Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun. Sağlık ve şifa dilerim annenize.Allah sağlıkla sınamasın.
Anneme de kanser teşhisi kondu. İlerlemiş. Çok zor 2 hafta geçirdik hastanede, ameliyat sonrası doktor %20 risk var demişti içimize su serpilmişti.. Bir umut dedik. Olmadı.
Bundan daha iyi nasıl olur?
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinAllah sağlıkla sınamasın.
Anneme de kanser teşhisi kondu. İlerlemiş. Çok zor 2 hafta geçirdik hastanede, ameliyat sonrası doktor %20 risk var demişti içimize su serpilmişti.. Bir umut dedik. Olmadı.
Rabbim annenize acil şifalar versin...Tez vakitte sağlığına kavuşsun.Sizin gibi güçlü bir kızı olan annenin kanseri yenecegine eminim ben...Allah sağlıkla sınamasın.
Siz güçlüsünüz anneniz ve babanız da çok güçlüChandler Bing S sarahconnor Pinkpotter var olun teşekkür ederim.
Sanırım dünden beri en çok dizimin bağını çözen cümle " sen güçlüsün, güçlü dur" .. Ben de diyorum ki " o kadar güçsüzüm ki"..
Bu gücü kendimde hiç gör(e)mediğim için ne yuva kurabildim ne de anne olabildim. Annemi şuan en çok üzen şey de bekar çocukları. Her gün uyanıp " evlen Zere, cocuğunu göreyim".. Bu da bende bir yük yaratıyor..
Dünden beri bütün hisleri yaşadım. Şuan her birimiz babam, kardeşlerim, ablam kendi vicdanımızla hemhal olduk. Öyledir çünkü. Ne yaşadık, nerde üzdük, kırdık vs. Babam çok ağlamış. Eve geldiğimde yatıyordu, çıkmadı yataktan. Kendisi kanser, eşi kanser. Bu da çok acı mesela. İkisi de iyi insanlar. Ama iyi olmak neye yarar?
İkisinin hayatı da başkalarına adanmıştı. Dışarıya susup içine içine işledi ikisinin de. Kanser olmaları tesadüf değil. Zorlu bir süreç kabul etmek gerek. Aklım başımda değil dürüst olayım. İnsan duygusu bedene kaydoluyor o yüzden üstümüze vazife olmayan şeyden arınmak lazım. Annem ve babam da gördüğüm şey bu.
Mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Desteğiniz için sizlere ve Sercan'a burdan teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
Bu gün annenizi soracaktım nasıl oldu diye aklıma geldi ama yoğunluktan yazmadan çıkmıştim.Bildirimi görünce hemen baktım ne yazdığıniza çokta şaşırmıyorum artık.Bende de farkındalıklar oluştu.Evrene sorularımı birakiyorum cevaplar geliyor bir sekilde ..Çok şey oldu.. Hepsine amennah.
Annem 2.ameliyatı oldu. Sonuçlar temiz çıktı
Aile dizilimine katıldım ve çok entereasan bir deneyim oldu. Anlatılacak bir şey değil. Zaten akabinde aile dizilim danışmanlığı için eğitim almaya karar verdim 20 ocak tarihinde başlayacak. Beni en çok mutlu eden şey Psikoloji lisansına başlamış olmak, bakalım hediyeleri neler? İtiraf etmeliyim ki neden bu kadar bilginin peşindeyim deyip ağladığım çok zamanlar oldu ama artık inanıyorum ki hepsinin yeri var.
Yorucu bir dönem olsa da bu ana ve seçimlerime minnettarım.
Sevgiler.
O zaman canlansın bakalım yeniden sayfamız.
Belki ihtiyacı olana katkı olur