Geri dönen iki cocuklu sevgili

Deli misin ayol ne işin var sarhoş iki çocuklu har vurup harman savuran bulduğunu bulduğu gün yiyen yarınını düşünmeyen biriyle.
Hem bu herif niye boşanmış sebep neymiş.
Sen kanatsız melek olsan o adamı yola getiremezsin. Hem evde kalmayayım ne demek yahu. Böyle biriyle evleneceğine ömür boyu bekar kal. Sanki evlenmek meziyetmiş gibi.
Hayır yani adamın bir artısı olsa dicem ki düşün bir şans daha ver kaçırma(hoş alkolik her türlü çekilmez de neyse). Adam resmen seni maddi manevi sömürecek. İkna etmek için de tabiki öldüm bittim aşkından diyecek. Müge anlının dediği gibi Allah cezanı versin diyecek hali yokya.

Çocuklara ve kendisine zengin bakıcı bulma derdine düşmüş bu adam, yani bu yaşa kadar evlenmemişsiniz belki bunun eksikliğini hissettiniz ama en azından başka çocukların derdini, harcamasını, çekmemişsiniz hayatınızda saçma sapan bir koca sokmamışsınız, şuan her şeyiniz var ve rahatsınız neden bunu bozup kendinizi o adama kullandırtasınız?

Neden evde kalasın. Maddi gücün ve bi mesleğin var sonuçta. Yaşında çok geçmiş değil. Ayni hataya tekrar düşme. Şimdi sira senin evine arabana gelmiştir yemek için. İletişimi kes senin yoluna daha iyileri çıkacaktır. Bu insandan sana fayda gelmez.

Ön teker nereye giderse arka teker oraya gider sakın inanmayin hayatınızı,imkanlarımızı mahvetmeyin evde kaldım diye de düşünmeyin boyleleriyle evlenecekseniz hiç evlenmeyin bence emin olun daha iyi kendi hayatınızı kendi elinizle mahvedersiniz bu adam değişmez

konuyu okumadım başlığa istinaden çocuğunuz yoksa boşanmış çocuklu adamlardan uzak durun dertsiz başınıza dert almayın

Sizden başka yiyecek birini bulamadığı için gelmiş olabilir mi? Ne diye elin iki çocuklu koca adamına bakasınız. Hemde çocuklar ortak bile değil. O çocuklarına siz ona ve masraflarına ve alkolüne ve getirdiği nice sorunlara bakacaksınız.

Bebeım sen evde kalmadın. Bılıyorum yalnızlık çok zor. Biliorum karsınkoyamıosun alıstın. Ama hayatını bıtırırsın. Yapma. Iletısımı kes. Şu ankı durumundan daha mutsuz olucaksın.

Allah aşkına kendine dert mi arıyorsun?Bırak ne hâlleri varsa görsünler.Bu güne kadar kendilerini düşünmeyen insanlar için ne yapacaksınız ki?Adamin güvenli limanisin yanmaları bundan

Adamın karisi degilsiniz.Karisamazsiniz harcamasına bekar birini bulun sizde.

Benim kız kardeşim 44 yasinda ,onun da işi var evi arabası var, kimler çıktı karşısına eledi..2 çocuklu birini asla istemez...

Sizi incitmek istemem ama değersizlik hissi mi yaşıyorsunuz? Kendinizi daha iyilerine layık bulmuyor musunuz ? Hem bu adam doğuya tayini çıkınca evlenme teklif etmiş, orada kimi bulacak kısa yoldan sizi bağlamak istemiş..Farz edelim cok iyi biri ama inanın evlenince 2 çocuğu hep sorun olacak...siz daha evlenmeden harcamalara takilmissiniz evlenince daha da gözünüze çarpacak...

Kendinize yatırım yapın, extra bir yabancı dil öğrenin vs bakiminiza özen gösterin, gardrobunuzu yenileyin ,modaya uygun parçalar alıp kombin yapın, iddialı makyaj yapın ve iş çıkışları hobi dil kursları vs bunlara gidin ,kendinizi daha iyi hissedeceksiniz...37 yas bu zamanda hiç te evde kalma yasi değil küçük bir köyde kasabada oturmuyorsaniz..Ve mutlaka spora gidin reformer pilates vs vücudunuz şekillendikce kendinizi muhteşem hissedeceksiniz...kisaca yeni insanlara açık olun elbet cok daha iyisi hayatınıza girecek...

Su adami da bırakın yaaa, bulunmaz hint kumaşı mı?gitsin çocuklarına dadı tutsun!

Kendi ekonomik özgürlüğüne sahipsin kimseye ihtiyacın yok. Ken parasının hesabini yapamayan biri ile zor Heleki alkola meyilli olan biri ile zor özgürlüğünün tadını çıkar bu evlilik seni yorar arkadaşım verdiğin karardan dönme benim kaynim 40 yaşında evlendi evlendiği bayan 41 yaşındaydı ilk evlilikleriydi. Benim eşim 37 yaşındaydı evlendigimizde bazen geç olur ama çok güzel olur yakma basini

Comocum Tabiki hayırrrr dönmesine sevindim ama at gibi giden it gibi geliyor di mi , evde kalmadın artık evde kalmak diye bir şey yok, 20 de evlenip 22 de boşanıyor insanlar ya da durup durup 45 de evleniyorlar vs vs. Toplum baskısı biyolojik saat var üzerinde Tabiki ama senin elinden gelen bir şey yok ki, dengin biri olursa zaten evlenirsin.

Bu 2 cocuk 1 eski eş sorumsuz eşle evlenirsen en fazla durdu durdu bunu buldu derler.

Adam seni liman olarak görüyor hazır evi arabası olan bekar kadın hiç olmadı evlenirim bi nevi emeklilik gibi garanti, ona bu yüzü verme sakın evlenme boşanırsın bu sefer de Allah korusun 40 yaşında boşandım ne yapacağım diye üzülürken bulursun kendini

Seni sevmiyor sadece menfaati doğrultusunda seni aramis yalvarmis

Lutfen ama lutfen hayatindan tamamen def et şu adamı. Kimse degismez, degismis numarasi yapar. Istedigi olunca da eski haline döner. Umarim dogru karari verirsin ve bu adami hayatina hic almazsin.

Evde kalmadınız sadece evlenmeyi tercih etmediniz hepsi bu.
Adamın tek bir iyi o özelliği yok bence.
Yapmayın etmeyin uzak durun.

Eş durumundan kalmayı planlıyor, kendini kaktıracak başka enayi de bulamamış tabi, aaa şurda bir Como vardı bakim orda mı hâlâ diye bi bakmış bi de ne görsün hâlâ da ordasınız.

Asıl bu adamla evlenirseniz evde kalacaksınız. İliğinize kadar soyacak sizi, simit sarayına gidemeyecek hale geleceksiniz; bi de kendi aleminde rakı masaları eşliğinde vur patlasın çal oynasın takılmaya devam edecek sizi evde bırakıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…