Geri döner mi

Ben edindiğim tecrubelerden karşılıklı olursa herşey ilişki sürüyor ama sizi üzmek istemem hayatinda başka biri olabilir mi böyle durumlardan bu çıkıyor genelde
Bekleyelim demekle amacı oydu zaten bana göre. Başkasına bi bakıp olmıyosa bana tekrar dönebilmek için bekle diyodu. Sosyal medya hesabında kız olarak sadece ben vardım. Ayrıldıktan sonra bi kızı eklemiş. Ama whatspata hiç çevrim içi değil. Eski sevgilisi olmasından da şüphelineyorum. Çünkü bi birlikteyken istek atmıştı kız. Yanii hep o gelirdi barışmak isterdi ben bu kadar üstüne düşmüşken normal de olsa geri çevirmezdi. Bende başkası olduğunu yada olabileceğini düşündüm

İşte sizde beklemeyin birdenbire ortadan kaybolan erkek tekrar dönerse bişeyler denemiştir olmamıştır maalesef bu erkekler birini bulmadan diğerini birakmiyor

İşte sizde beklemeyin birdenbire ortadan kaybolan erkek tekrar dönerse bişeyler denemiştir olmamıştır maalesef bu erkekler birini bulmadan diğerini birakmiyor
Benim de hatalarım vardı bazen ilgisiz davranıyordum. Ama ne olursa olsun ikinci şansı hakediyodu ilişkimiz ve seven insan kolayca pes etmez.Çünkü büyük sorunlarımız olmadı. Döneceğini sanmıyorum çünkü yüzü olmaz. Ben o kızı görünce bından iki hafta önce yazıklar olsun şöyle böyle diye mesaj attım engelledim.

4 yıl sürem bir ilişkim olmuştu.beni deli gibi seviyodu tırnaklarımı saç tellerimi falan saklıyodu yani o derece bi deliydi.beni asla bırakamaz kafasındaydım ben.ben de seviyordum tabii ki ama onunki bir başkaydı.ayrılıp barışıyorduk ama dayanamaz ağlar sızlardı barışmak için.velhasıl yine bir ayrılık oldu ayrılmayı kabul edemeyen adam bir anda tamam bitsin dedi ama ben çok rahatım tabi bana geri döneceğine eminim falan.ilk zamanlar ohh bee rahatım kafasındayım 3 hafta falan geçti bu çocuk beni niye aramıyo diye düşünmeye başladım.bi süre daha bekledim sonra ben ulaşmaya çalıştım kiiii adam meğersem birisini bulmuş yeni bir ilişkiye başlamış bile.bizim ayrıldığımız son zamanlarda tanışmışlar tabii arada ben varım ayrılığı da bana yıkınca engeli kalmadı ama benim bunun şokunu ve travmasını atlatmam seneler sürmüştü.bence sizinki de tam böyle bir durum.

Sonuç ne oldu peki dönmedi mi

Diğer kızdan emin olmak için bekleyelim diyormuş demek. O kesinleşirse sizden vazgeçecek, olmazsa yine size dönecek. Nasıl anladınız başkası olduğunu?

Saç teli saklamak tamam da tırnak saklayanı ilk defa duydum

Diğer kızdan emin olmak için bekleyelim diyormuş demek. O kesinleşirse sizden vazgeçecek, olmazsa yine size dönecek. Nasıl anladınız başkası olduğunu?
Yanii şöyle söyleyim belki size garip gelecek yada beni yargılayanlar olacak belki “ne alaka” diye. Kendisinin hesabında kız olarak sadece ben vardım ve benimle diye değil ilk tanıştığımızda da kız yoktu. Ayrıldıktan iki hafta sonra falan bi kızı eklemiş. Öyle önüne geleni eklemediği için. Birde eski sevgilisi biz birlikteyken istek atmıştı silmişti. Adını bilmiyorum kızın ama.Biyografiden tahminimce eski kızda olabilir. Ama zoruma gidiyo nasıl hemen vazgeçer ve başka tarafa yönelir

Bilemiyorum ama soğumuş gibi. Bence kendi yolunuza bakın en iyisi bu

Bence başka birinden elektirk almış sizi gözden çıkarması bu yüzden..ilişkinizden sıkılmış belliki istediğini alamamış.Arayıp konışmakla hata etmişsiniz .burnu iyice kalkmış.erkeklerin flört dönemimdeki en belirgin özelliğidir bu .önce sizi göklere çıkartıp sonra aşağı bırakır..umarım pişmalık duyacağınız bir şey yaşamamışsınızdır.
Üzülmeyin gidenin yolu açık olsun sizde kendi yolunuza bakın bir daha asla aramayın o ararsada asla hemen cevaplamayın...peşinden koşan siz olmayın!
Tavrınız net olsun

Herkes birini bulmuştur diyodu ama ben konduramıyodum bu kadar kısa zamanda bulmaz diye ama tamda öyle oldu başkasıyla sevgili şu an. Ayrılıktan daha çok başkasıyla olması koyuyo insana daha bir ay önce bana söylediği güzel sözleri ona söylemesi insanı perişan ediyor. Aramakla hata ettim evet sen bilirsin deyip kestirip atsaydım eminin peşimdeydi yine. Ama ben üstüne düştükçe onun bi tarafları kalktı. Bu kızla evlenirse ben nasıl toparlanırım onu hiç bilmiyorum. Dua ediyorum ki değerimi anlasın.

ablam konduramadığımız ne varsa yapıyorlar emin ol.
sevgiden mevgiden anlamaz bunlar.
git kedi köpek sev, sokaktaki çoluğu çocuğu sevindir yine bunu sevme senin sevgini hak etmiyor çünkü.
sadrazam t..ndan mı düştü de bu ego bu bi taraf kalkması var bunlarda ben anlamıyorum.
basss bas her yerden engeli, defet hayatından, acını yaşa ve zamana bırak, nasıl olsa alışacaksın.
geri dönmeye kalkarsa da sözlerinle tokat manyağı yapar o havasını indirirsin. ya da hiç umursamaz sen de hayatına devam edersin.
hep aynı senaryo, değerini illa ki anlar ama iş işten geçer. asıl zevkli olan kısım o zaten, değerini anlayıp geri dönmek isteğinde güzel bir tekme vurmak.

Ahh ahh ablacım döneceğinden yana hiç ümidim yok ah bi keşke dönse sadece hadi yavrum güle güle desem bile içim öyle bi soğuyacak ki. Yoksa tekrardan başlama gibi niyetim zaten yok.

Ahh ahh ablacım döneceğinden yana hiç ümidim yok ah bi keşke dönse sadece hadi yavrum güle güle desem bile içim öyle bi soğuyacak ki. Yoksa tekrardan başlama gibi niyetim zaten yok.
boşver ablam bak sen hayatına, zamanla moral bozukluğun da geçer. her yerden silindiyse inan bana daha kolay. ben inat ettim silmiyorum, saçma sapan paylaşımlarını görüyorum o silsin diye dua ediyorum o da silmiyor. saçma bir girdabın içine girdim yani biraz daha bekleyip sileceğim ben, yeter. sildiysen ve sağda solda görme şansın yoksa sevin bence. hiç bakma sosyal medyasına falan. tam bakasın geldiği anda tut kendini başka bir iş yap bişey yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…