- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.120
- 598
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
Kibir yakıştırması yapılacak en son insanım yanlış bişey mi yazdım diye bakıyorum, yoo sadece kendimin farkındayım. Keskin yönlerini torpuleme konusunda size hak veriyorum. Ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Ya canım annen o senin ne yaparsa yapsın senin kötülüğünü istemez çok zıtlaşmışsınız birbirinize karşı ilk adımı sen at içinden gelmesede allahın rızasını almak için yap otur annenle güzel bir şekilde konuş sorunlarını çözmeye çalış annene rahatsız olduğun şeyleri söyle ama annenide anlamaya çalış senin kötülüğünü istemezYa çok tatlisiniz. Sofraya benim adima tabak koymamasi sizce de ayıp değil mi ama bunu hep yapıyor. Nasıl sindirecegim ki bunu kendimi ezdirecekmisim gibi geliyor adım atarsam
Elbette kötü yönlerimin de farkındayım. Bir yazıda kendimi ne kadar anlatabilirsem o kadar anlatmayı denedim işte. Bu arada tanıdığım insanların hepsi harika insanlar. Onlarla ilgili bi durum yok, geçin bunlari kendime yakistiramamak falan biseyler söylemiş olmak için yorum yapmayın lütfen. Bunu ima eden, bunun kıyısından geçen bi cümlem yok. Ben tanıdığım bütün insanları çok seviyorum, hayatımdan geçmiş olanları, hayatımda olanlari, kırgın küskün olsak da bu böyledir. Kin nefret duymam, niye tartıştın deseniz bana biri için, hicbirini hatirlamam, sadece benim onu arayamayacagim, benim adım atamayacagim gerçeğini bildiğim için üzülürüm içten içe. Bi sürü de kusurum var muhakkak. Kim mükemmel ki? Kusurlarimi eksik yanlarimi da seviyorum. Kibir değil problemim, anlayamadiniz. Yakistirmamak değil dost edinmememin sebebi. Abartıyor muyum bilmiyorum ama dostluk çok özel, basın sıkışsa dostunu arayacaksin, en özel şeyleri hep onunla paylasacaksin. Ben bunları yaşamış bir insanım. Dönem dönem çok güzel dostluklar kurdum şayet.Olumsuz özelliklerinin de farkında mısın peki? O kadar insana değinmişsin, bozuk insan ilişkilerine. "Yahu benim şöyle şöyle bir kötü huyum var, bu sebepten de kimseyle yakınlaşamıyorum, sorun yaşıyorum" dememişsin. Anlattığın kadarıyla herkeste de bir kusur var ve sana yakışmıyorlar. Niye mesaj atamıyorum, adım atamıyorum bilmiyorum demişsin. Bunu düşünüp bulmak çok zor değil ki... Muhtemelen kendine kusur yakıştıramazdın. İşte bu yüzden kibirli geldin bana. Farkındalık güzel bir şeydir ama objektif olarak. İnsan iyi ve kötü huyuyla kendinin farkında olunca, kötüsünü düzeltmeye çalışınca gerçekten farkındalığı yüksek bir insan oluyor benim gözümde. Yoksa sadece kendini öven insanın dışarıdaki binlerce insandan farkı yok. Bir arkadaş çok güzel demiş. Kendini fazla ciddiye alıyorsun, ama herkesten birisin. Senin dostluğunu kazanamamış olmayı kimse sorun etmez. Sen insanları beğenmediğinle kalırsın, ama bu kimsenin de umrunda olmaz. Gerçekten farkındalığı yüksek biri olmak istiyorsan kendine tam olarak ve gerçek gözlerle bakmalısın, kendine kusur yakıştırmayan, hata göremeyen bir tavırla değil.
Ben bu sahneyi çok net hatırlıyorum ya. Babam hep barıştırır bizi hep bu şekilde gelişir. Yorulmustur belki o da artık, barışma istemez. Bunu dusunmekten odaklanip bişey soyleyemem ki onaYa canım annen o senin ne yaparsa yapsın senin kötülüğünü istemez çok zıtlaşmışsınız birbirinize karşı ilk adımı sen at içinden gelmesede allahın rızasını almak için yap otur annenle güzel bir şekilde konuş sorunlarını çözmeye çalış annene rahatsız olduğun şeyleri söyle ama annenide anlamaya çalış senin kötülüğünü istemez
Süper mizah tebrikler şimdi gidinMerhaba dunyali biz dostuz
Canım anladığım kadarıyla annene hep sert çıkışların oluyor aslında yaptığınında farkındasın azıcık annene tatlı dille yaklaş bak nasıl yumuşayacak inanki hasret kalmıştır tabi hemen bekleme belki azıcık ters davrana bilir idare et aynı tatlılıkla devam et düzelirsiniz inşallahBen bu sahneyi çok net hatırlıyorum ya. Babam hep barıştırır bizi hep bu şekilde gelişir. Yorulmustur belki o da artık, barışma istemez. Bunu dusunmekten odaklanip bişey soyleyemem ki ona
Haklısın teşekkürlerbak seninle aramiz pek iyi değil ama içten olarak yorum yapiyorum konuna .ben de gururumdan aramam dedim dostumu o kadar üzulmustum karamsarlasmistim ki gururumu bi kenara birakim ona adim attim ve ayni adimi o da bana atti.iyiki gururuma yenilmemişim ve bi anda hafifledim.hayatimdaki tek sorun o degildi am. dostumla aram duzeldigiinde daha olumlu baktim hayatima.sevgili bulmaktan daha zor kafa dengi dost bulmak.ya annene ya da dostuna bi adim at gerisi gelir belki yarin ölüp gidecegiz gururun dozu olmali
Çok teşekkür ederim. Yarın barismayi düşünüyorum umarım beni reddetmez, etkileniyorum çünkü yoksaCanım anladığım kadarıyla annene hep sert çıkışların oluyor aslında yaptığınında farkındasın azıcık annene tatlı dille yaklaş bak nasıl yumuşayacak inanki hasret kalmıştır tabi hemen bekleme belki azıcık ters davrana bilir idare et aynı tatlılıkla devam et düzelirsiniz inşallah
Nereye?Süper mizah tebrikler şimdi gidin
"Sen" değil "siz". Ne bu samimiyet?Nereye?
Seni cizdim işte.
Yakistirmamak değil dost edinmememin sebebi. Abartıyor muyum bilmiyorum ama dostluk çok özel, basın sıkışsa dostunu arayacaksin, en özel şeyleri hep onunla paylasacaksin. Ben bunları yaşamış bir insanım. Dönem dönem çok güzel dostluklar kurdum şayet.
Prenses sendromuna yakalanmış bir Turk kızı.."Sen" değil "siz". Ne bu samimiyet?
Bir de bu var kafamda. Bu arkadaşımın bende bi eşyası var, mecburen vereceğim görüşmek zorunda kalacagiz ama erteleyip duruyorum. Bi yanim öğrenci işlerine bırak ona da haber ver alsın oradan diyor, bi yanim bu bahaneyle biraz konuşalım de enine boyuna konuşun diyor. Kafam karışıkNeden bittiler, sebep hatırlamadığını söyledin tartışmalar için ama biten dostluk diye bir şeye inanamadım açıkçası. Aşk-sevgi gibi bir şey dostluk. Mesafe, uzun süreli suskunluk falan değiştirmez halini. Kopmuş gibi olursun ama bir araya gelince aradaki zaman farkı beş dakikada kapanır kaldığın yerden devam edersin.
Reddetse bile devam edeceksin canım terslemeden sinirlenmeden aynı tatlılıkla barışana kadar devam et yine söylüyorum annene karşı alttan alırsan hiçbirzaman alçalmazsın aksine daha büyürsünÇok teşekkür ederim. Yarın barismayi düşünüyorum umarım beni reddetmez, etkileniyorum çünkü yoksa
Hahah ne alaka? Ben size sen diyor muyum? Sizi prenses olarak gördüğümden değil samimiyet goremedigimden siz diyorum. Anladınız mi?Prenses sendromuna yakalanmış bir Turk kızı..
Çok teşekkür ederim çok iyisiniz. Biraz toparladım kendimi, adım atmaya daha musait psikolojim şu an. Ama keşke bu saçma durumuma kökten bir çözüm bulabilsem. Gururu törpülemenin en iyi yolu nedir acabaReddetse bile devam edeceksin canım terslemeden sinirlenmeden aynı tatlılıkla barışana kadar devam et yine söylüyorum annene karşı alttan alırsan hiçbirzaman alçalmazsın aksine daha büyürsün
Hahah ne alaka? Ben size sen diyor muyum? Sizi prenses olarak gördüğümden değil samimiyet goremedigimden siz diyorum. Anladınız mi Agzinizdan burnunuzdan kibir akiyor sayin sevgili leydim...
Aramaya inanin, bulursunuz dost.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?