- 17 Şubat 2025
- 6
- -23
- 1
- 28
- Konu Sahibi pamukltsrt
Merhaba nişanlınızın kardesine çiçek göndermesini kıskanır mıydınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye söylesin ? Kendi kardeşine çiçek gondermesi abez mi ?Size hiç söylemedi çiçek gönderdiğini özel bir günde değil siz tesadüfen gördünüz ve çiçek notunda sen benim en kıymetli varlığımsın yazıyor buna bozulmak normal mi
Hayır normal değil. Sonuçta kardeşi gereksiz kıskançlık yani. Ne münasebet ben kardeşime çiçek gönderirken nişanlımamı söyliyecemSize hiç söylemedi çiçek gönderdiğini özel bir günde değil siz tesadüfen gördünüz ve çiçek notunda sen benim en kıymetli varlığımsın yazıyor buna bozulmak normal mi
Hayır kendi kardeşine.ben özellikle nota bozuldumdoğrumu anladım ben
nisanliniz sizin kardeşinize çiçek gönderiyor
Kendi kardesine çiçek göndermiş.doğrumu anladım ben
nisanliniz sizin kardeşinize çiçek gönderiyor
Nota niye bozuluyorsunuz ki? Canından kanından biri kardeşi ya hani tabi ki de en kıymetlisi o. Kendinizi kardeş ile bir mi tutuyorsunuz? Siz nişanlınızı ailenizden daha mı üst seviyede görüyorsunuz? Çok anormal bu kıskançlık değil bambaşka ileri bir seviye.Hayır kendi kardeşine.ben özellikle nota bozuldum
bozulmanizi gerektirecek bir durum yok benceHayır kendi kardeşine.ben özellikle nota bozuldum
Ben önde görülmeyi bekliyorum evet maalesef kafa yapım bu şekilde çünkü kendi aile bağlarım çok sağlam değil ve ilgiyi sadece ondan görüyorum.hayatımdaki partnerimin kardeşide olsa birine bu denli ilgi göstermesi bana çok fazla geliyorNota niye bozuluyorsunuz ki? Canından kanından biri kardeşi ya hani tabi ki de en kıymetlisi o. Kendinizi kardeş ile bir mi tutuyorsunuz? Siz nişanlınızı ailenizden daha mı üst seviyede görüyorsunuz? Çok anormal bu kıskançlık değil bambaşka ileri bir seviye.
Konu sahibi evli bile değil. Hani desem ki evün ortak bütçesinden karısına danışmadan gönderdi o da değil. Bozulunacak şey bunun neresinde ben anlamadımEğer çok kötü biri değilse yuvanda gözü yoksa. Bunun gibi ekstrem olaylar yoksa çok normal. Ya hu kardeş o kardeş. Aynı sofrada yemek yemiş aynı yatakta uyumuş. Canından kanından biri. Neden kıskanayım. Aile sorumluluğunu bilen bir kişiyse aksine mutlu olurum.
Kendi kardeşine gönderdiği çiçekten size ne?Merhaba nişanlınızın kardesine çiçek göndermesini kıskanır mıydınız
Rahatsiz misiniz? Hic normal degil bu kiskancliginiz. Yani hayatimdaki insan bunu dert etse kisi kendinden bilirmis isi der aninda terkederdim..Merhaba nişanlınızın kardesine çiçek göndermesini kıskanır mıydınız
Büyük konuşmak istemem ama aile bireylerime yaptığım jestler partnerimi bu denli rahatsız ediyorsa o benim için ayrılma sebebidir. Çünkü perşembenin gelişi çarşambadan belli olurBen önde görülmeyi bekliyorum evet maalesef kafa yapım bu şekilde çünkü kendi aile bağlarım çok sağlam değil ve ilgiyi sadece ondan görüyorum.hayatımdaki partnerimin kardeşide olsa birine bu denli ilgi göstermesi bana çok fazla geliyor