve eşime sevgililer günü hediyesi olarak müjdemi veririm. psikolojik olarak çöktüm resmen iki yıldır ne olur dua edin kızlar, zor duruyorum idrar testi yapmamak için ama hem erken hemde artık tek çizgi görmekten yoruldum
evet beklicez mecburen yok canım benimde 2 şubatinşallah canım, hayırlısı olsun beklemekten başka çare yok zaten. senin adet geçti mi?
hadi bakalım desenize haftaya bebişler belli olcak nasipse
amiin canım sağlıkla kucağına alırsın işallah bir avazdaArkadaşlar yüce rabbim bebek isteyen herkesin kucağına boş bırakmasın..
Herkese sağ salim hayırlı ahlaklı evlatlar nasip etsin.
Çoook güzel bir duyguymuş.
Ben 5 haftalık hamileyim dün bebeğimin kesesini gördük ama kalbim ağzıma geldi çok heyecanlandım.İlk görüşte aşık oldum yavruma babasınada ilk görüşte aşık olmuştm gerçi
ammiiinnnn hemencik mutlu haberler alsın herkezlerinşallah canım ben henüz 2 aydır korunmuyorum allahım inşallah sana da bu ay bebişini verir inşallah banada aşılamaya gerek kalmadan verir
ay şekerim kusura bakma :1rolleyes:aaa tesefüm ederim benim ki 7 si ama 1-10 arası diyelim büyük gün için ozaman gerçi benim pek ümidim yok ama belli mi olur rabbimden ümit kesilmez
kesinlikle tüplerini bağlatıpta hamiş kalabiliyorlarsa biz de kalabiliriz heralde
evet canlar hadi bakalım hepinizin bebiş haberlerini alırız inş haftaya