Geri döner mi

Sürekli whatsapta çevrimiçi oluşunu görmek çok moralimi bozuyodu ondan dolayı sildim. Sosyal medyadan zaten silmiştik ama bazen elim durmuyo bakıyorum ama baya bi azalttım bakmayı. Sanada tavsiyem olsunn ablacım bi an önce sil sende gerçekten farkediyo. İnşallah pişmanlıklarını görmek nasip olur bize

ya benim olay biraz karmaşık benim en ufak bir hareketimde yıkılıyor dağılıyor saçma sapan bir ruh hali içerisinde. o yüzden ilk silen ben olmak istemiyorum vicdan yapıyorum. biraz daha zaman geçsin öyle silicem. bazen çıkış yapıyorum kendi hesabımdan sırf girip bakmamak için. ha sinir olacağım bişey yaparsa direkt silicem zaten fırsat kolluyorum da. whatsappa bakmıyorum arşive kaldırdım sohbetini, duruyor. şimdi sosyal medyadan silsem kendini gerçekten çok bişey sanacak. silicem ama biraz daha zaman lazım sadece.

Hiçte öyle olmuyo ablacım tam olarak ne yaşadığınızı bilmiyorum tabi ki ama. Bu benim bahsettiğim şahısta seninle olumsuz bişey yaşadığım zaman herşey üzerime geliyo hiçbir şey yolunda gitmiyor ama seninle aram iyiyken herşey yolunda hiç bişeyi kafama takmıyorım diyen insandı benden olumsuz bişey görünce dağılıyordu yani ama ne oldu sonuç ortada. Siz silmediğiniz için hala sizden yeşil ışık görüyo olabilir. Tamamen onu silmediğinizi anlaması için heryerden silmeniz lazım bence. Ama siz daha iyi bilirsiniz

normalde o dağılma muhabbetlerine inanmam ama gerçekten öyle ya bazı kanıtlarım var emin olabiliyorum yoksa imkansız ki imkansızı geçtim ben de hayatta inanmam yani. 3 kez görüşüp 1.5 aydır konuştuğun insan ilgisizlik yüzünden senden gitti diye bir insan neden dağılır? saçma. belki altında yatan başka şeyler de var. ben inadına mutlu paylaşımlar yapıyorum o da görüyor hepsini. biz başka nedenden iletişime geçmiştik ben onu bıraktıktan sonra. bana dedi ki sen günlerce hikayeler attın gayet de iyi gözüküyordun, keyfin yerindeydi, falan. takmış kafayı. takmaya devam etsin çünkü o bundan sonra beni anca ekrandan izler.

Hayırlısı olsun ablacım hakkımızda. Sen bitirmişsin buda senin için bi artı bence. Çünkü terkedilmek daha çok koyuyo insana

Hayırlısı olsun ablacım hakkımızda. Sen bitirmişsin buda senin için bi artı bence. Çünkü terkedilmek daha çok koyuyo insana
bitmek zorunda kaldı demek daha doğru ne yazık ki. ama çok arar o beni. değer bilmeyen kim varsa geriye bakınca çok arıyor bence. 8-9 sene ilişkisi olmuş bir kere bile sorgulamadım geçmişini, kıskançlık etmedim. bir kez hesap sormadım. kusurlarıyla kabul ettim ben onu, olduğu gibi. iyisiyle kötüsüyle. ne zaman bişeye canı sıkılsa hep pozitif enerji verdim, umut verdim. çok güzel konuşuyorsun, umut dolu konuşuyorsun derdi. iyi gelirdim ben ona. ama sonra ne oldu, baktı ki iş ilişkiye evriliyor, kaçak oynamaya karar verdi. ilgisizlikler, zorla konuşuyor gibi havalar, planladığım buluşmayı ekmeler. tepki gösterince sanki ben hatalıymışım gibi tepkiler. iletişim problemi vardı. yani konuşulması gereken ama konuşmaktan kaçtığı şeyler. sonra son buluşmada bana demez mi ben uzun ilişkiden çıktım biraz daha zaman lazım (aramızdaki ilişki zamanla şekillencek demeye getirdi yani) e be akıllı o zaman neden ilk tanıştığımızda kalbinin kapıları açık gibi davrandın derler adama. çok düşündüm, 1 hafta kadar izledim her şeyini takip ettim. başkası olduğunu düşünmüyorum açıkçası. şu anda bile düşünmüyorum. zaten o uzun ilişkiden çıktım muhabbeti sanki fren gibiydi benim için. baktım hep ben yazıyorum hep ben soruyorum. nasılsın diyorum, iyiyim diyor sen nasılsın demiyor. anladım ki beni merak etmiyor yani. değersiz hissettim. tatile gittim, bir gün öncesi güzel konuştuk mesajlaştık. geldiğimi haber verdim vs ertesi gün günaydın bitanem diye mesaj attım. soğuk soğuk günaydın demeler, kısa kesmeler, kısa cevaplar vs. dayanamadım ve sonuç ortada işte... o mesajdan sonra çok çökmüş, işe falan gitmemiş günlerce. psikiyatr'dan randevu falan almıştı. öyle işte.

Uzun ilişkiden çıkıp sizi yara bandı niyetine kullanmak istemiş resmen. Ben böyle insanları anlamıyorum ya biraz dur bi dinlen acını yaşa niye hemen başkalarına umut verip hayal kırıklığı yaşatırsınız ki. Çok çökmüş dağılmış bunları dikkate alma bence ablacım aklı önce ki ilişkisinde belli ki. Biraz kırıcı olmuş olabilirim ama kusuruma bakma

aklının bir parçası o ilişkide kalmış orası doğru. ama onu sevdiğini, unutamadığını falan düşünmüyorum. bakışından, ses tonundan vs kesinlikle anlardım. ve sezgilerim çok güçlüdür. aldatılmış, affetmiş. ama affettikten sonra eskisi gibi olamamış. ben düzelemedim ve tekrar ayrıldık, o da evlendi zaten beni aldattığı kişiyle, dedi. yara bandı yapmak istese bir ilişkimiz olurdu bence. ayrıldıktan sonra hayatına aldığı ilk insan ben değilim çünkü. ama düşük ihtimalle de olsa yara bandı olasılığı var. o ilişki ondan maddi manevi çok şey götürmüş. onlar bu sene başında ocak ayında ayrılmışlar, biz haziran sonu tanışmıştık. aradan zaman geçmişti yani. yine de bilemem.

Sevgi olarak içinde bişey kalmamış olsa bile bu yaşadıkları onu yıpratmış olmalı ki çok ağır şeyler aldatılıp daha sonra aldattığı kişiyle evlenmesi. Benden ayrıldıktan sonra o kişinin sevgilisi olması bile koydu ki bu kişi evlenmiş daha çok koymuştur senin eskiye. Duygusal anlamda çok yıprandığı için davranışları o şekildedir belki de.

Belki. Bana koyan ilk baştaki davranışları ile sonradan davranışları arasındaki fark. Bariz ilgi azalması vardı. Kim olsa sevilmediğini, değer görmediğini düşünür. Kötü şeyler yaşamış olabilir ama bunun bedelini bana ödetemez. Zaten hep ilgisiz olsa yapısı bu der geçerdim. Ama her zaman konuşmaya meraklı insan son zamanlarda bu merakı kaybettiyse insan bi noluyor diyor. E bende hisler oluşmaya başlayınca dayanamadım tabii. Zaman zaman tamam da nereye kadar? Bir ilişkide hep bir taraf verici olunca olmuyor işte. Nasip değilmiş napalım. Seven insan ben yoğun çalışıyorum bu yüzden sana ilgi gösteremiyorum demez. Beş dk bile olsa zaman yaratabilir. Arkadaş buluşmasına zaman yaratan insan sizi ekince aaa bu beni seviyor diyemiyorsunuz. Benimle değil başkasıyla olsaydın daha fazla ilgi görürdün demez başkası kelimesini adını alamaz bile. Saçma sapan bişeydi keşke daha farklı olsaydı

Duygu beslediğin insandan ayrılmak çok zor biliyorum ama napalım önümüzde ki maçlara bakacağız bizde zamanla alışacağız o kişinin yokluğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…