talena
var olun e'mi çok mutlu oluyorum böyle dönüşlerden
Okuduğunuz kadarı ile farkındasınızdır ki bir çok eğitim ve seans aldım. Özellikle pandemi sürecinde daha çok içime döndüm ve çokça sorguladım. Bu süreçte de sosyal paylaşım sitelerinden uzak durdum iyi ki de yapmışım. Peki bu 1,5 aylık süreçte neler oldu? İşime hiç ara vermeden devam ettim. Ailemle yaşıyorum ancak bu dönemde erkek kardeşlerimde kaldım. Online eğitimlerim devam etti o dönem ve sürekli temizlik yaptım zihnimde bedenimde. Ve öyle bir an geldi ki herşeyden midem bulanmaya başladı. Hiçbir şey görmek okumak istemedim. Bunu eğitmenle paylaştığımda tam döngünün içerisindesin sabırlı ol söylemiyle atlattım onu da. Peki diyeceksiniz ki sonuç:
-Kardeşlerim 2 yıldır oturdukları evi satmaya çalışıyorlar 470-480 bin TL civarı veriyor arayanlarda. 15 dakikalık mesafe olmasına rağmen onlara gitmediğim için kırılıyorlardı bana hep. O eve gidip geldim ve online eğitim ve seanslar bitip babamın evine geçtiğim hafta ev 540 bin TL'ye satıldı.
-Ablam 3 gün sonra araba aldı.
-Patronum 1 maaş ikramiye verdi.
-1,5 yıldır alamadığım 5 bin TL borcumu tahsil ettim.
Hepsi 1 hafta içinde oldu. Ne değişmişti peki? Okuyarak, tekrar ederek başka bir olasılığın ve olasılıkların mümkün olduğunu gördüm ve buna can'ı gönülden inandım. 3 kg verdim. İnsanların bana bakışı, yaklaşımı inanılmaz fark ediyor. Ama zaten yapı olarak birilerine kin besleyen, kuyu kazan, kötülük dileyen biri olmadım hiç. Ancak şuan çok daha fazla değişti bakış açım. Biliyorum ben yalnızca tek bir şey sorumluyum; KENDİMDEN!
Ya sizler peki? Bunun ne kadar farkındasınız? Ve sorsak hep birlikte;
Hayatımda neyi, kimi kendimden büyük, hayati, değerli ve gerçek yaptım ki kendimi yaşayamıyorum? desek bu hayatımızda ne kadar alan açar? Buna izin vermeyen ve şuan açığa çıkan ne varsa yıkıp yaratımını iptal edelim mi? EVET!
Kendimizden başka herşeyi ve heryeri suçlayarak kendimize yarattığımız konfor alanının bize hiçbir katkısı yok olmayacak da. Bu hayat size aitse o halde neden iyi değilsiniz? Kim suçlu? Eşiniz, anne-babanız. Çocuğunuzdan hiç vakit kalmıyor mu yoksa? Gerçek, ya bu doğru değilse? Bir an bile olsa algılayın lütfen. Ya herşey çok daha fazklı olabilecekse ve sadece gönüllü olsanız yaşamaya. Lütfen..