Geri dönen iki cocuklu sevgili

Adamın degismeyecegini size garanti ederim.eger ayri ayri kalmayi, size zaman ayiramamasini, siz para biriktitmeye calisirken onlarin fütursuzca harcamasini, bu konudan cikan kavgalari, bir evlilik icinde kendinizi yalnız ve pişman hissetmeyi goze aliyorsaniz evlenin. Hayatinizda hiçbir yeri olmayan, degersiz bir kac insanin evde kaldi demesinden kurtulursunuz. Ama karsiliginda Feda ettiginiz sey hayatiniz, huzurunuz, geleceginiz. Teraziye koyun ikisini de. Deger diyorsaniz bize de kart atın, gelip bu mantiksiz karari vermenizden dolayi sizi kutlayalim. Çünkü göz gore gore hayatinizi yakmak da tebrik ediesi bir durum.

Dertsiz başınıza dert açmayın, uzak durun
Sorumsuz bir adamın ömür boyu arkasını mı toplayacaksınız
Ben insanların çocuklu olmasına takılmam bende iki çocuklu bir adamla evlendim. Ama dengeleri, sorumluluğu bilir bana ağır bir sorun hiç yaşatmadılar, on yıl oldu. Yine de soran olursa kolay değil derim. Bahsettiğiniz adam da eski eşi de evlatlarını düşünerek yaşamıyor, evladını düşünmeyen adam sizi hiç düşünmez, yazık olur emeklerinize yapmayın

Evlenilecek değil eğlenilecek adammış belli yalnız konular böyle ilerlemiyordu. Konu sahibi kötü özellikleri sayıyordu. Biz ona göre yol gösteriyorduk. Sonra savunmaya geçip kendince iyi gördüğü şeyleri sıralıyordu olmadı böyle

Kendinize niye evde kaldi gözüyle bakiyorsunuz ki. Ablamda 38 yasinda evlendi. Iki cocugu da var. 40 yasinda evleneni var. Bu adam size layik degil. Kendi saglamadigi güvenceyi sizin vermenizi isteyecek. Evlenecek adam simdiye kadar coktan teklif ederdi. Hic arkaniza da bakmayin

Kadin kadinin kurdudur. İnsallah kinadigini yasamadan olmezsin. Sahne ve kapanis.

Burada mesele boşanmış ve çocuklu olması değil. 35-40 civarı insanlar çoğunlukla evliliği deneyimlemiş oluyor. Bu çok doğal. Ama savurganlığı, alkol problemi sıkıntı. Hem tayin olmuş gidecek adamı neden alayım nikahıma… yenileri beklerim daha iyi

Dertsiz basina dert mi ariyorsun .senin maasi evi kullanip kendi maasinida cocuklara akitacak.sen kendine koca beslemis olacaksin evde .bosver gitsin kendi paranla ye ic gez eglen .elin adamini mi doyurucan.zaten oyle bir evlilik seninde beklentilerini karsilamaz.adam evlenmis çoluk cocuk yapmis 3. Yapsa gene bakamayacak .e diger 2 cocuktan senin cocugada damlamayacak para mara .ilerde senin maasa da el aticak o adam diger 2 cocuga yedirmek icin.
Ay vallahi ruhum daraldi bu adamdan anca damizlik olur .hic bir ise yaramiyor.
Bir ev bir mulk alayim desen ilerde kendi cocugun icin hop diger 2 cocukta mirasci.hic degmez valla

Elimde gerçekten kahve var

Yüksek sesle söylüyorum, hatta bağırıyorum.

Bu kişi ile sakın evlenmeyin!

Bu yaşınıza kadar eminim korkularınızdan dolayı birine evet demediniz. Şimdi tüm korkularinizi gerceklestirebilecek bir adamla niye eğleneceksiniz?

Bu yaşınıza kadar siz elalemin çocuklarinin lüks tutkusunu karsilamak için mi birikim yaptiniz. yirmi günde bir gelecekmiş bu evlilik değil ki? Adamın niyeti sizi ve maddiyatinizi kullanmak . Başka bir aileyi finanse etmek gibi bir niyetiniz varsa evlenin . Ama şu yasinizdan sonra gerçekten aşık olacak size mutlulugi yaşatacak birini hakediyorsunuz. Belki çocuk sahibi olacağınız düzgün bir adamı şu adamla vakit kaybederek kaciriyorsunuz

Arkaniza bakmadan kaçın adam evinizi kullanacak yeri gelecek maaşinizla geçinecek tum parayi eski es cocuklata akitacak yeri gelecek sizden para isteyecek.zaten alkol sorunu var .merak ettim adam size ne verecek ne katacak? Tek bir artı yok adam tamamen eksi bakiye ancak sizdekileri götürür .Birde bu afamdan cocuk falanda yapilmaz ortak mal mulk alinmaz zaten adamin biseyi yok milletin çocugunu ortak mı ediceksiniz kazanciniza maliniza.evde kalmis falanda degilsiniz .yasınız evlilik ve cocuk icin normal geç falan degil

Neden dertsiz başınıza dert almak için uğraşıyorsunuz. Adamı hayatınızdan çıkarın numara değiştirin cehenneme kadar gitsin uzak durun. Herkes değiştim der kimse değişmez hele belli bir yaşa gelmiş bir herif ne alkolü bırakır ne huyu suyu.siz onun ekstra para kaynağı olursunuz sadece. Yol verin gitsin ne evde kalması . Evde keyif yapın gezin tozun evlilik çok övünülecek bir durum değil yada plaket gerektiren. Yaşadığınız hayatı sevmeye mutlu olmaya odaklanın bu hayata da böyle adamları dahil etmeyin yazık olur

Ay bırak uzak dur , iki çocuğunu baktıracak hizmetçi arıyor belki ki bulamayıp tekrar size dönmüş, dün burda boşanmış çocuklu bir adamla evlenen bur kadın vardı neredeyse intiharın eşiğine gelmişti, uzak dur uyanık ol , elin sorunlu ve çocuklu adamına siz mi bakacaksınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…