Kendimle ilgili bir çalışma yapmaya karar verdim bu hafta.
1-Zihnim konuşmaya başlayınca, geçmişe gidip tutunmaya çalıştıkça vardığı tüm yargı, hüküm, karar ve sonuçlandırmaları yok sayıyorum. Duymaya tahammül edemediğim bir parçayı dinler gibi "kes" deyip kırmızı bir çarpı koyuyorum. Bunca zaman bana hiçbir faydası olmadı zira.
2-Düşündüğüm şeye şunu soruyorum " bana ne yararı var ? bu bana kazanç sağlıyor mu? cevap hayırsa neden seni dinleyeyim şapşik?"
3-İmajinasyon-vizyonlamayı daha sık yapmaya karar verdim. Ne hayal ediyorum, üzerimde ne var, kendimi nasıl görüyor ve hissediyorum, yanımda kimler var? Resme kendimi dahil ediyorum. Ben ne hissedicem, ev mi hayal ediyorum, eş mi hayal ediyorum herneyse..
Baktım çok bunaldım, imkanım varsa ortamı terkedip bir süreliğine nefes alıyorum.. Kahve, çay, çikolata bana o an lezzet verecek ne varsa bir güzel hüpppp diye mideye indiriyorum. Ve diyorum ki " Zere, buradasın hayatım, kahven sıcak, herşey yolunda ve herşey olması gerektiği gibi.."
Bakınız hep içsel bir konuşma halindeyim. Kendimi geriye yahut ileriye götürmüyorum, an'a çekiyorum. Yoksa hasta mıyım kendimle konuşayım di mi? Bir de şunu dürüstçe söyliyim, kimseye paranızı harcamayın. Ben dünya para harcadım eğitimdi, seanstı vs. Mutlaka katkısı var ama şuan bakınca aldığım eğitimlerden ziyade okuduğum kitaplardan, izlediğim videolardan daha çok katkı aldım. Bir de bu eğitimler öyle bir iddiayla sunuluyor ki sanırsın ki hayatın sırrı orada. Hayır, herşey bizim içimizde var zaten onlar sadece hatırlatıyor.
Elimden geldiğince ben de gözümü açan, farkındalığımı arttıran herşeyi sizinle paylaşıcam inşallah.
Ablanız size kurban olsunnnnnnn jhkjgkhjgj
Aşkın Kurt'un videolarını lütfen tekrar tekrar izleyin. Halis Şahiner'in sayfasını takibe alın. Üzerinden geçin.
O değil de aşık olasım var. Böyle sarsın sarılsın. Bizbirimize bakarken gözlerimiz parıl parıl parlasın.
Yanaklarını ısırayım. O da benimkileri ısırsın. Hayatımızı kolaylaştıralım.. Bizi görenler desin; yarabbim bu nasıl güzel bir çifttir, maşallah!
Hadi bakalım. Evren çalış çalış!
Çünkü ben buna değerim..