Günaydın ve iyi haftalar canlarım. Aşkla, huzurla ve keyifle geçecek baldan tatlı bir hafta olsun
"Sözün saati vardır"
Bir kız arkadaşımdan duydum geçenlerde. Çok hoşuma gitti. Ağzımızdan çıkan her söz dönüp dolaşıp bizi buluyor. Bu sebeple kendimizi terbiye etmek, dışarda hiçbir şey olmadığını ve odağımızı yarattığımızı bilerek yaşamaya gayret edelim.
Geçen hafta baba yadigari yüzüğümü ve diğer takılarımı temizlensin diye tuzlu suya yatırdım. Enerjiyi atsın, tazelensin diye. Baktım daha beter oldu
Dedim nasıl temizlenecek bu. Neyse oldu haftasonu. Cumartesi günü çok güzel biryüzük aldım ametis taşlı. O arada iki yüzüğü dedim acaba çok az büyütebilir misiniz, tabii dediler. Büyütmeye çalışırken "çat" diye bir ses ilk yüzüğüm kırıldı. Aaaa falan derken , dedim sağlık olsun. Yaparız kaynatırız vs dediler. O arada babamın yüzüğünü açmaya çalışırken "çıtttt" o yüzükde kırıldı. Ama nasıl içim gitti! Bir pişmanlık ki aman aman. Emanete ihanet etmişim gibi. Çalışanlarda oranın sahibi de kötü oldular hissettim. Böyle yaparız telafi ederiz çok özür dileriz, biz size getiririz bi daha zamet etmeyin vs... Durdum bi ve içimden bunun bana hediyesi nedir, diye geçirdim. Sonuçta ben talepte bulundum yapar mısınız diye. Ama adamlar temizleyip cilalarız, bakımını da yaparız dediler. Haftaya alıcam. Kızlar bişey diyim mi size, hakikaten çok enteresan şeyler oluyor hayatımda. Mesela elime bir evrak geçiyor işle ilgili, bu evrak dursun şurda diyorum bekletiyorum ama niye beklettiğimi bilmiyorum. O evrakla ilgili bir sıkıntı çıkıyor ve diyorum ki iyi ki işleme almamışım. Birini düşünüyorum yazıyor, arıyor. Biri birşey yapıyorsa bildiği birşey vardır diyorum. Kendimle ilişkilendirmiyorum. Herkese olduğu gibi olma hakkını veriyorum.
İşlerim yolunda, her işim rast gidiyor.
Hayatın %100 sorumluluğunu alıyorum. Bugüne kadar ne yaşandıysa yaşandı. Tüm deneyimler için teşekkür ediyorum. Ve artık eski inanç kalıplarımı bana hizmet etmeyen duygu/ düşünceleri özgür bırakıyorum. Ve kaynağına sesleniyorum;
Seni seviyorum.
Lütfen beni affet.
Özür dilerim.
Teşekkür ederim.
Mis! Bundan daha iyi nasıl olur?
Güvendeyim ve herşey yolunda.
Yıldızımın parlamasına izin veriyorum. Sevgiler.