Geri dönen iki cocuklu sevgili

Bide kendinize sacma sapan evde kaldim falan demeyin .30.utu yapilan evlilikler.daha saglikli oluyor . Yasiniz genc kendinize ekonomik olarakta duzeni oturmus birini bulursaniz dadindan yenmez valla .siz biran once bu asalaktan kurtulmaya bakin .adamin tayini cikmis evlenseniz gelemeyecek bile .alkol demek oara savurganligi ve aldatma demek kendinizi sakin buna layik gormeyin.bide evleneceginiz kiside suna bakin ben kucuk bir kiz olsam babam bu adam olsun ister miydim ?
Bunu yaptiginizda bakis aciniz degisecek .
Adam daha ilk coxuklarina bakamiyor 2.kiyafet alip banalik yaptigini zannediyor .geleceklerine bir yatirim yapamiyor.sizden cocugu olsa onda birsey veremeyecek ne olur yapmayin

şaka mı bu konu? adamı komple çıkarın hayatınızdan. böyle asalak biri hayatınızda olmasındansa kaliteli yalnızlık daha iyidir. adam tam bir yiyici. adamın iki çocuğu varmış. öncelik her zaman çocuk olmak zorunda. kendinize yazık etmeyin.

Ay sakın. Mittirip gitsin. Evlenmiş olmak için evlenip sonra başınızı taşlara vurursunuz ama boşanmak kolay değil

senin binbir güçle biriktirip aldığın evinle araban güçlükle kazandığın maaşın bozdurulup bozdurulup milletin keyfe keder harcamasına gitsin oh ne ala.
kenarda üç kuruş paran olmaz. İhtiyaçların için birikim olmaz. Kendine ait tek bir alan kalmaz. Adamın huyu huy değil, geldiği gibi har vurup harmana savursun.
Ayrıca gençsin. Elaleme saçacak parayla kendine Yatırım yapsan çiçek gibi koca bulursun.

Senelerce okuyup çalışıp bir şeyler yapmışsınız. Şuan kendim için yaptım diyebilirsiniz. Ama evlenirseniz o iş öyle olmaz.
Karşıdaki kişi evlenmiş, boşanmış ve çocuklu. Bir çok şeye doymuş insan belki sizden bir çocuk bile istemeyecek. İletişimde olması gereken bir eski eşi sizden başka düşünmesi gereken iki çocuğu olacak. Sürekli pürüz halinde yaşayıp gideceksiniz. Evinizin,arabanızın olması onun için bir kolaylik kendisi alem yapsa bile ay sonunu düşünmesi gerekmeyecek belki de size güvenip.

Çok iyi biri olsa eski eşi olan kadın boşanır mıydı?

Evlenmeyin evlenirseniz de büyük bir şart koşun öyle evlenenin bu erkekleri yatırımlık borca sokmadan akillandirmak mümkün olmuyor pek istisnalar dışında.

Tamamen planlı bir evlilik düşünüyor,sakın kanma.Büyüdükçe o çocukların masrafı da büyüyecek.Bence size maddi açıdan sırtını dayamak istiyor.Ömür boyu onları doyuracağım diyorsanız devam edin.Bence kendinizi yakmayın.Markaya,harcamaya almışmışlar ,asla değişmezler.Önünüza daha iyi kişiler çakabilir.Evlenmek için aşka evlenmeyin,yer bitirirler sizi.Dertsiz başınıza dert almayın.

Çok değil, 6 ay sonra başınızı vuracak yer ararsınız! Gireceğiniz o girdaptan da kolay kolay kurtulamazssınız. Hadi maddiyatı geçtim, tükenmiş halinizle yorgun, bitkin, öfkeli dengesini kaybetmiş kaybolmuş bir insana dönüşürsünüz. Bu adam size daha fazlasını vaadetmiyor, o kadar net ki aslında. Lütfen GÖRÜN..

Onunki sevmek değil. Kendine enayi arıyor.
O yesin içsin ekmek elden su gölden.
Çocuklarınada part time bakıcı oh ne güzel.
Sakın evlenme. Yada maddiyatınız ayrı olsun.

Böyle dusuncesiz insanlari anlamıyorum, biz çocuklara gelecek olsun diye yemiyoruz,gezmiyoruz herseyden fedekarlik yapıyoruz. Millet har vurup harman savuruyor, biz mi yanlisiz onlar mı anlamadim. Konu sahibi, bu adamdan bi cacık olmaz, olsa karısı bosamazdi.

Gencecik aklı başında mesleği çok iyi olan bir kadın olarak kendine 2 çocuklu alkolik beş parasız birini yakıştıramazsın bence.
Gözlemlediğim çocuklu boşanmış erkekler kimseyi sevemiyor. Sadece kendisine çok afedersin enayi arıyor. Ya para ya cinsellik ya temizlikçi ya çocuğuna bakıcı

Bosanmis cocuklu adamla evlenirken 2, 3, 5, 10 defa düşünsün kadinlar. Kimse beni linclemesin ama bu cografyada kadinlar ne yasarsa yasasin bosanmaktan hep kaciyor, artik son raddede bosaniyolar.Elbet sorunun kadindan ciktigi konular vardir, karşılıklı anlaşıp medeni sekilde bosananlar vardir, kabul ediyorum. Ancak bizim ulkede agam pasam diye yetistirilip, hicbir sorumluluk verilmeden buyutulen erkekler cogunlukta. Onlarda evlenince eslerinden kendilerine annelik yapmalarini bekliyor.

Konu sahibi size gelince adamin neden bosadigi ortada. Alkol, bunaltici derecede kiskanclik, dengesiz tavirlar, sorumsuz yaşam tarzi. 2 cocugun masraflarina dolayli yoldan sizde ortak olacaksiniz. Nasil mi? Adam cocuklara alisvrris yapip, kalan parayı raki sofrasinda harcadigi zaman evin faturalarini siz odeyeceksiniz. Asla evlenmeyin bu adamla.

Eğri oturalım doğru konuşalım. Sizin tabirinizle evde kalmış olmak, aynı yaşta birikimsiz ve 2 çocukla boşanmış olmaktan çok daha iyidir.

Kaç

Doğru çocuklu kadın boşanmışsa adam zaten net problemli bir tiptir

Doğru çocuklu kadın boşanmışsa adam zaten net problemli bir tiptir

Bazi kadinlarda sorunlu oluyo hepsi ayni diyemem tabi. Sadece soyle bi tespitim var: erkek cocuk yetistirmeyi bilmeyen buyuk bir grup var. O grubun sozde yetiskin ogullari! kendi kendilerine yetmeyi bilmedigi icin evlendikleri kadina hayati zindan ediyolar. Yemek yapsin, temizlik yapsin, disarida calissin, maasini versin, cocuk baksin, gömleğimi utulesin, gezmek istemesin, yaz tatilinde otele gitmek yerine anamin koyune domates dogramaya gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…