Siz neden zamanında uzak durdunuz ?Merhaba hanımlar bu platformda okuduğum cevaplar burada olgun insanların olduğu kanısına vardırdı beni. Benim bir derdim var bana bi yol gösterin lütfen. Benim 9 aylık bir ilişkim vardı beni o kadar çok sevşyodu ki gözünden sakınıyordu iki eli kanda olsa bile bana zaman yaratıyodu bi şey yapacak olsa mutlaka fikrimi alırdı anlatamam yani böyle sevme görmedim ben. Bende çok seviyodum ama sevgimi belli edemiyodum onun kadar ve o hep eksik hissettiğini değer verilmediğini hissediyodu bundan dolayıda sürekli kavga gürültü tartışma oluyodu. İki kere ayrılmıştık ama dayanamıyodu dönüyordu yada ben dönüyodum. Ama artık o kadar sıkıldık ki tartışmalardan biraz düşünmek istiyorum dedi bekleyelim dedi. Ama ben beklemedim sürekli üstüne gittim ne olacak böyle daha ne kadar bekleyeceğiz diyerek en sonunda aradım yalvardım bile hatta ben seni kaybedince değerini anladım artık değiştim ne olur şans ver diye ama ben üstüne düştükçe o kendini geri çekti ben aylarca hep böyleydim ama sen beni duymadın artık hevesim isteğim kalmadı dedi ne kadar yalvardıysam da daha on gün önce sevdiğini söyleyen be üstüne düşünce neden böyle oldu. En sonunda daha fazla ısrar etmeyeceğim dedim birdaha da asla yazmam sana benim içinde bitmiştir dedim kapattım telefonu. Ama çok seviyorum onu onun gibi tertemiz birini bulamam hiç bir güven problemimiz yada büyük bi sorunumuz olmadı hep ıfak tefek tartışmalar birikti birikti taştı. Bana tekrar döner mi ben kendimi geri çekince böyle durum yaşayan oldu mu?
Sizde kaçan kovalanır durumu olmuş bence siz de sevmiyorsunuz sevdiğinizi sanıyorsunuz erkek arkadaşınız da başta çok bağlanmış siz kaçtıkça kovalamış ama durum tersine dönünce soğumuş uzaklaşmış demek ki gerçekten sevmiyomuş. Yani bu benim düşüncem çok sevseydi sizi üzemezdi bence asla yazmayın o şekilde kapatmanız iyi olmuş eğer sizi seviyosa zaten yazacaktırMerhaba hanımlar bu platformda okuduğum cevaplar burada olgun insanların olduğu kanısına vardırdı beni. Benim bir derdim var bana bi yol gösterin lütfen. Benim 9 aylık bir ilişkim vardı beni o kadar çok sevşyodu ki gözünden sakınıyordu iki eli kanda olsa bile bana zaman yaratıyodu bi şey yapacak olsa mutlaka fikrimi alırdı anlatamam yani böyle sevme görmedim ben. Bende çok seviyodum ama sevgimi belli edemiyodum onun kadar ve o hep eksik hissettiğini değer verilmediğini hissediyodu bundan dolayıda sürekli kavga gürültü tartışma oluyodu. İki kere ayrılmıştık ama dayanamıyodu dönüyordu yada ben dönüyodum. Ama artık o kadar sıkıldık ki tartışmalardan biraz düşünmek istiyorum dedi bekleyelim dedi. Ama ben beklemedim sürekli üstüne gittim ne olacak böyle daha ne kadar bekleyeceğiz diyerek en sonunda aradım yalvardım bile hatta ben seni kaybedince değerini anladım artık değiştim ne olur şans ver diye ama ben üstüne düştükçe o kendini geri çekti ben aylarca hep böyleydim ama sen beni duymadın artık hevesim isteğim kalmadı dedi ne kadar yalvardıysam da daha on gün önce sevdiğini söyleyen be üstüne düşünce neden böyle oldu. En sonunda daha fazla ısrar etmeyeceğim dedim birdaha da asla yazmam sana benim içinde bitmiştir dedim kapattım telefonu. Ama çok seviyorum onu onun gibi tertemiz birini bulamam hiç bir güven problemimiz yada büyük bi sorunumuz olmadı hep ıfak tefek tartışmalar birikti birikti taştı. Bana tekrar döner mi ben kendimi geri çekince böyle durum yaşayan oldu mu?
Dönmezse bende gerçekten sevmediğimi düşüneceğim. Bakalım neler olacakSizde kaçan kovalanır durumu olmuş bence siz de sevmiyorsunuz sevdiğinizi sanıyorsunuz erkek arkadaşınız da başta çok bağlanmış siz kaçtıkça kovalamış ama durum tersine dönünce soğumuş uzaklaşmış demek ki gerçekten sevmiyomuş. Yani bu benim düşüncem çok sevseydi sizi üzemezdi bence asla yazmayın o şekilde kapatmanız iyi olmuş eğer sizi seviyosa zaten yazacaktır
Aynen öyle kardeşim.Baskasini bulmus
Dönmek ne kelime başkasını bulmuşMerhaba döndü mü? benzer bir durumu yaşıyorum
Erkeklerin sabrı bitince sevgisi de bitiyor geri döner mi zor gibiMerhaba hanımlar bu platformda okuduğum cevaplar burada olgun insanların olduğu kanısına vardırdı beni. Benim bir derdim var bana bi yol gösterin lütfen. Benim 9 aylık bir ilişkim vardı beni o kadar çok sevşyodu ki gözünden sakınıyordu iki eli kanda olsa bile bana zaman yaratıyodu bi şey yapacak olsa mutlaka fikrimi alırdı anlatamam yani böyle sevme görmedim ben. Bende çok seviyodum ama sevgimi belli edemiyodum onun kadar ve o hep eksik hissettiğini değer verilmediğini hissediyodu bundan dolayıda sürekli kavga gürültü tartışma oluyodu. İki kere ayrılmıştık ama dayanamıyodu dönüyordu yada ben dönüyodum. Ama artık o kadar sıkıldık ki tartışmalardan biraz düşünmek istiyorum dedi bekleyelim dedi. Ama ben beklemedim sürekli üstüne gittim ne olacak böyle daha ne kadar bekleyeceğiz diyerek en sonunda aradım yalvardım bile hatta ben seni kaybedince değerini anladım artık değiştim ne olur şans ver diye ama ben üstüne düştükçe o kendini geri çekti ben aylarca hep böyleydim ama sen beni duymadın artık hevesim isteğim kalmadı dedi ne kadar yalvardıysam da daha on gün önce sevdiğini söyleyen be üstüne düşünce neden böyle oldu. En sonunda daha fazla ısrar etmeyeceğim dedim birdaha da asla yazmam sana benim içinde bitmiştir dedim kapattım telefonu. Ama çok seviyorum onu onun gibi tertemiz birini bulamam hiç bir güven problemimiz yada büyük bi sorunumuz olmadı hep ıfak tefek tartışmalar birikti birikti taştı. Bana tekrar döner mi ben kendimi geri çekince böyle durum yaşayan oldu mu?
10 gün önce senden vazgeçemiyorum deyip 10 gün sonra ben üzerine düşünce hevesim kalmadı demek. Bu kadar kolay mı bitiyor sevgi. Kendisi bilir artık beklemiyorum bende zaten. Naparlarsa yapsın gerçekten sevmiş olsaydı ortada büyük bi şey yokken kolayca pes etmezdiErkeklerin sabrı bitince sevgisi de bitiyor geri döner mi zor gibi
Dengesiz olanları var işte böyle benimde bir gün önce güzel sözler soyleyip ertesi gün her yerden engelleyen biri olmuştu belki sizinki farklı olur10 gün önce senden vazgeçemiyorum deyip 10 gün sonra ben üzerine düşünce hevesim kalmadı demek. Bu kadar kolay mı bitiyor sevgi. Kendisi bilir artık beklemiyorum bende zaten. Naparlarsa yapsın gerçekten sevmiş olsaydı ortada büyük bi şey yokken kolayca pes etmezdi
Sonuç noldu peki.Dengesiz olanları var işte böyle benimde bir gün önce güzel sözler soyleyip ertesi gün her yerden engelleyen biri olmuştu belki sizinki farklı olur
Zaten engellemeden önce gece bir mesaj atmıştı sana karşı bisey hissedemedim biz olamayız falan ben şok tabi bir önceki gün Elele sinemadayiz falan toparlanmmam uzun sürdü o iki sene falan oluyor hala engelleyiyim kayıplara karıştı zaten şu an sevgilim var iyiki gitti diyorum sonu olmayacak biseydi ailesinden çok kötü olaylar yaşamıştı.kendisini bana layık görmüyordu problemliydi.umarim siz barisirsinizSonuç noldu peki.
Layık görmüyodu derken seni mi kendinden üstün görüyodu. Kendini mi senden. Bizim ki çok farklı sevgisinden emindim hala eminim sevdiğine aylarca rol yapmış olamaz. Ama heves bu kadar çabuk bitiyo onu anlayamıyorum. Artık gelse de bir gelmesede. Aklıma gelmiyo desem yalan olur sürekli aklımda 1 ay olacak nerdeyse ayrılalı.Zaten engellemeden önce gece bir mesaj atmıştı sana karşı bisey hissedemedim biz olamayız falan ben şok tabi bir önceki gün Elele sinemadayiz falan toparlanmmam uzun sürdü o iki sene falan oluyor hala engelleyiyim kayıplara karıştı zaten şu an sevgilim var iyiki gitti diyorum sonu olmayacak biseydi ailesinden çok kötü olaylar yaşamıştı.kendisini bana layık görmüyordu problemliydi.umarim siz barisirsiniz
Size açıklama yapmadığı için böyle hissediyorsunuz en azından bisey dese daha rahat olursunuz.beni üstün görüyordu ben üniversite o lise mezunuydu ama kulturluyduLayık görmüyodu derken seni mi kendinden üstün görüyodu. Kendini mi senden. Bizim ki çok farklı sevgisinden emindim hala eminim sevdiğine aylarca rol yapmış olamaz. Ama heves bu kadar çabuk bitiyo onu anlayamıyorum. Artık gelse de bir gelmesede. Aklıma gelmiyo desem yalan olur sürekli aklımda 1 ay olacak nerdeyse ayrılalı.
Belki biraz zaman geçtikten sonra ozleyebilirSize açıklama yapmadığı için böyle hissediyorsunuz en azından bisey dese daha rahat olursunuz.beni üstün görüyordu ben üniversite o lise mezunuydu ama kulturluydu
Açıklaması tartışmalardan yorulmuş artık bu ilişkiden yana umudu kalmamış. Deneyelim tekrar diye ısrar edince de içinden gelmiyomuş istek heves yokmuş. Madem istek heves yok diye bana 10 gün önce güzel şeyler söylüyosun ve bana hala bekle diyorsun ben üzerine düşünce bitti dedi yoksa ona kalsa hala bekliyoduk. Bekleyelim düşünelim diyodu anca.Size açıklama yapmadığı için böyle hissediyorsunuz en azından bisey dese daha rahat olursunuz.beni üstün görüyordu ben üniversite o lise mezunuydu ama kulturluydu
1 ay oldu özlese bi iletişime geçmeye çalışabilirdi. Onun kafasında bitirdiğini düşünüyorumBelki biraz zaman geçtikten sonra ozleyebilir
Ben edindiğim tecrubelerden karşılıklı olursa herşey ilişki sürüyor ama sizi üzmek istemem hayatinda başka biri olabilir mi böyle durumlardan bu çıkıyor geneldeAçıklaması tartışmalardan yorulmuş artık bu ilişkiden yana umudu kalmamış. Deneyelim tekrar diye ısrar edince de içinden gelmiyomuş istek heves yokmuş. Madem istek heves yok diye bana 10 gün önce güzel şeyler söylüyosun ve bana hala bekle diyorsun ben üzerine düşünce bitti dedi yoksa ona kalsa hala bekliyoduk. Bekleyelim düşünelim diyodu anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?