- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
Kafasinda bitirdiyse baya düşünmüştür1 ay oldu özlese bi iletişime geçmeye çalışabilirdi. Onun kafasında bitirdiğini düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafasinda bitirdiyse baya düşünmüştür1 ay oldu özlese bi iletişime geçmeye çalışabilirdi. Onun kafasında bitirdiğini düşünüyorum
Bekleyelim demekle amacı oydu zaten bana göre. Başkasına bi bakıp olmıyosa bana tekrar dönebilmek için bekle diyodu. Sosyal medya hesabında kız olarak sadece ben vardım. Ayrıldıktan sonra bi kızı eklemiş. Ama whatspata hiç çevrim içi değil. Eski sevgilisi olmasından da şüphelineyorum. Çünkü bi birlikteyken istek atmıştı kız. Yanii hep o gelirdi barışmak isterdi ben bu kadar üstüne düşmüşken normal de olsa geri çevirmezdi. Bende başkası olduğunu yada olabileceğini düşündümBen edindiğim tecrubelerden karşılıklı olursa herşey ilişki sürüyor ama sizi üzmek istemem hayatinda başka biri olabilir mi böyle durumlardan bu çıkıyor genelde
Kafasinda bitirdiyse baya düşünmüştürayrılmadan önce ki bi kaç hafta çok
Ayrılmadan önce ki bi kaç hafta pek iyi değildik zaten. Düşünmüş olmalı baya bittiğine kendini inandırmış gibiydi ne kadar bekle desedeKafasinda bitirdiyse baya düşünmüştür
İşte sizde beklemeyin birdenbire ortadan kaybolan erkek tekrar dönerse bişeyler denemiştir olmamıştır maalesef bu erkekler birini bulmadan diğerini birakmiyorBekleyelim demekle amacı oydu zaten bana göre. Başkasına bi bakıp olmıyosa bana tekrar dönebilmek için bekle diyodu. Sosyal medya hesabında kız olarak sadece ben vardım. Ayrıldıktan sonra bi kızı eklemiş. Ama whatspata hiç çevrim içi değil. Eski sevgilisi olmasından da şüphelineyorum. Çünkü bi birlikteyken istek atmıştı kız. Yanii hep o gelirdi barışmak isterdi ben bu kadar üstüne düşmüşken normal de olsa geri çevirmezdi. Bende başkası olduğunu yada olabileceğini düşündüm
Benim de hatalarım vardı bazen ilgisiz davranıyordum. Ama ne olursa olsun ikinci şansı hakediyodu ilişkimiz ve seven insan kolayca pes etmez.Çünkü büyük sorunlarımız olmadı. Döneceğini sanmıyorum çünkü yüzü olmaz. Ben o kızı görünce bından iki hafta önce yazıklar olsun şöyle böyle diye mesaj attım engelledim.İşte sizde beklemeyin birdenbire ortadan kaybolan erkek tekrar dönerse bişeyler denemiştir olmamıştır maalesef bu erkekler birini bulmadan diğerini birakmiyor
Canım sanada bir laf ettim bin ah işittim gibi oldu kusura bakmaİşte sizde beklemeyin birdenbire ortadan kaybolan erkek tekrar dönerse bişeyler denemiştir olmamıştır maalesef bu erkekler birini bulmadan diğerini birakmiyor
Yok olur mu öyle şey dinlemeyi severimCanım sanada bir laf ettim bin ah işittim gibi oldu kusura bakma
Sonuç ne oldu peki dönmedi mi4 yıl sürem bir ilişkim olmuştu.beni deli gibi seviyodu tırnaklarımı saç tellerimi falan saklıyodu yani o derece bi deliydi.beni asla bırakamaz kafasındaydım ben.ben de seviyordum tabii ki ama onunki bir başkaydı.ayrılıp barışıyorduk ama dayanamaz ağlar sızlardı barışmak için.velhasıl yine bir ayrılık oldu ayrılmayı kabul edemeyen adam bir anda tamam bitsin dedi ama ben çok rahatım tabi bana geri döneceğine eminim falan.ilk zamanlar ohh bee rahatım kafasındayım 3 hafta falan geçti bu çocuk beni niye aramıyo diye düşünmeye başladım.bi süre daha bekledim sonra ben ulaşmaya çalıştım kiiii adam meğersem birisini bulmuş yeni bir ilişkiye başlamış bile.bizim ayrıldığımız son zamanlarda tanışmışlar tabii arada ben varım ayrılığı da bana yıkınca engeli kalmadı ama benim bunun şokunu ve travmasını atlatmam seneler sürmüştü.bence sizinki de tam böyle bir durum.
Diğer kızdan emin olmak için bekleyelim diyormuş demek. O kesinleşirse sizden vazgeçecek, olmazsa yine size dönecek. Nasıl anladınız başkası olduğunu?Açıklaması tartışmalardan yorulmuş artık bu ilişkiden yana umudu kalmamış. Deneyelim tekrar diye ısrar edince de içinden gelmiyomuş istek heves yokmuş. Madem istek heves yok diye bana 10 gün önce güzel şeyler söylüyosun ve bana hala bekle diyorsun ben üzerine düşünce bitti dedi yoksa ona kalsa hala bekliyoduk. Bekleyelim düşünelim diyodu anca.
Saç teli saklamak tamam da tırnak saklayanı ilk defa duydum4 yıl sürem bir ilişkim olmuştu.beni deli gibi seviyodu tırnaklarımı saç tellerimi falan saklıyodu yani o derece bi deliydi.beni asla bırakamaz kafasındaydım ben.ben de seviyordum tabii ki ama onunki bir başkaydı.ayrılıp barışıyorduk ama dayanamaz ağlar sızlardı barışmak için.velhasıl yine bir ayrılık oldu ayrılmayı kabul edemeyen adam bir anda tamam bitsin dedi ama ben çok rahatım tabi bana geri döneceğine eminim falan.ilk zamanlar ohh bee rahatım kafasındayım 3 hafta falan geçti bu çocuk beni niye aramıyo diye düşünmeye başladım.bi süre daha bekledim sonra ben ulaşmaya çalıştım kiiii adam meğersem birisini bulmuş yeni bir ilişkiye başlamış bile.bizim ayrıldığımız son zamanlarda tanışmışlar tabii arada ben varım ayrılığı da bana yıkınca engeli kalmadı ama benim bunun şokunu ve travmasını atlatmam seneler sürmüştü.bence sizinki de tam böyle bir durum.
Yanii şöyle söyleyim belki size garip gelecek yada beni yargılayanlar olacak belki “ne alaka” diye. Kendisinin hesabında kız olarak sadece ben vardım ve benimle diye değil ilk tanıştığımızda da kız yoktu. Ayrıldıktan iki hafta sonra falan bi kızı eklemiş. Öyle önüne geleni eklemediği için. Birde eski sevgilisi biz birlikteyken istek atmıştı silmişti. Adını bilmiyorum kızın ama.Biyografiden tahminimce eski kızda olabilir. Ama zoruma gidiyo nasıl hemen vazgeçer ve başka tarafa yönelirDiğer kızdan emin olmak için bekleyelim diyormuş demek. O kesinleşirse sizden vazgeçecek, olmazsa yine size dönecek. Nasıl anladınız başkası olduğunu?
Öyle bi değişiktiSaç teli saklamak tamam da tırnak saklayanı ilk defa duydum
Bilemiyorum ama soğumuş gibi. Bence kendi yolunuza bakın en iyisi buYanii şöyle söyleyim belki size garip gelecek yada beni yargılayanlar olacak belki “ne alaka” diye. Kendisinin hesabında kız olarak sadece ben vardım ve benimle diye değil ilk tanıştığımızda da kız yoktu. Ayrıldıktan iki hafta sonra falan bi kızı eklemiş. Öyle önüne geleni eklemediği için. Birde eski sevgilisi biz birlikteyken istek atmıştı silmişti. Adını bilmiyorum kızın ama.Biyografiden tahminimce eski kızda olabilir. Ama zoruma gidiyo nasıl hemen vazgeçer ve başka tarafa yönelir
Bence başka birinden elektirk almış sizi gözden çıkarması bu yüzden..ilişkinizden sıkılmış belliki istediğini alamamış.Arayıp konışmakla hata etmişsiniz .burnu iyice kalkmış.erkeklerin flört dönemimdeki en belirgin özelliğidir bu .önce sizi göklere çıkartıp sonra aşağı bırakır..umarım pişmalık duyacağınız bir şey yaşamamışsınızdır.Merhaba hanımlar bu platformda okuduğum cevaplar burada olgun insanların olduğu kanısına vardırdı beni. Benim bir derdim var bana bi yol gösterin lütfen. Benim 9 aylık bir ilişkim vardı beni o kadar çok sevşyodu ki gözünden sakınıyordu iki eli kanda olsa bile bana zaman yaratıyodu bi şey yapacak olsa mutlaka fikrimi alırdı anlatamam yani böyle sevme görmedim ben. Bende çok seviyodum ama sevgimi belli edemiyodum onun kadar ve o hep eksik hissettiğini değer verilmediğini hissediyodu bundan dolayıda sürekli kavga gürültü tartışma oluyodu. İki kere ayrılmıştık ama dayanamıyodu dönüyordu yada ben dönüyodum. Ama artık o kadar sıkıldık ki tartışmalardan biraz düşünmek istiyorum dedi bekleyelim dedi. Ama ben beklemedim sürekli üstüne gittim ne olacak böyle daha ne kadar bekleyeceğiz diyerek en sonunda aradım yalvardım bile hatta ben seni kaybedince değerini anladım artık değiştim ne olur şans ver diye ama ben üstüne düştükçe o kendini geri çekti ben aylarca hep böyleydim ama sen beni duymadın artık hevesim isteğim kalmadı dedi ne kadar yalvardıysam da daha on gün önce sevdiğini söyleyen be üstüne düşünce neden böyle oldu. En sonunda daha fazla ısrar etmeyeceğim dedim birdaha da asla yazmam sana benim içinde bitmiştir dedim kapattım telefonu. Ama çok seviyorum onu onun gibi tertemiz birini bulamam hiç bir güven problemimiz yada büyük bi sorunumuz olmadı hep ıfak tefek tartışmalar birikti birikti taştı. Bana tekrar döner mi ben kendimi geri çekince böyle durum yaşayan oldu mu?
Herkes birini bulmuştur diyodu ama ben konduramıyodum bu kadar kısa zamanda bulmaz diye ama tamda öyle oldu başkasıyla sevgili şu an. Ayrılıktan daha çok başkasıyla olması koyuyo insana daha bir ay önce bana söylediği güzel sözleri ona söylemesi insanı perişan ediyor. Aramakla hata ettim evet sen bilirsin deyip kestirip atsaydım eminin peşimdeydi yine. Ama ben üstüne düştükçe onun bi tarafları kalktı. Bu kızla evlenirse ben nasıl toparlanırım onu hiç bilmiyorum. Dua ediyorum ki değerimi anlasın.Bence başka birinden elektirk almış sizi gözden çıkarması bu yüzden..ilişkinizden sıkılmış belliki istediğini alamamış.Arayıp konışmakla hata etmişsiniz .burnu iyice kalkmış.erkeklerin flört dönemimdeki en belirgin özelliğidir bu .önce sizi göklere çıkartıp sonra aşağı bırakır..umarım pişmalık duyacağınız bir şey yaşamamışsınızdır.
Üzülmeyin gidenin yolu açık olsun sizde kendi yolunuza bakın bir daha asla aramayın o ararsada asla hemen cevaplamayın...peşinden koşan siz olmayın!
Tavrınız net olsun
ablam konduramadığımız ne varsa yapıyorlar emin ol.Herkes birini bulmuştur diyodu ama ben konduramıyodum bu kadar kısa zamanda bulmaz diye ama tamda öyle oldu başkasıyla sevgili şu an. Ayrılıktan daha çok başkasıyla olması koyuyo insana daha bir ay önce bana söylediği güzel sözleri ona söylemesi insanı perişan ediyor. Aramakla hata ettim evet sen bilirsin deyip kestirip atsaydım eminin peşimdeydi yine. Ama ben üstüne düştükçe onun bi tarafları kalktı. Bu kızla evlenirse ben nasıl toparlanırım onu hiç bilmiyorum. Dua ediyorum ki değerimi anlasın.
Ahh ahh ablacım döneceğinden yana hiç ümidim yok ah bi keşke dönse sadece hadi yavrum güle güle desem bile içim öyle bi soğuyacak ki. Yoksa tekrardan başlama gibi niyetim zaten yok.ablam konduramadığımız ne varsa yapıyorlar emin ol.
sevgiden mevgiden anlamaz bunlar.
git kedi köpek sev, sokaktaki çoluğu çocuğu sevindir yine bunu sevme senin sevgini hak etmiyor çünkü.
sadrazam t..ndan mı düştü de bu ego bu bi taraf kalkması var bunlarda ben anlamıyorum.
basss bas her yerden engeli, defet hayatından, acını yaşa ve zamana bırak, nasıl olsa alışacaksın.
geri dönmeye kalkarsa da sözlerinle tokat manyağı yapar o havasını indirirsin. ya da hiç umursamaz sen de hayatına devam edersin.
hep aynı senaryo, değerini illa ki anlar ama iş işten geçer. asıl zevkli olan kısım o zaten, değerini anlayıp geri dönmek isteğinde güzel bir tekme vurmak.
boşver ablam bak sen hayatına, zamanla moral bozukluğun da geçer. her yerden silindiyse inan bana daha kolay. ben inat ettim silmiyorum, saçma sapan paylaşımlarını görüyorum o silsin diye dua ediyorum o da silmiyor. saçma bir girdabın içine girdim yani biraz daha bekleyip sileceğim ben, yeter. sildiysen ve sağda solda görme şansın yoksa sevin bence. hiç bakma sosyal medyasına falan. tam bakasın geldiği anda tut kendini başka bir iş yap bişey yap.Ahh ahh ablacım döneceğinden yana hiç ümidim yok ah bi keşke dönse sadece hadi yavrum güle güle desem bile içim öyle bi soğuyacak ki. Yoksa tekrardan başlama gibi niyetim zaten yok.