Merhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri
Adam sizi ev için kullanacak. Ayrıl.Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz
Evlenilecek değil eğlenilecek adammış belliHepinizin yorum yapan o güzel prenses ellerinize kurban işte tam olarak sizle aynı şeyleri düşünüyorum. Bi sürü kadın arkadaşım elinizde kahveniz yüksek sesle söyluyorsunuz yanlışları tek tek güzel güçlü kadinlar. İyiki varsınız
Kadin kadinin kurdudur. İnsallah kinadigini yasamadan olmezsin. Sahne ve kapanis.Evlenilecek değil eğlenilecek adammış belliyalnız konular böyle ilerlemiyordu. Konu sahibi kötü özellikleri sayıyordu. Biz ona göre yol gösteriyorduk. Sonra savunmaya geçip kendince iyi gördüğü şeyleri sıralıyordu olmadı böyle
Dertsiz basina dert mi ariyorsun .senin maasi evi kullanip kendi maasinida cocuklara akitacak.sen kendine koca beslemis olacaksin evde .bosver gitsin kendi paranla ye ic gez eglen .elin adamini mi doyurucan.zaten oyle bir evlilik seninde beklentilerini karsilamaz.adam evlenmis çoluk cocuk yapmis 3. Yapsa gene bakamayacak .e diger 2 cocuktan senin cocugada damlamayacak para mara .ilerde senin maasa da el aticak o adam diger 2 cocuga yedirmek icin.Merhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri
Elimde gerçekten kahve varHepinizin yorum yapan o güzel prenses ellerinize kurban işte tam olarak sizle aynı şeyleri düşünüyorum. Bi sürü kadın arkadaşım elinizde kahveniz yüksek sesle söyluyorsunuz yanlışları tek tek güzel güçlü kadinlar. İyiki varsınız
Ay evet o da var tabii ki. Pacoz bir konu sahibi ile karşı karşıyaysak küfür de edebiliyor ona dikkat etmek lazımKadin kadinin kurdudur. İnsallah kinadigini yasamadan olmezsin. Sahne ve kapanis.
Merhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri
Ay bırak uzak dur , iki çocuğunu baktıracak hizmetçi arıyor belki ki bulamayıp tekrar size dönmüş, dün burda boşanmış çocuklu bir adamla evlenen bur kadın vardı neredeyse intiharın eşiğine gelmişti, uzak dur uyanık ol , elin sorunlu ve çocuklu adamına siz mi bakacaksınız...Merhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri