Çocuklara ve kendisine zengin bakıcı bulma derdine düşmüş bu adam, yani bu yaşa kadar evlenmemişsiniz belki bunun eksikliğini hissettiniz ama en azından başka çocukların derdini, harcamasını, çekmemişsiniz hayatınızda saçma sapan bir koca sokmamışsınız, şuan her şeyiniz var ve rahatsınız neden bunu bozup kendinizi o adama kullandırtasınız?Merhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri
Neden evde kalasın. Maddi gücün ve bi mesleğin var sonuçta. Yaşında çok geçmiş değil. Ayni hataya tekrar düşme. Şimdi sira senin evine arabana gelmiştir yemek için. İletişimi kes senin yoluna daha iyileri çıkacaktır. Bu insandan sana fayda gelmez.Merhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri
Ön teker nereye giderse arka teker oraya gider sakın inanmayin hayatınızı,imkanlarımızı mahvetmeyin evde kaldım diye de düşünmeyin boyleleriyle evlenecekseniz hiç evlenmeyin bence emin olun daha iyi kendi hayatınızı kendi elinizle mahvedersiniz bu adam değişmezMerhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri
konuyu okumadım başlığa istinaden çocuğunuz yoksa boşanmış çocuklu adamlardan uzak durun dertsiz başınıza dert almayınMerhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri
Bebeım sen evde kalmadın. Bılıyorum yalnızlık çok zor. Biliorum karsınkoyamıosun alıstın. Ama hayatını bıtırırsın. Yapma. Iletısımı kes. Şu ankı durumundan daha mutsuz olucaksın.Merhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri
Allah aşkına kendine dert mi arıyorsun?Bırak ne hâlleri varsa görsünler.Bu güne kadar kendilerini düşünmeyen insanlar için ne yapacaksınız ki?Adamin güvenli limanisin yanmaları bundanMerhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri
Adamın karisi degilsiniz.Karisamazsiniz harcamasına bekar birini bulun sizde.Merhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri
Benim kız kardeşim 44 yasinda ,onun da işi var evi arabası var, kimler çıktı karşısına eledi..2 çocuklu birini asla istemez...Merhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri
Kendi ekonomik özgürlüğüne sahipsin kimseye ihtiyacın yok. Ken parasının hesabini yapamayan biri ile zor Heleki alkola meyilli olan biri ile zor özgürlüğünün tadını çıkar bu evlilik seni yorar arkadaşım verdiğin karardan dönme benim kaynim 40 yaşında evlendi evlendiği bayan 41 yaşındaydı ilk evlilikleriydi. Benim eşim 37 yaşındaydı evlendigimizde bazen geç olur ama çok güzel olur yakma basiniMerhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri
Seni sevmiyor sadece menfaati doğrultusunda seni aramis yalvarmisMerhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri
Eş durumundan kalmayı planlıyor, kendini kaktıracak başka enayi de bulamamış tabi, aaa şurda bir Como vardı bakim orda mı hâlâ diye bi bakmış bi de ne görsün hâlâ da ordasınız.Merhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri