Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bünyeye bağlı arkadaşım 3ay sonra hamile kaldı ama ben bekliyorum :çok üzgünüm:malesef canım hapla korunduğun zaman malesef biraz daha fazla bekleyebiliyorsum ama beklemeyenler de var umutsuzlanma
işallah canımm :Saruboceq:inşallah hepiniz eşlerinize bebiş haberleriyle süpriz yaparsınız sevgililer gününde benim umudum yok buay gene rabbim bilir inşallah vardır hepimizde vardır
ya kızlar en çok üzüldüğüm şey de sigara kullanıyorum, stresten daha fazla içer oldum. hamile olduğumu öğrendiğim gün bırakıcam ama şimdi bu belirsizlik iyice bunaltıyor. bebek varsa diye bir tek bu yüzden korkuyorum ve öğrenmek için acele ediyorum. cuma günü yaptırsam belli olmaz dimi 3 gün kalmış oluyor
canım öncelikle sen sigarayı bırak bence bu çok kötü bir alışkanlık bebişin gelmeden bırakki daha iyi olsun canım test yapma diyeceğim ama ben bile dayanamıyorum canım test yapmak istiyor hatta geçen kan testi yaptırmak istedim hastanenin yabancısıydım ordan oraya gönderdiler hastane içinde dolaştırdılar beni ama teest yaptıramadn geldim geri belki dde bunda da vardır bir hayı diye bekliyorum ne kadar dayanabilirsem artık
ya benim geçmiyor hep erken geliyor meret oooooffffffff oooooofffffff
yok canım ya adetim 3 ünde itiraf etmem gerekirse hesaplayıcılar 2 sini gösteriyor
peki pıt pıt birşeyler hissetmiyormusunuz ya, bende var sanki kazığı çalışması var solumda :) kalp atışı gibi cidden hissediyorum bunu