Geri dönen iki cocuklu sevgili

Como

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
85
313
Merhabalar. Ben foruma tek bir konu açtım ve verdiğiniz güzel akillarla kendi yolumu çizdim güçlendim. ben ayrılmış 2 çocuğu olan bir erkekle iki yıl kadar çıktım. İlişkide alkol alma, alkol sonrası karakterin değişmesi hic olmadık şeyleri hatırlayıp kıskançlık kavgası çıkarma eskileri önüme getirip hesap sorma gibi durumlar vardı. Artı iki çocuğun inanilmaz harcaması burayı özellikle anlaticam beni yanlış anlamayın öz babalarinin parası tabiki yiyecekler ama örnek vereyim mesela ayrılan anne baba 20 yıllık memur çocuklar hala kirada ama PlayStation bilmem kac çıkmış koşa koşa almaya giderler yahu diyorum az para biriktirip şu çocuklara ev alalım anneleri ile otursun he tamam diyo ertesi gün bakiyom GAP ten eşofman takımı çocuklara Colombia'nin vitrini gibi çocukların dolapları. Bugün geleni bugün harcıyorlar. Allah göstermesin babaya anneye bisey olsa çocukların geçimini saglayacak üç kuruş para bile yok birikmiş. Ben ise iyi kazanan kendi evi arabası olan tutumlu bir insanim hiç evlenmedim 37 yaşındayım. İşte bu konuları biz sizle konuştuk ben yaşadığım aydınlanma sonucu bu ilişkiyi bitirdim. Aradan 6 ay geçti abimiz yana yakıla geri geldi ölüyorum sensiz şimdi evlenelim diyo yalvarıyor. Tayini çıkmış doğuya eğer evlenirsem tabiki benim evimde oturucaz beyefendi 20 gunde bir gelecek buraya çocuklardan bana vakit kalırsa görüşücez evde. Kendisi çok sever yesin icsin sofralar rakılar tayini çıktı hiç güvenmiyorum orda bulacak kendi gibileri aynı hayata devam. Yeminler ediyor ben değiştim diye asla icmicem asla savurmucam sensiz öldüm bittim evlenelim. Hani bazen insan bilir görür ama bi güce ittirmeye gerçeklerin yüksek sesle söylemesine ihtiyacı vardır. Evde kaldım diye hata yapmak istemiyorum beni bi kere daha kurtarın nolur. Yüksek sesle söyleyin gerçekleri

Evlenmeyin, anne birikim yapmıyor çünkü nasılsa baba var diye. Ömür boyu elalemin çocuğunun masraflarını mı çekeceksiniz?

Yanlış anlaşılmak istemem, elbette anası babası harcayacak çocuğa ama muhtemelen adam memur, 2 çocuğa lüks harcama + yeni eş + yeni eşten olacak çocuk hangi maaşıyla yapacak? Boşverin, evde kalmış falan da değilsiniz herkes evlenmek zorunda mı?

Neden evde kalacaksın mis gbi işin varmış gücün varmış...huylu huyundan vazgeçmez. Bide Allaha dua et hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın. Cehenneme doğru yürüme. Dün biri konu açmış onu bi okuyun adam kendini belli etmiş kadın görmek istememiş.sonuc mutsuz evlilik çocuk

Evde kaldım mı? Hangi köyde yaşıyorsunuz bu nasıl tabir?

Engeli basin suna ya
Doguda tek kalicam diye tutusmus
Evlenmek isteyen simdiye kadar gelirdi
20 gunde bir gelecek o da sorunlarla dertlerle
Ne gerek var cidden
Mis gibi hayatin var
evde falan da kalmadin
Illa hayatinda bir canli olsun diyorsan kopek falan al
Bu adam en en son tercihin bile olmasin

Aile kurmak istiyorsanız koca aramayın, çocuk yapın, yada oluyorsa evlat edinin. Babasız büyücek diye de endişelenmeyin türkiyedeki erkeklerin çoğundan baba olmuyor zaten. Herkes öyle olunca da bi eksiklik gibi düşünmüyor çocuklar. Çocuklarıyla zar zor geçinen anneler bana göre evlilerden daha mutlu daha rahat.

Adamin tek olumlu ozelligi yok. Dusunmeniz bile hata. Asla asla geri donmeyin.

Aman sakın...Ne güzel kendinize bir hayat kurmuşsunuz. İşiniz gücünüz, eviniz arabanız var. Neden böyle dengesiz ve mutlu olamayacağınız bir adama kendinizi mecbur hissediyorsunuz. Evde kaldım ifadesini zaten şaka yapmak için kullandığınızı düşünüyorum. Çünkü kendinizi ifade ediş şekliniz hayata "evlenme/evlenmeme" penceresinden bakan biri gibi değil.

37 yaşınıza kadar evlenmemişsiniz eger evlennirseniz lütfen böyle bir adamla degil böyle adamla evlenicekseniz hic evlenmeyin evde kalin boşver hem 2 cocugu var sürekli para harcayan babalari desen dengesiz .bu yaştan sonra evlencekseniz gercekten sorunsuz bir evlilik olduguna inanmaniz lazim ve sizinde bir cocugunuz olucak .yani kisacasi bu ilişki bana ileride hic saglikli gözükmüyor .bence kabul etmeyin kendinize layik birini bulun evlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…