Kızlar...
Bu gün benim doğum günüm... Doğum günüm kutlu olsun... İyi ki doğmuşum... İyi ki varım...
Günaydın. Baldan tatlı bir hafta diliyor ve kocaman sevgilerimi iletiyorum.
Pinkpotter sağlıkla, huzurla, eksikliğini duyduğun herşeyin tamamlanacağı bir yaş olsun, kendini şımartacağın bir gün bugün. Kendine hediye ver.
Çalışıyor olmama rağmen maalesef kilo kontrolum yine rayından çıktı. Tombişliğe doğru gidiyorum. 62-63 kilo benim için kafi. Ancak şuan 67,5 olmuşum. Bu sebeple 1 hafta boyunca daha dikkatli olmam gerekiyor. Bedenime ihanet ediyorum çünkü. Şiş karnım. Ağır hissediyorum kendimi. Olsundu herşey yoluna girer, kilolar verilir, güneş açar bahar gelir.. Bu arada hafta sonu 1 tepsi pizza yaptım ilk kez. Koca tepsi bitti ancak hamur işi meşakkatli işmiş onu anladım. Bundan daha iyi nasıl olur? Başka neler mümkün?
Mucizelerle dolu bir hafta olsun.
Herşey yolunda ve güvendeyim.
F frenzy80 harikasınnnnnn. Dikkatli olmam gerekiyor ipin ucu kaçınca toparlayamıyorum. Evde pilates yapmaya başladım haftasonu. Heryerim ağrıyor. Cilt bakımı yapıyorum. Yalandan oyalıyorum kendimi ancak çok iyi geliyor. Dermaroller ve haftada 1 dermapen. Bugün serum siparişi verdim. Cillop gibi olacak cildim. Kendime küçük küçük bakımlar vs iyi geliyor. Arada kitaplarımı okuyorum bişeyler dinliyorum.
Okuduğum kitap: "Kendin ol dünyayı değiştir."
Tavsiye ederim. Farkındalığınızı arttırıp bakış açınızı değiştirecektir hayata karşı.
F frenzy80 canım benim hayırlı kandiller. Kaş ve kirpik bakımı için tatlı badem yağı+hint yağı+e vitamini+hindistancevizi yağını karıştırıp dermaroller yapıp kaşlarıma sürmeye başladım. Dönüşümlü farmasi+ev yapımı serumu sürmeye devam. Eskiye göre gayet iyi. Süreçten memnunum. Bir de dermapen yaptım dün biraz kaşınıyor yüzüm. Perşembeye kadar serumlarım gelecek. Haftada bir dermapen yapmaya karar verdim. 1 altın iğne + 1 mezoterapi+ 2 seans uzman dermapen tedavim mevcut güzellik merkezinde. Kendime yaptığım en güzel yatırımlardan. Bunda çok daha iyi nasıl olur?
Baldan tatlı bir gün dilerim.
"Hayatın tümü bana kolaylık, neşe ve ihtişamla gelir."
"Uyurken ruh halinizi kontrol edin."
Neyle uyursan onunla uyanırsın.
F frenzy80 dün akşam kaşlarıma dermaroller çalıştım üzerine bakım yağını sürdüm. Böyle yapınca bir mutluluk geliyor bana. Kendime özen, hayata özen. İnsan en çok kendine nankör çünkü. Bu sebeple artık kendime karşı daha cömert ve naifim. Çok iyi hissediyorum şükürler olsun. Bundan daha şahane nasıl olur?
Dün duşumu aldım. Dua ettim, bir mum yaktım. tabi şimdi bekar olduğum ve sorumluluğum çok olmadığından bu anların tadını çıkartıyorum. İleride belki bunlara fırsatım da olmayacak. Kısmet. Bu arada bir ses yarışması var, katılı katılmamak arasında araftayım. Video çekip siliyorum sürekli. Orada olmayı, orada sahne almayı çok siliyorum ama hayırlısı bakalım.
Baldan tatlı bir gün diler çokça sevgilerimi iletirim efem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?