• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gereksiz kıskançlık mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben önde görülmeyi bekliyorum evet maalesef kafa yapım bu şekilde çünkü kendi aile bağlarım çok sağlam değil ve ilgiyi sadece ondan görüyorum.hayatımdaki partnerimin kardeşide olsa birine bu denli ilgi göstermesi bana çok fazla geliyor
Bence çok şanslısınız çünkü erkekler annelerine veya kız kardeşlerine nasıl davranıyor ise size ve çekirdek ailenize de öyle davranıyor.Keşke ben de evlenmeden önce tüm bunlara dikkat edecek ,farkında olabilecek bir düşünce yapısında olsaydım.Bir de evliliğin ilerleyen yıllarında aman bana dokunmasınlarda herkes ne yapıyorsa yapsın moduna giriyorsunuz şimdiden böyle şeyleri dert edinmeyin kendinize derim

Neyin kafasını yaşıyorsunuz Allahasen ?

Kardeşine de gönderir annesine de..
Yok özel gün değilmiş miş..
Ona da kardeşime çiçek gönderiyorum dememiş miş..
Nota takılmış mış…
Bunu mevzu yapan kompleksli, rahatsız bir ruhtur.net :olamaz:

İste evlatlar kardeşler böyle karakterde kadınla evleniyor. Sonra aile ilişkileri harabe.😓 Mantar gibi yerden bitti çünkü o çocuk. Seninle olunca kök ailesini silsin. Dünyası ahiri sen ol. Çok uygun bi deyim var tam buraya uygun ama biraz argo ve ayıp o yüzden demeyeceğim.:KK12:

Son düzenleme:
Hayır kendi kardeşine.ben özellikle nota bozuldum
Hayır hiç normal değil tepkiniz. Ben olsam ne güzel kardeşlik ilişkileri var diye mutlu olurdum. Kardeşi ya. Kardeşine "en kıymetli varlığım" yazınca kardeşi sizden kıymetli, siz ikinci kıymetlisi mi oluyorsunuz? öyle mi düşündünüz? :)

Kiskanmam.

Ama gorumcem bu çiçek gonderme olayindan once bana karsi ozellikle kotu davranislar sergiliyorsa, anlamsizca iliskimin üzerine oynuyorsa, ben iyiyken kötüyse, nisanim kök ailesine beni ezdiriyorsa orda bir dur derim.

Burda gorumcenin nasil biri oldugu onemli ozetle, belkide nisanlinizin haberi bile yoktur?

Size hiç söylemedi çiçek gönderdiğini özel bir günde değil siz tesadüfen gördünüz ve çiçek notunda sen benim en kıymetli varlığımsın yazıyor buna bozulmak normal mi
Bu tarz düşüncelere sahip olmak hiç normal değil. Psikolojik destek almalısınız.

Ben önde görülmeyi bekliyorum evet maalesef kafa yapım bu şekilde çünkü kendi aile bağlarım çok sağlam değil ve ilgiyi sadece ondan görüyorum.hayatımdaki partnerimin kardeşide olsa birine bu denli ilgi göstermesi bana çok fazla geliyor
gereksiz kıskançlık tabiki
ona da der size de der sen benim en değerli varlığımsın diye
yoksa siz anne veya kardeşlerinden öne mi geçeceğinizi sandınız her durumda :)

Nişanlının kardeşine de belli etsene kıskandığını. Yazılan nota bozulduğunu. Hayırdır diye hesap sorar tabii ki kıymetlisiyim o benim kanım diye ortalığı inletirdim. Size iyi edepliler düşüyor.

Merhaba nişanlınızın kardesine çiçek göndermesini kıskanır mıydınız
Bak böyle evlilik olmaz.Nişanlısınız daha sizinle işi zor .Ne olacak kardeşe çiçek gönderdi üzerine onu yazdı ise.Siz yarın iş yerindeki herkesi sorun edersiniz.Bu bir hastalık bence uzman yardımı alın.

Buna bozulmak normal değil. Ayrıca niye size haber versin, ne alaka? Bunu bile kıskanacaksanız ruhsal problemleriniz var demektir. Çözdükten sonra evlenin ki kimsenin başını yakmayın

Kıskanacak bir şey yok. Belki de kardeşi seni kıskanmasın diye yada hayatına biri girse dahi onun için kıymetli olmaya devam edeceğini hissettirmek istemiştir. Kardeşinin yaşı küçükse olabilir bence. Eğer öyle ise ince düşünceli gönül almayı bilen bir nişanlın var demektir. Umarım anlamsız kıskançlıklar, rekabet falan gibi triplerle güzel ilişkini harcamazsın.

Merhaba nişanlınızın kardesine çiçek göndermesini kıskanır mıydınız
Bence göze batmayan bir ilişkileri olsaydı böyle hissetmezdiniz kesin kız sizi gıcık edecek bir şey yapmıştır ya da size bir şey alındığı için o da istemiştir filan ama öyle bir durum olmamasına rağmen kıskandıysanız biraz hayatınızı renklendirirmeye çalışın🌸

Kaos goruyorum. Gorumce bunu talep etmediyse benim adim da dama degil.
Cetrefilli bir aile iliskisi kiskanc bir gorumce... Yipranacaksiniz...
Ay ben size katılıyorum ya ben eski sevgilimle sırf bu konu yüzünden ayrıldım bna çiçek aldığı için bize de al diye darlıyormuş evde ablası
Hani normalde alsa anlarım da sırf bana aldığı için zorla aldırmıştı bir de kırmızı güller😁

Ay ben size katılıyorum ya ben eski sevgilimle sırf bu konu yüzünden ayrıldım bna çiçek aldığı için bize de al diye darlıyormuş evde ablası
Hani normalde alsa anlarım da sırf bana aldığı için zorla aldırmıştı bir de kırmızı güller😁

esi/nisanlisi kendi kiz kardesine (gorumce) "dunyadaki en sevdigim en degerlimsin" yazili cicegi kendinden habersiz yollasa garipsemeyecek hanim yoktur👌🏻

Iki yanlis var
En degerli varligim falan yazmasi...
Habersizce gondermesi...

Dogrusu ne olurdu?

Kiz kardesime cicek almak istiyorum gel beraber secelim diyebilirdi, evimizin kiymetlisi/abisinin kiymetlisi vs. diye bir not yazabilirdi. Hatta abisinin yengesinin kiymetlisi yazabilirdi, gorumce de sevinir yengeye bile tesekkur ederdi.

Esimle iliskimiz masallahliktir konu sahibinin anlattigi hareketi yapsa ben bile kiskanip uzulurdum netttt.

Herkeste konu sahibinin ustune gelmis...bi garipler...

Kendi kendine hediye alip bak "abim bana almis, nasil guzel mi? sana almadiysa uzulme ?" diye mustakbel geline atan insanlar var ayol. Gorumceyi melek yapmis herkes, kizcagizi suclamislar...

Desteginiz icin tesekkurler❤️

Son düzenleme:
esi/nisanlisi kendi kiz kardesine (gorumce) "dunyadaki en sevdigim en degerlimsin" yazili cicegi kendinden habersiz yollasa ortaligi garipsemeyecek hanim yoktur👌🏻

Iki yanlis var
Habersizce gondermesi...

Dogrusu ne olurdu?

Kiz kardesime cicek almak istiyorum gel beraber secelim diyebilirdi, evimizin kiymetlisi/abisinin kiymetlisi vs. diye bir not yazabilirdi. Hatta abisinin yengesinin kiymetlisi yazabilirdi, gorumce de sevinir yengeye bile tesekkur ederdi.

Esimle iliskimiz masallahliktir konu sahibinin anlattigi hareketi yapsa ben bile kiskanip uzulurdum netttt.

Kendi kendine hediye alip bak "abim bana almis, nasil guzel mi? sana almadiysa uzulme ?" diye mustakbel geline atan insanlar var ayol. Gorumceyi melek yapmis herkes, kizcagizi suclamislar...

Bir de en değerlisin falan yazılmaz sevgili varken ya burada böyle savunanlar yarın evlenince görümcem şöyle böyle diye konu açmaz umarım 🤞
Ki ben böyle abartılı abla kardeş ilişkilerini de enteresan bulurum eski sevgilim de ablasıyla aşkımlı konuşuyordu garipsemmiştim
Benim de erkek kardeşim var sevgililerine karşı her zaman belirli mesafede olmayı tercih ederim karışmam veya özellikle değerlimsinnn li not beklemem😅 ki beni de cok sever sayar

esi/nisanlisi kendi kiz kardesine (gorumce) "dunyadaki en sevdigim en degerlimsin" yazili cicegi kendinden habersiz yollasa garipsemeyecek hanim yoktur👌🏻

Iki yanlis var
Habersizce gondermesi...

Dogrusu ne olurdu?

Teşekkür ederim bi şeyler içime dokundu işte kendimi arkaplanda hissettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back