gerçekten bu kadarda olmaz.....

Biraz büyütüyorsunuz bence belki sizin tabağınız olduğunu anlamadı aldı yanınızdan tabağı, belki gerçekten sizin önünüzde olan sostan ayıp olur diye almak bitirmek istemedi aynı renk olduğu içinde onun acı olduğunu bilememiş kendi tarafındaki sosta almış ne var bunda, sen rahatsız olursun diye çocuğun ayağını çekmiş ona bile takmışsınız. Yani çok büyütülecek şeyler değil ki laf söz yok yani ortada o kadar zaman bir aradaymışsınız bunlar ufak şeyler olur yani. Biraz görmezden gelmeye umursamaz olmaya bakın bariz birşey yok.

doğru söylüyor ne yaparsa yapsın annesi sonuçta..ama sanada sahip çıkıyorsa aferin ona...
zamanında çok üzdü annesi yüzünden Allah a şükür 1 2 ayı aşkın zamandır hiç tartışmadık Allah ım huzurumuzu artırsın bozmasın

Biraz büyütüyorsunuz bence belki sizin tabağınız olduğunu anlamadı aldı yanınızdan tabağı, belki gerçekten sizin önünüzde olan sostan ayıp olur diye almak bitirmek istemedi aynı renk olduğu içinde onun acı olduğunu bilememiş kendi tarafındaki sosta almış ne var bunda, sen rahatsız olursun diye çocuğun ayağını çekmiş ona bile takmışsınız. Yani çok büyütülecek şeyler değil ki laf söz yok yani ortada o kadar zaman bir aradaymışsınız bunlar ufak şeyler olur yani. Biraz görmezden gelmeye umursamaz olmaya bakın bariz birşey yok.

bazen küçük şeyler mide bulandırır..ben zaten iyi insan olduklarını söylüyorum..bazı yaptıkları belki istemeden yada isteyerek bilemiyorum çok yanlış anlaşılıyor..kayınvalidem gayet gözü açık birisidir..yani tabağı falan bilir..görümcem yokken bizimle oturan görümcem gelince siz ikiniz oturunun arkasına sığınarak başka sandalyeye oturması..ki masalar birleşik bu arada..sadece burda yazdıklarım deil arada oluyor böyle şeyler..neyse zaten olan oldu artık..ben yerimi bilicem artık..kötü olucam demiyorum tabiki..yine güler yüzümü göstericem ama fazla samimi olan halimi biraz azaltıcam..çünkü ben üzülüyorum sonra fazla beklentiye girdiğim için..

evet canım haklısın..onlar kırıldığımı anlıyordur sessiz kalırım bir süre..normalde konuşur gülüp eğlenirim şaka yaparım..[/
eşinle kendi mutluluğunu düşün aynen dediğin gibi sessiz kalırsan kırıldığını muhakkak anlayacaklardır inşAllah bu sorununuz kısa sürede güzel bir şekilde çözülür :)))) eşinle beraber mutlu ve huzurlu olursunuz inşAllah :))))

Bence senden çekiniyorlar
Daha yakın davranmalısın

canım haftanın 2-3 günü onlara giderim sofrayı kurarım tatile giderim hediye alırım...çok fazla yakınlıktan kaynaklanıyor malesef...çünkü ben kendi ailem gibi davrandığım için onlardanda aynı samimiyeti görmek istiyorum..bu tarz olaylar oluncada sen elsin diyorum kendime..

işinizde zor Allah yardımcınız olsun

aslında iş tamamen bende bitiyor..alınmıcam yanlış anlamıcam yada aldırmayacağım...
şimdi gitsem gayet normal bir şekilde kaşılar beni..nasılsın kızım der..ama olay bu deil işte benim her seferinde çok samimi olup aynı hayal kırıklığına uğramam..

aslında iş tamamen bende bitiyor..alınmıcam yanlış anlamıcam yada aldırmayacağım...
şimdi gitsem gayet normal bir şekilde kaşılar beni..nasılsın kızım der..ama olay bu deil işte benim her seferinde çok samimi olup aynı hayal kırıklığına uğramam..
dediğiniz gibi kendiizi hayal kırıklığına uğratmayın mesafenizi koruyun :)))

X