gerçekten bu kadarda olmaz.....

Canım benim. .
Anneannemin lafı ne kadar dosdoğru. .

" ele karışan , derde karışır .. " :KK14:

benimde şimdiki aklım olsa daha geç evlenirdim...evlilik güzel şey..
Evet güzel ama aileler araya girince insan evlilikdende soguyor :) ..
Kaynanamlarla cok sorun yasadim, bugünlerde bebegimiz dogucak diye samimiyet kurmaya calisiyo ama avcunu yalasin bana cektirdigini kendide cekecek. Tiksiniyorum hepsinden.

Canım benim. .
Anneannemin lafı ne kadar dosdoğru. .

" ele karışan , derde karışır .. " :KK14:

kesinlikle çok doğru söylemiş anneanneciğin...
görünürde hiç sorun yok..bende pnlatı severim onlarda beni..ama arad yapılan bu saçma sapan davranışlar...birde onların yaşam tarzı bana değişik geliyor..
kesinlikle çok samimi olmamam gerekiyor..bunu çok daha iyi anladım..

kesinlikle çok doğru söylemiş anneanneciğin...
görünürde hiç sorun yok..bende pnlatı severim onlarda beni..ama arad yapılan bu saçma sapan davranışlar...birde onların yaşam tarzı bana değişik geliyor..
kesinlikle çok samimi olmamam gerekiyor..bunu çok daha iyi anladım..

Hiçbirimiz benzemiyoruz onlara. .
Yaşam tarzı farklı oluyor. .
Offff herkes ailem gibi olmuyor. .
En güzeli mesafe canım. .
Yaşandı onaylandı. .

Evet güzel ama aileler araya girince insan evlilikdende soguyor :) ..
Kaynanamlarla cok sorun yasadim, bugünlerde bebegimiz dogucak diye samimiyet kurmaya calisiyo ama avcunu yalasin bana cektirdigini kendide cekecek. Tiksiniyorum hepsinden.

çok üzüldüm canım..evet aileler işin içine girdiğinde olayın rengi değişiyor..bizdeki sorun kendimizde..eşimin hep kendi ailesini ön planda tutma çabasında..
önemli olan ders çıkarmamdı sanırım o dersi aldım..araya biraz mesafe herşeyi düzeltecek diye umuyorum..

Hiçbirimiz benzemiyoruz onlara. .
Yaşam tarzı farklı oluyor. .
Offff herkes ailem gibi olmuyor. .
En güzeli mesafe canım. .
Yaşandı onaylandı. .

kesinlikle....aslında bunları bile bile evlendim ama bu şekilde olacağını hiç düşünmezdim..ben iki tarafada eşit davranmaya çalışırım..ama eşim için benim ailem sıradan bir tanıdığı gibi..bu duruma çok kafamı takıyordum..artık bende aynı onun davrandığı gibi davranacağım..

kesinlikle....aslında bunları bile bile evlendim ama bu şekilde olacağını hiç düşünmezdim..ben iki tarafada eşit davranmaya çalışırım..ama eşim için benim ailem sıradan bir tanıdığı gibi..bu duruma çok kafamı takıyordum..artık bende aynı onun davrandığı gibi davranacağım..

Bende adaletli davranmaya çalışırım. .
Ama asla kendi ailem gibi olmuyor. .
Farklı değişik. .

Eşim ailemi sever sayar. .
Ama ben saymakla yetiniyorum..

Bende adaletli davranmaya çalışırım. .
Ama asla kendi ailem gibi olmuyor. .
Farklı değişik. .

Eşim ailemi sever sayar. .
Ama ben saymakla yetiniyorum..

bende aynen öyle...kendi anneme tamizlik yapmam kayınvalideme yardım ederim..yine yaparım büyük ihtimal canım durmaz..
ama artık konuşurken sohbet ederken sayılı olacak kelimelerim..

X