- 5 Eylül 2008
- 9.215
- 4
- 43
Sen kaça yaptırdın burcu
yirmibeşe yapılyolar burda canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kaça yaptırdın burcu
günaydın güzeller burcu test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama korkuyorum belimle kasıklarımda ara ara ağrı oluyor epeyde bi şiddetli cuma günü doktora gideyim diyorum nasipse görürmüyüm acaba
kızlar hadi gelin ve teyze oluyorsunuz diyin lütfen nasılsınız uzun zamandır görüşemiyoz özledim sizleri
bebişim benim adetim bitti ama çalışmalara başlayamadık çünkü kocam çok hasta
canlarım çok sağolun allah herkese nasip etsin inşallah vardır ve sağlıklıdır darısı başta ebru olmak isteyen herkezin başına ebru bol bol dua et gülüm inan ben çok faydası gördüm inşallah rabbim sizede nasip eder burcu sen doktora nezaman gittin
günaydın güzeller burcu test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama korkuyorum belimle kasıklarımda ara ara ağrı oluyor epeyde bi şiddetli cuma günü doktora gideyim diyorum nasipse görürmüyüm acaba
Sağolun canım benim darısı sizlerin başına iki günde bir kan testimi olurmuş ya ne saçma kardeşlik herkez böylemi yapıyor burcucum ya burcu poliklinik gibi biyeremi gidiyon