hayırlı olsun :) rüya yorumu dediniz ilgimi çekti ben sadece Mehmet Emin Kırgil den dinliyordum yani çıkan rüyalarınız var mı merak ettim ona göre bende belki araştırma yapabilirim hihi
Cok üzüldüm Rabbim babana acil sifalar nasip etsin insallahSabahtandır içimde kor gibi yanan bir ateş adeta. Babamın sonuçları maalesef iyi çıkmadı. Ameliyattan 3 ay sonra tekrar etti. Yeniden ameliyat olması gerekiyor. Olana olduğu gibi izin vermek hakikaten kolay olmuyor. İyi birini bul, evlen diyor. Diyor da beni de bir girdaba sokuyor. Böyle deyince hissediyorum ki gözüm arkada kalmasın da gün yüzüyle göreyim diyor aslında. Hayat böyle işte. Akıp gidecek iyisiyle kötüsüyle. Ama şu göğsümdeki ateş hala yanıyor. Tutup çıkarasım geliyor göğsümü.
Beklemek cehennemdir demişler ya.
Dilerim kolayından nasip olsun herşey, Allah acısın.. Bu hastalığı seçen oydu çünkü. Ama buna şahitlik etmek de bir o kadar acı. Ne demeli bilmiyorum. Sağlık hayattır, bunu idrak edebileceğimz zamanlara..
Cok gecmis olsunSabahtandır içimde kor gibi yanan bir ateş adeta. Babamın sonuçları maalesef iyi çıkmadı. Ameliyattan 3 ay sonra tekrar etti. Yeniden ameliyat olması gerekiyor. Olana olduğu gibi izin vermek hakikaten kolay olmuyor. İyi birini bul, evlen diyor. Diyor da beni de bir girdaba sokuyor. Böyle deyince hissediyorum ki gözüm arkada kalmasın da gün yüzüyle göreyim diyor aslında. Hayat böyle işte. Akıp gidecek iyisiyle kötüsüyle. Ama şu göğsümdeki ateş hala yanıyor. Tutup çıkarasım geliyor göğsümü.
Beklemek cehennemdir demişler ya.
Dilerim kolayından nasip olsun herşey, Allah acısın.. Bu hastalığı seçen oydu çünkü. Ama buna şahitlik etmek de bir o kadar acı. Ne demeli bilmiyorum. Sağlık hayattır, bunu idrak edebileceğimz zamanlara..
Tebrik derim kardeşiniziGünaydın cancağızım..Aşkla, huzurla, mutlulukla dolu güzel bir gün olsun
Kahvemden bir yudum aldım başlıyorum izahate. Mis gibi, masmavi berrak bir gökyüzü, cıvıl cıvıl kuşlar, insanlar koşturmacalı. Bugünden keyif alarak başladım. Radyoda Ezgi'nin Günlüğü;
-Şimdi aşkın tam zamanıdır.
Ah ne güzel, ne güzel. Çok seviyorum bu şarkıyı.
"Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır"
Kardeşim doçent doktor. Yakın zamanda Harvard Üniversitesi'nden kabul aldı. Ancak başvurduğu burs çıkmadı. Eee haliyle gitme hayalleri suya düştü. Kenarda birikmişim var. 2 gündür sağa dönüyorum sola dönüyorum. Dedim arayayım diyeyim sen al bu parayı idare ettiği kadar git bakalım. Burs çıkmadığı için çok üzülmüştü çünkü. Dün eve geldim, kardeşlerim de evde ( ayrı yaşıyorlar). Dedi ki sana güzel bir haberimiz var. Böyleyken böyle. Benim işim onaylandı, yurtdışında. Nasıl yani derken anlattı. Yurtdışında bulunan hocasına mail atıyor bir makale için. O arada konuşuyorlar işten güçten. Derken kardeşim diyor ki hocam Harvard işi olmadı, burs çıkmadı vs. Hoca da bir projemiz var şuan böyle böyle. Güvenilir birine ihtiyacımız var çalışır mısın bizimle. Ve bingo!
Demem o ki; bazen birine ulaşmamız gerekiyor. Bir mesaj atmaya, bir konuşma yapmaya ya da bir yere gitmemiz gerekiyor. Kaynak bize bağlı ama uzağımızda olabilir. Bir de dedi ki; hoca bu teklifi yaptıktan sonra, içimden bundan daha iyi nasıl olur diye geçirdimVe bu iş onun hayal ettiğinden çok daha iyi oldu. İnsanın nasibi dağın altında olsa onu bulurmuş. Bazen üzüldüğümüz şey bizi bir başka sevince hazırlıyor. Bunu anlayabilmek için neler mümkün?
Gün güzellikler ve kolaylıklar getirsin diliyorum.
Sevgilerimle.
Tam da yazilarina ihtiyacim oldugu zamanda bu yazının gelmesine ne dersin?Iyi ki varsin Z zerema .Gecen seneden beri buradaki yazdıklarınla hayatıma cok guzel dokundun.Bunun icin sana cok tesekkur ederim...Insallah en kisa surede benim nasibimde bana gelir.SevgilerGünaydın cancağızım..Aşkla, huzurla, mutlulukla dolu güzel bir gün olsun
Kahvemden bir yudum aldım başlıyorum izahate. Mis gibi, masmavi berrak bir gökyüzü, cıvıl cıvıl kuşlar, insanlar koşturmacalı. Bugünden keyif alarak başladım. Radyoda Ezgi'nin Günlüğü;
-Şimdi aşkın tam zamanıdır.
Ah ne güzel, ne güzel. Çok seviyorum bu şarkıyı.
"Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır"
Kardeşim doçent doktor. Yakın zamanda Harvard Üniversitesi'nden kabul aldı. Ancak başvurduğu burs çıkmadı. Eee haliyle gitme hayalleri suya düştü. Kenarda birikmişim var. 2 gündür sağa dönüyorum sola dönüyorum. Dedim arayayım diyeyim sen al bu parayı idare ettiği kadar git bakalım. Burs çıkmadığı için çok üzülmüştü çünkü. Dün eve geldim, kardeşlerim de evde ( ayrı yaşıyorlar). Dedi ki sana güzel bir haberimiz var. Böyleyken böyle. Benim işim onaylandı, yurtdışında. Nasıl yani derken anlattı. Yurtdışında bulunan hocasına mail atıyor bir makale için. O arada konuşuyorlar işten güçten. Derken kardeşim diyor ki hocam Harvard işi olmadı, burs çıkmadı vs. Hoca da bir projemiz var şuan böyle böyle. Güvenilir birine ihtiyacımız var çalışır mısın bizimle. Ve bingo!
Demem o ki; bazen birine ulaşmamız gerekiyor. Bir mesaj atmaya, bir konuşma yapmaya ya da bir yere gitmemiz gerekiyor. Kaynak bize bağlı ama uzağımızda olabilir. Bir de dedi ki; hoca bu teklifi yaptıktan sonra, içimden bundan daha iyi nasıl olur diye geçirdimVe bu iş onun hayal ettiğinden çok daha iyi oldu. İnsanın nasibi dağın altında olsa onu bulurmuş. Bazen üzüldüğümüz şey bizi bir başka sevince hazırlıyor. Bunu anlayabilmek için neler mümkün?
Gün güzellikler ve kolaylıklar getirsin diliyorum.
Sevgilerimle.
Varligin varligimdir ....❤Pinkpotter Nasibinin alan hızında ve toplam kolaylık, neşe ve ihtişamla hayatında ortaya çıkabilmesi için neler mümkün? Çok mutlu oldum yazdıklarına, moral oldun var olasın e'mi
Cok sükür kuzum ben de cok sevindim. Bir an önce sagligina kavusur insallahÇok şükür babamın ameliyatı iyi geçti, yeni çıktı.. Şuan o kadar mutluyum ki kızlar binlerce kez şükürler olsun. Dokunsalar ağlarım derler ya tam öyle. Mutluluk gözyaşlarım babama kurban olsun be
Beklemek çok zordu. Çıktı çıkmadı arafı. Geçti şükür. Sağlıktan ötesi yalan.
Tüm sevdiklerinin sağlıkla yanında olması muazzam bir duygu..
Derin bir nefes alıp iyi ki dedim çokça.
Hepinize sevgiler.